bedazzled Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2016 Fulgore, και το voice chat θα μπορούσε μια χαρά να δουλέψει με parental controls. Δεν ξέρω γιατί πρέπει να λέμε και τα αυτονόητα. Δηλαδή πως το Bayonetta βγήκε για Wii U; Απλά του βάλανε ενήλικο rating (PEGI 18). Θα ήταν φασιστική λογική να λέγαμε κακώς το έβγαλε, επειδή μπορεί να το παίξει κάνα πιτσιρίκι. Όχι, να ρυθμίσει τα parental controls ο γονιός και να αφήσει τους υπόλοιπους στην ησυχία μας. Αυτό το πράγμα να απευθύνεται μόνο σε μανάδες και παιδιά να ξέρετε ότι κάνει ζημιά στο image της εταιρείας και χάνουν πωλήσεις, αντί να απευθύνονται σε όλους. Γιατί στην τελική άμα θες να βρεις kid friendly online shooter, θα βρεις και στα "twins" όπως τα αποκαλούν υποτιμητικά κάποιοι. Δεν τελειώνει το online gaming στο Splatoon. Υπάρχει και το εξίσου (αν όχι περισσότερο) υποτιμημένο Plants vs Zombies Garden Warfare. Τώρα αν ένα πιτσιρίκι παίζει CoD και βρίζει μάνες, το πρόβλημα πρώτα από όλα είναι ο γονιός του που το έχει «παρκάρει» στην τηλεόραση. Δεν είναι δουλειά της Nintendo και καμίας εταιρείας γενικώς το parenting. Όσο για συνδρομή στο NX, ας βάλουν αν θεωρούν ότι τους παίρνει, αλλά τουλάχιστον να δίνουν και καλά παιχνίδια. Αν έχει free online και παιχνίδια με συνδρομή, τότε ίσως να αποκτήσουν πρόβλημα οι άλλοι 2.
Moderators Malthador Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2016 Moderators Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2016 Τα έχουμε πει πολλές φορές, το Splatoon είναι παιχνιδάρα, αλλά αυτές οι τραγικές ελλείψεις το χαντακώνουν... ούτε invite δεν μπορείς να στείλεις. Η έλλειψη voice chat δεν θα με πείραζε αν υπήρχε party chat. Και στο PS4 προτιμώ το party chat αντί για voice chat. Αν βγάλουν Splatoon remastered στο NX στα 1080p60 με anti-aliasing και να υποστηρίζει και party chat η κονσόλα, θα πουλήσει σαν ζεστό ψωμί... Malthador σοβαρά δεν το θεωρείς multitasking αυτό; Μάλλον θα πρέπει να ψάξεις τον ορισμό σε κάποιο λεξικό... Είπαμε να είσαι biased υπέρ των PC, αλλά όχι κι έτσι. Multitasking ξέρεις δεν είναι μόνο το ανοίγω Steam, Origin, GOG και Chrome με 20 tabs. Γνωρίζεις ότι οι κονσόλες της Sony τρέχουν custom FreeBSD και αυτό υποστηρίζει multitasking εδώ και δεκαετίες; Το ίδιο και τα Windows του Xbox. Νομίζω ότι έχω αναφέρει ξανά ότι δεν είμαι κανένας εξπέρ στο τεχνικό/προγραμματιστικό κομμάτι (αυτά που λέγατε πριν για τους επεξεργαστές μου φαίνονταν κινέζικα). Και προφανώς δεν έχω την απαίτηση να μπορεί η κονσόλα μου να συμπεριφέρεται σαν πισί. Όταν λέω «multitasking» εννοώ basic πράγματα, για παράδειγμα να έχω βάλει να κατεβαίνει ένα game από το eshop και παράλληλα να παίζω ένα άλλο game (αυτό δεν το κάνει ούτε το Wii U, ούτε το PS3, τα τελευταία twins το κάνουν; ). Δεύτερον, από αυτά που γράφεις καταλαβαίνω ότι δεν έχεις επαφή με online gaming, τουλάχιστον στις κονσόλες. Έχεις δίκιο, δεν παίζω online σε κονσόλα. Ίσως γι' αυτό δεν με αγγίζει ιδιαίτερα η έλλειψη party-chat. Γνωρίζεις επίσης ότι το Wii U έχει video chat app; Με την λογική σου πρέπει να το ξηλώσουν κι αυτό, για να μην το χρησιμοποιήσουν παιδόφιλοι (ξαναλέω, είναι video chat με κάμερα που έχουν όλες οι κονσόλες στο χειριστήριο, όχι σκέτο voice chat). Λογική πονάει κεφάλι, κόψει κεφάλι. Από κάτι τέτοια χάνει πωλήσεις η Nintendo. επειδή έχει λογική «πατερούλη». Δεν είπα ποτέ ότι συμφωνώ που δεν έχει party chat το Wii U. Για μένα είναι λάθος που δεν έχει και μεγάλη έλλειψη όταν μερίδα των gamers το έχει ζητήσει. Απλά σου είπα για πιστεύω ότι η Ν δεν έχει βάλει party chat. Δεν πιστεύω ότι δεν το έχει βάλει γιατί δεν μπορεί, όπως είπες εσύ.
