ThanosSantor Δημοσ. 1 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2017 Απο Κωτσόβολο έχει κανείς κανένα νέο; Η μόνη "ενέργεια" που έγινε απο πλευράς τους ήτανε να μου επιβεβαιώσουν την ημερομηνία. (Περιμένω κονσόλα + Zelda με παράδοση στο σπίτι) Να σημειώσω οτι και οι 2 παραγγελίες είναι "υπο εκτέλεση" στο site τους. Πριν λίγο άλλαξε η προπαραγγελία μου (13/01 στα 299€) σε "Έχει αποσταλεί" και με ενημέρωσαν πως αύριο και το πολύ την Παρασκευή θα είναι σπίτι. The hype is real! 3
billeiros Δημοσ. 1 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2017 Ρε παιδια.το χω παραγγείλει κ εγω απο κωτσο στα 299 κ δεν ξερω τι να κανω....να το παρω η να το ακυρώσω????θα πιάσει σαν κονσολα λέτε?
Socratis_g Δημοσ. 1 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2017 ^ ειναι πολύ νωρίς να ξέρουμε φίλε. το μόνο σίγουρο είναι το switch μπουκάρει σε μια εποχή όπου η μάζα εχει μια εμμονή με τα teraflops kai ta FPS 1
Fulgore Δημοσ. 1 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2017 Οχι ο τυπος στις αγγελιες δεν τρολλαρεις απλα ψαχνει για κοροιδα(εξου και το φρεσκο account+προηγουμενη αγγελια). Ρε παιδια.το χω παραγγείλει κ εγω απο κωτσο στα 299 κ δεν ξερω τι να κανω....να το παρω η να το ακυρώσω????θα πιάσει σαν κονσολα λέτε? Αν δεν σε ενδιαφερει το φορητο κομματι τοτε ισως θα επρεπε να το ξανασκεφτεις,τουλαχιστον μεχρι τις γιορτες που θα εχει ξεδιαλυνει το τοπιο αρκετα. Απο τοσο νωρις ειναι δυσκολο να πει καποιος το οτιδηποτε γιατι και με το Wii U υπηρχε ενας ενθουσιασμος στις αρχες και ειδαμε πως βγηκε αυτο.
billeiros Δημοσ. 1 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2017 Οχι ο τυπος στις αγγελιες δεν τρολλαρεις απλα ψαχνει για κοροιδα(εξου και το φρεσκο account+προηγουμενη αγγελια). Αν δεν σε ενδιαφερει το φορητο κομματι τοτε ισως θα επρεπε να το ξανασκεφτεις,τουλαχιστον μεχρι τις γιορτες που θα εχει ξεδιαλυνει το τοπιο αρκετα. Απο τοσο νωρις ειναι δυσκολο να πει καποιος το οτιδηποτε γιατι και με το Wii U υπηρχε ενας ενθουσιασμος στις αρχες και ειδαμε πως βγηκε αυτο. Κατά 90% θα χρησιμοποιήσω το φορητο κομματι του.εχω επισης ps vita 3ds κ xbox one .
