Προς το περιεχόμενο

Nintendo Switch Topic v1

JohnVani18

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 13,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Παιδια δεν ξερουμε, ουτε σε ποια εκταση εμφανιστηκε το φαινομενο ουτε κατω απο ποιες συνθηκες. Εχετε καποιο λινκ απο βιντεο που καποιος εχει προβλημα; Εγω το μονο που εχω δει ειναι το βιντεο δεν θυμαμαι και ποιος youtuber ηταν που για να αναπαραγαγει το φαινομενο επρεπε να καλυψει το joycon μεσα στις δυο του παλαμες, που φυσικα αυτο δεν ειναι αποτελει προβλημα αλλα κακη χρηση.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Τι λες ρε φίλε τώρα.

Τότε παίρνουμε PS4 για τα docked και κρατάμε τα new 3ds για τα portable. Άλλωστε στα παιχνίδια της N. δεν μας νοιάζουν τα γραφικά ε?

Άσε που τα 3DS είναι όντως πιο portable.

Αυτό δεν είναι δυναμική και ελευθερία - απάτη είναι. Ναι όπως το γράφω.

Εμένα μου υποσχέθηκε η N. ένα μηχάνημα με seamless (>1 sec) transition για να συνεχίσω το game μου στο παγκάκι επειδή ο σκύλος θέλει να χ@σει. Δεν κατάλαβα δηλαδή?

Καταρχήν είπαμε ότι υπάρχει δυνατότητα και είναι στο χέρι του developer. Αν θέλει κάποιος να βγάλει portable only είναι καλοδεχούμενο, αν θέλει να ρίξει ένα σκασμό λεφτά για να φτιάξει την σούπερ ντούπερ ΑΑΑ εμπειρία και χρειάζεται την πλήρη ισχύ του μηχανήματος για να το πετύχει και αυτό καλοδεχούμενο. Για ποιο λόγο πρέπει με το στανιό να βάλουμε σε ένα τριπάκι τον εκάστοτε developer ώστε να χρησιμοποιήσει όλα τα features του Switch; Γιατί έτσι; Και αυτό που είπε και ο malthador, και motion controls έχει το NS, πρέπει όλα τα παιχνίδια να το αξιοποιήσουν με το ζόρι; 

Η αλήθεια είναι ότι δεν βλέπω πουθενά dock only παιχνίδια (αν και είμαι σίγουρος ότι όλο και κάποιος θα το κάνει) αλλά βλέπω τόνους portable only παιχνιδιών να έρχονται και είναι το λογικό γιατί το κόστος των παιχνιδιών τείνει να κατεβαίνει αν υπάρχει η δυνατότητα. Οταν η Atlus κυκλοφορήσει το επόμενο Etrian Odyssey στο NS είμαι σίγουρος ότι θα τρέχει μόνο portable γιατί χωρίς το touch screen θα γίνει μαρτύριο για να το παίξεις. 

Είναι πολλοί που δεν σκέφτονται σαν και εμάς ή ακόμα και δεν μπαίνουν σε forum.

Για παράδειγμα είχα στείλει την γυναίκα μου για new 3DS black friday Και επειδή φυσικά δεν είχαν τέτοιο της είπαν μην ανησυχείτε κύρια μου - σε λίγο θα βγει η καινούργια κονσόλα της Nintendo (switch) και θα γίνει χαμός από ζήτηση.

Πρέπει να τα δείτε λίγο τα πράγματα αλλιώς παιδιά. Έξω από τις δικές σας (μας) γνώσεις. Αλλιώς λειτουργεί ο κόσμος.

Και οι πωλήσεις του wii εκεί στηρίχθηκαν. Στην κάθε "θείτσα" που ήθελε wii - fit 

Ποιος σου λέει ότι αν πάει ένας παππούς να πάρει δώρο Πάσχα για το εγγονάκι του δεν θα του πουν ότι αυτό είναι το καλύτερο παιχνίδι που βγήκε ποτέ για παιδιά (zelda) - ή θα του πουν ότι αυτό είναι το πιο όμορφο παιχνίδι που βγήκε ποτέ (horizon) για την πιο δυνατή κονσόλα ever.