bedazzled Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2016 Για το OS του Wii U και το ανύπαρκτο multitasking του έχουν γίνει εκτενείς συζητήσεις σε ξένα fora. Σκέψου ότι δεν έχει ούτε καν friend notifications (μόνο το λαμπάκι του gamepad αναβοσβήνει όταν μπαίνει φίλος online). Και εδώ φταίει η πολιτική της Ninty; Θυμίζω επίσης ότι δεν υποστηρίζει ούτε optional HDD install (άλλο ένα πολύ καλό feature του 360 που μπήκε με update). Μόνο στο Xenoblade μπορείς να κάνεις install, κι αυτό γιατί το προέβλεψε ο developer. Εδώ είναι η μαγκιά των OS/system wide features (party chat, HDD install) έναντι της υλοποίησης σε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά. Τα πρώτα υποστηρίζονται καθολικά σε όλα τα παιχνίδια χωρίς έξτρα κόπο εκ μέρους του game developer. Η δικαιολογία που λες δεν στέκει για το party chat, γιατί είναι chat με φίλους/παρέα (τους διαλέγεις), όχι αγνώστους/randoms (δεν τους διαλέγεις). Το να λες ότι η Nintendo θα καθορίζει αν θα μιλάμε με φίλους μας ή όχι θυμίζει ολοκληρωτισμό. Εξάλλου έχει video chat όπως είπα. Το PS3 υποστηρίζει κανονικά background download από το PS store όταν παίζεις άλλο παιχνίδι. Εσύ πιστεύεις ότι δεν θα βάλει party chat ούτε στο NX για να μην δυσαρεστήσει τις μαμάδες;
dimyok Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2016 Καλα ολα αυτα που θα θελαμε απο κατι νεο , αλλα μην ξεχναμε οτι το target group ειναι βασικα 12χρονα που τα πρηζουν στο μπαμπα τους να τους παρει κατι σε 3Ds .Και σιγουρα στα οnline πεφτει μπινελικι που δεν κανει για τα μικρα αθωα που παιρνουν οτι 18+ βλέπουν (Θυμαμαι ειχα δει περιστατικο να παραπονιουνται γονεις επιστρεφοντας τα bayonetta και το smash bros !! ως πολυ βιαια)
bedazzled Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2016 Είναι τόσο δύσκολο να καταλάβουμε ότι το πρόβλημα το έχει ο γονιός που αγοράζει CoD, GTA, Bayonetta στον κανακάρη του; Τα PEGI ratings και τα parental controls είναι διακοσμητικά; Ρε λέτε για αυτό να μην το παλεύει για 3rd party support η Ninty? lol...
Moderators Malthador Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2016 Moderators Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2016 Εσύ πιστεύεις ότι δεν θα βάλει party chat ούτε στο NX για να μην δυσαρεστήσει τις μαμάδες; Να σου αντιστρέψω λίγο το ερώτημα: Αφού ήταν ανίκανοι να προσθέσουν party chat στο 1GB RAM (για το OS) του Wii U, τι σε κάνει να πιστεύεις ότι θα είναι ικανοί να το προσθέσουν στα 2/4/8/16 GB (για το OS) του ΝΧ; Προσωπικά, πιστεύω ότι μετά το κράξιμο που έπεσε με το Splatoon, θα μάθουν από το λάθος τους (λέμε τώρα) και θα βάλουν party chat στο ΝΧ.
JohnVani18 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2016 Rumor: EA has NX dev kits, wants Nintendo to add sports apps to NX
bedazzled Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2016 Να σου αντιστρέψω λίγο το ερώτημα: Αφού ήταν ανίκανοι να προσθέσουν party chat στο 1GB RAM (για το OS) του Wii U, τι σε κάνει να πιστεύεις ότι θα είναι ικανοί να το προσθέσουν στα 2/4/8/16 GB (για το OS) του ΝΧ; Προσωπικά, πιστεύω ότι μετά το κράξιμο που έπεσε με το Splatoon, θα μάθουν από το λάθος τους (λέμε τώρα) και θα βάλουν party chat στο ΝΧ. Προσωπικά περιμένω ριζική αναδιοργάνωση του OS στο ΝΧ... πράγματα όπως party chat, background download, UI friend notifications κλπ. τα θεωρώ αυτονόητα. Ακόμα και ανίκανοι να είναι, ποιός τους εμποδίζει να πάρουν το δωρεάν FreeBSD, να προσλάβουν και μερικούς ικανούς μηχανικούς και να φτιάξουν ένα σύγχρονο OS; Τι διάολο, τόσα δις $ έβγαλαν από τα Wii/DS. Ας ξοδέψουν και μερικά ψιλά ( = εκατοντάδες χιλιάδες $).