Fulgore Δημοσ. 1 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2017 Αν σε ενδιαφερει περισσοτερο το φορητο κομματι του οπως λες δεν βρισκω καποιο λογο που να το σκεφτεσαι παραπανω,ειδικα αφου ειναι και μειωμενη η τιμη που το εκλεισες. Νομιζω οτι και οι υπολοιποι το ιδιο ακριβως θα σου πουνε. https://www.gameslife.gr/nintendo-switch-event-loft Nintendo event την Παρασκευη για το Switch. Αλλα δυστηχως επειδη στην Ελλαδα ποτε τα πραγματα δεν ειναι απλα και καποιες κακες ''συνηθειες'' δεν αλλαζουν,εχουμε απεργιες σε μεσα μεταφορας αυριο και την Παρασκευη που ειναι το event,μεγαλο μεσαιο δακτυλο για τους κατοικους στην Αθηνα http://www.apergia.gr/ Τελικα το παραπανω event απο cd media και Public θα γινει τελικα αυριο 13:00- 19:00 http://blog.public.gr/des-protos-nintendo-switch-souper-diagonismos/ 1
digiou Δημοσ. 1 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2017 Πριν λίγο άλλαξε η προπαραγγελία μου (13/01 στα 299€) σε "Έχει αποσταλεί" και με ενημέρωσαν πως αύριο και το πολύ την Παρασκευή θα είναι σπίτι. The hype is real! Τέλεια! Εμένα είναι ακόμη σε "Υπο εκτέλεση", παραλαβή στο σπίτι, για Λάρισα, ίδια ημερομηνία με σένα η παραγγελία. Μακάρι να έρθουν νωρίς! 1
billeiros Δημοσ. 1 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2017 (επεξεργασμένο) Θα το παρω μωρε...μια ζωή την έχουμε...φαινεται πλυ ποιοτικό ναι κατι το διαφορετικό...zelda τρομερό,fia nba skyrim on the go. Θα το χαρώ λογικα.κ το χειριστηριο του απλα υπεροχο Επεξ/σία 1 Μαρτίου 2017 από billeiros
Steve_Sheep Δημοσ. 1 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2017 Και πολλά reviews ήδη Για ψάξτε λίγο. Γενικώς είναι πολύ θετικά. 2
Fulgore Δημοσ. 1 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2017 Νομιζω οτι για αλλη μια φορα το γνωστο DF καλυπτει και τον πιο απαιτητικο υποψηφιο αγοραστη στα τεχνικα του Switch. Η αυτονομια της μπαταριας τοσο δειχνει να ειναι τελικα,δηλαδη γυρω στις 3ωρες. https://www.youtube.com/watch?v=g_OjR09FBUI 3
lele322 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2017 Τέλεια! Εμένα είναι ακόμη σε "Υπο εκτέλεση", παραλαβή στο σπίτι, για Λάρισα, ίδια ημερομηνία με σένα η παραγγελία. Μακάρι να έρθουν νωρίς! Και μενα τα ιδια. Αντικαταβολη λαμια,με προπαραγγελια απο 13/1 . Καμια ελπιδα
gRim Δημοσ. 1 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2017 H μπαταρία είναι γύρω στις 3 ώρες με φωτεινότητα στο 50%, κλειστό wifi κτλ ή όλα στο τέρμα;
jim777 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2017 Braveheart ουτε ενας δε θυμαμαι να εγραψε οτι δεν ειναι για 10αρι η αντεδρασε σ αυτο. Η αντιδραση προεκυψε απο το υφος καποιου και ενα ποστ του στυλ "το edge του εβαλε 10. Ρουφατε τις μπαλες μου ps4 fanboys".
Steve_Sheep Δημοσ. 1 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2017 Νομιζω οτι για αλλη μια φορα το γνωστο DF καλυπτει και τον πιο απαιτητικο υποψηφιο αγοραστη στα τεχνικα του Switch. Η αυτονομια της μπαταριας τοσο δειχνει να ειναι τελικα,δηλαδη γυρω στις 3ωρες. https://www.youtube.com/watch?v=g_OjR09FBUI 16 watt σε docked mode?!!!!???!! Χμμμ. τόσο βάραγε το Shield με τα clocks free. Δηλαδή μέχρι και 2.1 πόσο πήγαινε το Shield σε cpu και 1ghz Gpu.
chrisgewrgi Δημοσ. 1 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2017 H μπαταρία είναι γύρω στις 3 ώρες με φωτεινότητα στο 50%, κλειστό wifi κτλ ή όλα στο τέρμα; Εγω ειδα προσφατο τεστ σε παρα πολλες συσκευες και το switch ηταν απο τα καλητερα.μαλιστα καλητερο και απο ipad air.φωτεινοτητα φουλ,wifi ανοιχτο,και γενικα ολα στο φουλ και ανοιχτα οτι διαθετει η συσκευη,μονο οτι δεν ετρεχε κανενα προγραμμα σε καμια συσκευη.και το switch κρατησε 5 ωρες 12 λεπτα.γραφω αποο κινητο τωρα αλλα στο google το βγαζει αμεσως.
Προτεινόμενες αναρτήσεις