Καταλαβαίνετε τι γράφω?

Πωπω κακια....Και στην βαρβακειο για ψαρια το πρωι της κυριακης προ της καθαρης την στελνεις; Για χριστουγεννιατικο δεντρο - δωρα την 24 δεκεμβριου στις 14:30 την στελνεις;

Α φανταζομαι οτι σου παραλαμβανει και το switch τα μεσανυχτα συνταγμα...

Ελεος, κανε οτι κανω και εγω στην δικια μου, δωσε της διαζυγιο...

Πολύ θετικό το review και η βαθμολογία απο το Edge!

Αλλά αυτό το πράμα που κάθεστε και ξεκατινιάζεστε για τις μαρκετίστικες τακτικές που κάνουν οι μεγάλες εταιρίες στο console-gaming industry αλήθεια με ξεπερνάει.

Και η Nintendo ακριβώς το ίδιο θα έκανε αν ήταν στη θέση της Sony, και όποιος νομίζει οτι η αγορά των video games, όπως και οποιαδήποτε άλλη αγορά γενικότερα, δεν υπόκειται στους νόμους της "ζούγκλας" και στη λογική του "κέρδος με κάθε κόστος", κοιμάται τον ύπνο τον βαθύ και δεν το ξέρει.

Όταν διαβάζεις και συζητάς για τις top βαθμολογίες του Zelda και του Horizon, και αμέσως μετά αρχίζεις συγκρίσεις, και φέρνεις στο τραπέζι τις μαρκετίστικες πολιτικές που χρησιμοποιεί η Sony, υποβιβάζεις πρώτον την κουβέντα, και δεύτερον το παιχνίδι.

Και αυτό επειδή όταν μιλάς για σοβαρή και αμερόληπτη κριτική ενός παιχνιδιού, όπως κάνει το Edge, μιλάς για το περιεχόμενο του παιχνιδιού. Όχι για τις φάπες που παίζουν οι εταιρίες μεταξύ τους σε μία ανταγωνιστική αγορά και το πόσο αντιπαραγωγικό είναι (που όντως είναι). Γι' αυτά μιλάνε μόνο δύο κατηγορίες ανθρώπων: τα fanboys, και οι Μαρξιστές.  :P

Eίναι εξαιρετικά κακό timing να ξεκινάς συζητήσεις για το ποιο παιχνίδι θα επισκιάσει ποιο και γιατί, όταν μπορείς να συζητάς για το πόσο καλές βαθμολογίες πήραν αυτά τα παιχνίδια, και τι σημαίνει αυτό για τις εμπειρίες που θα μαζέψεις παιζοντάς τα. 

Και επειδή ξέρω οτι είσαι fanboy δηλωμένο ρε Steve (και εγώ είμαι τα χουμε ξαναπεί lol), χαλάρωσε λίγο, και εκτόνοσε τον ενθουσιασμό σου και τη δυσαρέσκειά σου προς τη Sony, in-game σε 5 μερούλες απο σήμερα. 

Tl;dr  Steve, δεν υπάρχει λόγος να δυναμιτίζεις το κλίμα όταν τα νέα είναι καλά.

Επαυξανω

Ναι αλλά έτσι δεν καταρρίπτεται το selling point του μηχανήματος?

Δηλαδή ο καθένας θα κάνει ότι γουστάρει? Γιατί SWITCH μιλάμε. Τι κατακερματισμός είναι αυτός? Ούτε η Sony με το PS4/PRO το χειρίζεται (ακόμα) έτσι.

