polydoroskatharakis Δημοσ. 2 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 2 Μαρτίου 2017 Καλημέρα. Η κονσόλα χρειάζεται update πριν μπει στο Nintendo eShop. Και προφανώς δε θα ανοίξουν μέχρι αύριο 3 Μαρτίου οι server... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Braveheart1980 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 2 Μαρτίου 2017 Καλημέρα. Η κονσόλα χρειάζεται update πριν μπει στο Nintendo eShop. Και προφανώς δε θα ανοίξουν μέχρι αύριο 3 Μαρτίου οι server... Και τι σε νοιάζει; Σάμπως την έχεις στα χέρια σου; λολ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
polydoroskatharakis Δημοσ. 2 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 2 Μαρτίου 2017 Και τι σε νοιάζει; Σάμπως την έχεις στα χέρια σου; λολ Φυσικά και το έχω! Πρωί - πρωί. 14 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Braveheart1980 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 2 Μαρτίου 2017 Φυσικά και το έχω! Mε υιοθετείς για σήμερα;; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vfragos Δημοσ. 2 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 2 Μαρτίου 2017 Mε υιοθετείς για σήμερα;; Σε (μας) έστειλε δεν μπορείς να πείς!!! Φυσικά και το έχω! Πρωί - πρωί. Καλορίζικη βρε! Εντυπώσεις από την πρώτη επαφή, άντε γρήγορα!! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mazinga Δημοσ. 2 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 2 Μαρτίου 2017 Φυσικά και το έχω! Πρωί - πρωί. Με γιες! Εαν θες χακαρισμα, λιγη υπομονη και οχι day one patch... εμενα με πηραν τηλ για να μου πουν οτι θα ειναι στο καταστημα αυριο απο τις 15ω00... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Socratis_g Δημοσ. 2 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 2 Μαρτίου 2017 26/05/2017 to Street fighter 2 http://www.nintendo.com/games/detail/ultra-street-fighter-2-the-final-challengers-switch απο παιχνίδια πάντως μέχρι το τέλος του χρόνου, δείχνει πολύ μετρημένο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mazinga Δημοσ. 2 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 2 Μαρτίου 2017 26/05/2017 to Street fighter 2 http://www.nintendo.com/games/detail/ultra-street-fighter-2-the-final-challengers-switch απο παιχνίδια πάντως μέχρι το τέλος του χρόνου, δείχνει πολύ μετρημένο. Σε σπρωχνει στο eshop για να καλυψει με το day 1 update τις τρυπες χακαρισματος που ανεφεραν οι γνωστοι κυκλοι των σμεαλουμ κ.α. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
polydoroskatharakis Δημοσ. 2 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 2 Μαρτίου 2017 Πρώτες εντυπώσεις από το Switch, σε σχέση με ό,τι είχα διαβάσει online ή είχα δει σε βίντεο: 1. Η κονσόλα και το dock είναι μικρότερα από ό,τι περίμενα. 2. Η εμφάνιση, υφή και γενικά η κατασκευή είναι καθαρά Nintendo premium. Απόλαυση! 3. Τα Joy-con είναι μικρά αλλά παραδόξως βολικά και εργονομικά στα μεγάλα χέρια μου. Βρήκα λίγο περίεργο και άβολο το ξεκλείδωμα των κομματιών με τα straps στα joy-con αλλά με τη χρήση μπορεί να φτιάξει. 4. Το stand κρατάει μια χαρά την κονσόλα όρθια σε τραπέζι αλλά σε μια πιο μαλακή επίπεδη επιφάνεια (π.χ. καναπές), καθόλου! 5. Πατώντας μια φορά το power button μπαίνει σε sleep ενώ κρατώντας το πατημένο μπορείς να κάνεις restart ή power off, όπως σε ένα tablet. 