Fulgore Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2016 Rumor: EA has NX dev kits, wants Nintendo to add sports apps to NX Μετα απο το γραψιμο που επεσε στο ZombiU απο Ubisoft και για παιχνιδι που ουτε καν για Online multiplayer(ισως αλλα left4dead)που δεν μπορεσαν να του βαλουν να επερνε και καλυτερη αξια το παιχνιδι,αλλα και που το κυκλοφορησαν και στις αλλες κονσολες δηλαδη ουτε καν Wii U exclusive,εχω παψει να ασχολουμε με τις παραπανω ανακοινωσεις.ισα ισα που θα ανησυχουσα καθως EA+Dlc πανε πακετο αρα καταλαβαινετε. Fulgore, και το voice chat θα μπορούσε μια χαρά να δουλέψει με parental controls. Δεν ξέρω γιατί πρέπει να λέμε και τα αυτονόητα. Δηλαδή πως το Bayonetta βγήκε για Wii U; Απλά του βάλανε ενήλικο rating (PEGI 18). Θα ήταν φασιστική λογική να λέγαμε κακώς το έβγαλε, επειδή μπορεί να το παίξει κάνα πιτσιρίκι. Όχι, να ρυθμίσει τα parental controls ο γονιός και να αφήσει τους υπόλοιπους στην ησυχία μας. Αυτό το πράγμα να απευθύνεται μόνο σε μανάδες και παιδιά να ξέρετε ότι κάνει ζημιά στο image της εταιρείας και χάνουν πωλήσεις, αντί να απευθύνονται σε όλους. Γιατί στην τελική άμα θες να βρεις kid friendly online shooter, θα βρεις και στα "twins" όπως τα αποκαλούν υποτιμητικά κάποιοι. Δεν τελειώνει το online gaming στο Splatoon. Υπάρχει και το εξίσου (αν όχι περισσότερο) υποτιμημένο Plants vs Zombies Garden Warfare. Τώρα αν ένα πιτσιρίκι παίζει CoD και βρίζει μάνες, το πρόβλημα πρώτα από όλα είναι ο γονιός του που το έχει «παρκάρει» στην τηλεόραση. Δεν είναι δουλειά της Nintendo και καμίας εταιρείας γενικώς το parenting. Όσο για συνδρομή στο NX, ας βάλουν αν θεωρούν ότι τους παίρνει, αλλά τουλάχιστον να δίνουν και καλά παιχνίδια. Αν έχει free online και παιχνίδια με συνδρομή, τότε ίσως να αποκτήσουν πρόβλημα οι άλλοι 2. Πολλα πραγματα ειναι αυτονοητα αλλα η Nintendo δυστηχως λειτουργει με δικη της λογικη. Η ζημια που εφαγε η εικονα της εταιριας με το Wii U ειναι μεγαλη και δυστηχως δικαιολογημενη κιολας. Ακομα και το ρημαδο συστημα αμοιβων που ειχαν απο το Club Nintendo και το βγαλανε και αυτο(που ηταν μια ωραια κινηση σε σχεση με τον ανταγωνισμο).Οπως εχω ξαναπει μπορει η εταιρια να δινει ρεστα στο 3ds και γενικα στις φορητες κονσολες,αλλα στην Home κονσολα ειχε καβαλησει το καλαμι.Ακομα και το ρημαδο Zelda U που το περιμενουν πως και πως οι περισσοτεροι 100 χρονια για να το κυκλοφορησει λες και μετα το 2014 εχει το Wii U την γιγαντια ποικιλια παιχνιδιων. Μου βγαζει 2 Zelda remastered(δεν θυμαμαι να εχει ξαναγινει αυτο)μου βγαζει και στο store παιχνιδια του Wii μονο και μονο για να κερδισει χρονο για το NX. Αλλωστε ακομα και για τους οπαδους και τους κατοχους κονσολων ειδαμε την γιγαντια αντιδραση που επεσε με την ανακοινωση του Metroid. Αλλωστε ισχυει οτι εχετε γραψει εννοειται οτι οι πωλησεις παιζουν ρολο.Γιαυτο και στο Wii εβγαλε 3Metroid παρακαλω(ασχετως αν το Trilogy δεν ειναι καινουργιο,σαν πακετο το κανει μοναδικο)και στο Wii U ενα ομορφο κουλουρακι. Προσωπικα τιμησα Wii U απο ενθουσιασμο μιας και δεν γουσταρα ουτως ή αλλως το ''kinect''ας το πουμε που ειχε στο Wii,και επειδη το 2014 που ηταν περιοδος ξηρασιας για τις αλλες κονσολες εδωσε ρεστα η εταρια,αλλα μετα απο τοτε η απολυτη απογοητευση.Ακομα και το Fatal Frame που ουτε καν τετοια παιχνιδαρα οπως την νομιζαμε/θελαμε ειναι και το κανανε περιορισμενης διαθεσιμοτητας. Και μετα μου λενε αρκετοι γιατι κραζω με αυτα που βλεπω.Οσο για τον ανταγωνισμο εχει φαει αναλογο κραξιμο στα αλλα θεματα. Δεν ξερω τι παπαδες θα κανουν στο NX αλλα αυτη την φορα σιγουρα θα περιμενω αρκετο διαστημα για να κρινω αν θα την τιμησω ή οχι την κονσολα,γιατι οπως ειπα και πιο πισω πλεον απο φετος αρχιζουν να παιζουν μπαλα και οι αντιπαλοι στα Exclusives(κατι στο οποιο ως τωρα ειχε το πανω χερι η Nintendo). Παλι καλα που εχουμε και το Xenoblade να λεμε γιατι Ιαπωνικη εταιρια και κυκλοφορει λιγοτερα JRPG απο την Sony......
Moderators Malthador Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2016 Moderators Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2016 Νομίζω ότι όλοι ανεξαιρέτως, fans και haters, συμφωνούμε σε ένα πράγμα: η Ν χρειάζεται αλλαγή νοοτροπίας και επιχειρηματικής στόχευσης. Πρέπει να τελειώσει τις μονοπωλιακά κλειστές τακτικές του ένδοξου παρελθόντος της, πρέπει να επικοινωνεί μεστότερα με το κοινό της και πρέπει να μάθει να ακούει την κριτική που της γίνεται. Με μεγάλη μου θλίψη, διάβασα αυτό μόλις. Για όποιον δεν ξέρει ποιός είναι ο Thomas Mahler είναι ο τύπος που έχει φτιάξει αυτό το game, για το οποίο η λέξη αριστούργημα ίσως και να φαντάζει λίγη. Δυστυχώς, όλα δείχνουν ότι και στο ΝΧ πάνε να επαναλάβουν για ακόμα μία φορά τις γνωστές πίπες. 2
gkalas Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2016 Δε πιστευω οτι ειναι τοσο ηλιθιοι.Επιχειρηματιες ειναι και δειχνει ανηκουστο να μη μπορουν να δουν την ταση της αγορας ή τους λογους για τους οποιους απετυχε το wiiu εκτος και αν κερδιζουν λεφτα με το τσουβαλι και δε τους νοιαζει τιποτα.
Fulgore Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2016 Δε πιστευω οτι ειναι τοσο ηλιθιοι.Επιχειρηματιες ειναι και δειχνει ανηκουστο να μη μπορουν να δουν την ταση της αγορας ή τους λογους για τους οποιους απετυχε το wiiu εκτος και αν κερδιζουν λεφτα με το τσουβαλι και δε τους νοιαζει τιποτα. Πιστεψε με το ιδιο λεγαμε και πριν βγει το U. Δεν μπορει να ειναι ηλιθιοι και να μην αξιοποιησουν τις τοσες πωλησεις απο το Wii αλλα να τα αποτελεσματα στο U Αλλωστε το εχω ξαναπει οτι στα δικα μας ματια ηταν αποτυχια αλλα στα δικα τους ηταν μεγαλη επιτυχια αφου χαρη σε αυτο ειδαν τι μπορουν να κερδιζουν απο τα Amiibo.. 1
bedazzled Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2016 Για να κρατάνε επτασφράγιστο μυστικό τα specs, μάλλον δεν θα φτάνει ούτε το PS4...
gkalas Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2016 Οτι έγινε και με το wii. Μάλλον οι τύποι βγάζουν τον κωλο τους από λεφτά οπότε δε τους νοιαζουν οι πωλήσεις. Δε μπορώ να βγάλω νόημα με δαύτους.
HarryGrey Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2016 Site: Nintendo Too Secretive Over NX, Says Ori Dev "At least give me the goddamn specs, so we'd know what to build shit for!"
Προτεινόμενες αναρτήσεις