Γιατί τόση πρεμούρα από την N. να σκοτώσει το wiiU? Όταν και τα δύο μηχανήματα δεν μπορούν να πάρουν ports ΑΑΑ τίτλων όπως Mass effect Andromeda κ.α. Και που πας με μπαταρία 2.5 ωρών? Τουλάχιστον στο new 3DSXL βάζεις και μια τούμπανο Mugen πάνω. Στο switch ούτε καν να την αλλάξεις μπορείς.

https://mugenbattery.com/shop/nintendo-batteries/new-nintendo-3ds-xl/mugen-power-extended-6250mah-battery-for-new-nintendo-3ds-xl/

Εγώ ποτέ δεν αμφέβαλα ότι το switch είναι ένα handheld με TV-OUT μέσω μιας ...πλαστικούρας που κοστολογείται 90 ευρώ.(40 και αν κάνει κάτι αντίστοιχο στο amazon και κάνει και πιο πολλά).

3DS successor αν θες.

Προς τι όμως όλη αυτή η εμμονή για home console? (εκτός Japan - δες τα site και θα καταλάβεις).

Και το κόστος αντίστοιχο δηλαδή ε? 

(Για να κάνω δλδ και τον δικηγόρου του διαβόλου και να προωθήσω την συζήτηση.) 

Και στο switch μπαίνει μεγαλη μπαταρια εαν θες πατεντα - οταν βγει μπαταρια με νεο εξωτερκο καλυμμα- συνδεεται εξωτερικη (αλλα με προβληματα λογω της ιδιοτυπιας του usb3 δηλαδ ολα τα εξωτερικα ΔΕΝ θα δουλεψουν) 

tl;dr Το Edge είναι ο Μητσοτάκης των gaming περιοδικών....

(δεν άντεξα)

Και ολοι γνωριζουμε τι συμβαινει με τις ευχες του Μητσοτακη (πατριαρχη)

Το σενάριο Docked-only games δεν υπάρχει πουθενά παρά μόνο στη φαντασία του Malthador.  :P

Αυτός ξεκίνησε τον μύθο και κάποιοι το πήρατε σαν θέσφατο. 

Η Nintendo δεν έχει πει κάτι τέτοιο και αν ποτέ πει(που δε θα πει), δε νομίζω οτι θα το πει πριν βγει τo σύστημα και πριν περάσει κάνας χρόνος.

Προσωπικά πιο πολύ με απασχολεί το θέμα με τη συνδεσιμότητα των Joy-Cons..

Αυτή η σιωπή της Nintendo στο θέμα με εκνευρίζει. Επειδή αν είναι όντως θέμα που δεν επηρεάζει μόνο τα preview units, και επίσης δεν φτιάχνεται με patch, δύο πράματα παίζουν..

Είτε θα ρίξει κανόνι και θα κάνει launch με ελατωμματικό σύστημα (απαράδεκτο!), είτε θα κάνει recall τα συστήματα, θα τρενάρει το launch και θα φεσωθεί πόσα λεφτά για τα logistics και την επισκευή πόσων εκατομμυρίων μονάδων (costly af!).

Γενικά ευελπιστούμε σε day 1 patch. xD

Αυτο δεν το πιστευω.

Ομως day 1 patch θα δουμε πολλα. Θεμα συχνοτητων μπορει να υπαρξει (εχει να κανει και με αδειοδοτηση-ειδικα στο θεμα του user choice enabled) λ.χ. Μπορει το κινιτο σου (η το joycon) να συγχρονιζει καλυτερα με κεραια βασης, με μεγαλυτερη χρηση μπαταριας αυξανοντας τα βαττ σηματος, αλλα το θες εσυ (γιατι το σωμα απορροφα ακτινοβολια) εαν ειναι επιλογη του χρηστη...ποιος θα σου φταιξει για τον εν δυναμη καρκινο...

Θελω να παρω εναν φορτιστη για να φορτιζω το switch ενω παιζω undocked.Και για να μη βγαζω βαζω τον φορτιστη του ντοκ, θελω να παρω ενναν φτηνο φορτιστη με usb σα και αυτο που χουν τα κινητα.

Ποσο δυνατος πρεπει ναναι ? Τι κοιταω?

Η μπαταρια του switch ειναι 4200mA νομιζω

• Moderators

Θελω να παρω εναν φορτιστη για να φορτιζω το switch ενω παιζω undocked.Και για να μη βγαζω βαζω τον φορτιστη του ντοκ, θελω να παρω ενναν φτηνο φορτιστη με usb σα και αυτο που χουν τα κινητα.

Ποσο δυνατος πρεπει ναναι ? Τι κοιταω?

Η μπαταρια του switch ειναι 4200mA νομιζω

Εδώ είσαι:

http://www.theverge.com/circuitbreaker/2017/2/23/14715566/nintendo-switch-best-battery-pack-charging-cables

"Alternatively, you can pick up a generic USB-C charger — so long as it outputs at least 5.0V/1.5A, it’ll be good enough for juicing up a Switch."

Εγώ τσίμπησα και δυο τέτοια πάντως.

• Like 1

Εδώ είσαι:

http://www.theverge.com/circuitbreaker/2017/2/23/14715566/nintendo-switch-best-battery-pack-charging-cables

"Alternatively, you can pick up a generic USB-C charger — so long as it outputs at least 5.0V/1.5A, it’ll be good enough for juicing up a Switch."

ΧΑΧαχαχαχ

ΑΚΡΙΒΩΣ τα ίδια έχω παραγγείλει και εγώ

• Moderators

ΧΑΧαχαχαχ

ΑΚΡΙΒΩΣ τα ίδια έχω παραγγείλει και εγώ

To dock θα είναι στην τηλεόραση (ή στην οθόνη του πισί, δεν έχω καταλήξει ακόμα) μαζί με τον charger που θα έχει από τη μαμά του και πήρα τα δύο Blitzwolf, ένα για δίπλα από το κρεβάτι και ένα για το αυτοκίνητο. :P

To dock θα είναι στην τηλεόραση (ή στην οθόνη του πισί, δεν έχω καταλήξει ακόμα) μαζί με τον charger που θα έχει από τη μαμά του και πήρα τα δύο Blitzwolf, ένα για δίπλα από το κρεβάτι και ένα για το αυτοκίνητο. :P

Ε ΠΟΤΕ!

Για τους ίδιους λόγους πήρα 2 καλώδια

:-D  B)  :-)  :-)

Χαιρομαι ρε μαγκες να σας βλεπω ενθουσιασμενους! Αυτο ειναι! Μονο μια καινουρια κονσολα καταφερνει να μας κανει για λιγο παιδια.

Εγω ακυρωσα την παραγγελια μου (για λογους που εχουν αναφερθει απο αρκετους οποτε δεν επαναλαμβανω) αλλα την βλεπω θετικα την κονσολα και μαλλον ειμαι μεσα για μελλοντικη αγορα.

Οποτε ενθουσιασμος, ξε-ενθουσιασμος αναμενω ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ reviews απο οσους αγορασουν απο εδω. :) Μην πλακωθειτε στο Zelda και κανουμε να σας δουμε κανα χρονο..

• Like 2

Αυτο ειναι! Μονο μια καινουρια κονσολα καταφερνει να μας κανει για λιγο παιδια.

Μίλα για τον εαυτό σου. Τα τελευταία 21 χρόνια είμαι 17. :-D

Αλλά ναί, όταν βγαίνουν καινούργιες κονσόλες πάντα υπάρχει έξτρα ενθουσιασμός.

• Like 2

Εδώ είσαι:

Με φορτιστή ή και bowerbank τι κάνουμε είναι το θέμα, ποιον και από που περνούμε, φαίνεται και από το άρθρο οτι εκεί δεν έχουν βγάλει άκρη ακόμα.

https://www.youtube.com/watch?v=Yxm7iFywWsQ

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...