6. Η οθόνη είναι πολύ καλή και με καλές γωνίες θέασης (IPS) αλλά όχι εξαιρετική. Δεν έχει κανένα πρόβλημα σε φωτεινό περιβάλλον (όχι άμεσο ηλιακό φως) και έχει αισθητήρα περιβάλλοντος φωτισμού στο κάτω μέρος της κοντά στο κέντρο αριστερά. 7. Στη σύνδεση με την τηλεόραση και το home cinema (Onkyo tx-nr609 + mirage 5.1) επέλεξα στην κονσόλα έξοδο surround αλλά στο τεστ που έκανε για κάποιο λόγο έστελνε ήχο μόνο στα εμπρός ηχεία. Αν θέλει κάποιος με να ρωτήσει κάτι, είμαι εδώ! 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kaklas13 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 2 Μαρτίου 2017 Πρώτες εντυπώσεις από το Switch, σε σχέση με ό,τι είχα διαβάσει online ή είχα δει σε βίντεο: 1. Η κονσόλα και το dock είναι μικρότερα από ό,τι περίμενα. 2. Η εμφάνιση, υφή και γενικά η κατασκευή είναι καθαρά Nintendo premium. Απόλαυση! 3. Τα Joy-con είναι μικρά αλλά παραδόξως βολικά και εργονομικά στα μεγάλα χέρια μου. Βρήκα λίγο περίεργο και άβολο το ξεκλείδωμα των κομματιών με τα straps στα joy-con αλλά με τη χρήση μπορεί να φτιάξει. 4. Το stand κρατάει μια χαρά την κονσόλα όρθια σε τραπέζι αλλά σε μια πιο μαλακή επίπεδη επιφάνεια (π.χ. καναπές), καθόλου! 5. Πατώντας μια φορά το power button μπαίνει σε sleep ενώ κρατώντας το πατημένο μπορείς να κάνεις restart ή power off, όπως σε ένα tablet. 6. Η οθόνη είναι πολύ καλή και με καλές γωνίες θέασης (IPS) αλλά όχι εξαιρετική. Δεν έχει κανένα πρόβλημα σε φωτεινό περιβάλλον (όχι άμεσο ηλιακό φως) και έχει αισθητήρα περιβάλλοντος φωτισμού στο κάτω μέρος της κοντά στο κέντρο αριστερά. 7. Στη σύνδεση με την τηλεόραση και το home cinema (Onkyo tx-nr609 + mirage 5.1) επέλεξα στην κονσόλα έξοδο surround αλλά στο τεστ που έκανε για κάποιο λόγο έστελνε ήχο μόνο στα εμπρός ηχεία. Αν θέλει κάποιος με να ρωτήσει κάτι, είμαι εδώ! καλησπέρα, να ρωτήσω απο που παρέλαβες απο σήμερα?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
polydoroskatharakis Δημοσ. 2 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 2 Μαρτίου 2017 καλησπέρα, να ρωτήσω απο που παρέλαβες απο σήμερα?? Γενική Ταχυδρομική, από Κωτσόβολο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kaklas13 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 2 Μαρτίου 2017 Γενική Ταχυδρομική, από Κωτσόβολο. σουπερ! καλο λιωσιμο!! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nomes Δημοσ. 2 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 2 Μαρτίου 2017 Χαζή η ερωτηση μου αλλά αν μπορείς να το βάλεις οριζόντια το dock και όχι κάθετα γίνεται; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
polydoroskatharakis Δημοσ. 2 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 2 Μαρτίου 2017 Χαζή η ερωτηση μου αλλά αν μπορείς να το βάλεις οριζόντια το dock και όχι κάθετα γίνεται; Μπορείς να το βάλεις οριζόντια αλλά το κούμπωμα της κονσόλας στο USB-C δεν είναι πολύ σφιχτό και μπορεί με την παραμικρή κίνηση να αποσυνδεθεί όταν είναι σε οριζόντια θέση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
najinblue3 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 2 Μαρτίου 2017 Botw is the best zelda ever made , hypeeee Site: Kotaku εγω περιμενω Τριτη η Τεταρτη απο Amazon 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις