Προς το περιεχόμενο

Nintendo Switch Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

αν κάνω λάθος διορθώστε αλλά θυμάμαι σε pre E3 shows (13-14) στελέχη από Ubisoft να λένε ότι έχουν έτοιμα παιχνίδια για το U απλά κοιτάνε τις πωλήσεις και θα τα βγάλουν μόλις πάρει μπροστά το μηχάνημα...που είναι όλα αυτά;

Δημοσ.

Συμφωνώ ότι σχεδόν όλοι οι κάτοχοι wii u θα αναβαθμίσουν σε NX αλλά έχω την αισθηση οτι ενα μεγαλο ποσοστο δε θα το κάνει αποτην αρχη, οποτε βλέπω αρκετες πωλήσεις ζελντα και στο U.

Το gamepad όντως ανεβασε το κοστος του Wii U και ως συνέπεια κρατησε χαμηλά τα specs αλλά δε σημαίνει ότι θα συμβεί το ίδιο και με το nx. Το ΝΧ μπορεί να είναι συμβατό με το gamepad αλλά να μην περιεχεται στο πακετο της κονσολας και να υπαρχει δυνατότητα ξεχωριστης αγορας για οποιον το επιθυμει.

Τέλος, κι εγώ πιστεύω ότι το PPC δεν ηταν το πραγματικο προβλημα που αποτραβήχθηκαν τα third parties. Θα μπορουσαν σχετικα ευκολα να κανουν port της εκδοσηε του 360 στο U. Ο λόγος που σταμάτησαν την υποστηριξη ηταν το μικρο (και χωρις προοπτικη να μεγαλώσει) user base της κονσολας και ακομη πιο σημαντικο οι πολυ χαμηλες πωλησεις των παιχνιδιων που κυκλοφορησε η κάθε εταιρια στο U σε σχεση με τις αλλες κονσολες.

Όσον αφορα το metroid προσωπικα δεν το βλέπω πριν απο τα τελη 2017.

• Like 1
Δημοσ.

αν κάνω λάθος διορθώστε αλλά θυμάμαι σε pre E3 shows (13-14) στελέχη από Ubisoft να λένε ότι έχουν έτοιμα παιχνίδια για το U απλά κοιτάνε τις πωλήσεις και θα τα βγάλουν μόλις πάρει μπροστά το μηχάνημα...που είναι όλα αυτά;

Τυχαιο αραγε ποσα Call Of Duty βγηκαν στο Wii και ποσα στο Wii U? :)

https://en.wikipedia.org/wiki/Call_of_Duty

Συμφωνώ ότι σχεδόν όλοι οι κάτοχοι wii u θα αναβαθμίσουν σε NX αλλά έχω την αισθηση οτι ενα μεγαλο ποσοστο δε θα το κάνει αποτην αρχη, οποτε βλέπω αρκετες πωλήσεις ζελντα και στο U.

Το gamepad όντως ανεβασε το κοστος του Wii U και ως συνέπεια κρατησε χαμηλά τα specs αλλά δε σημαίνει ότι θα συμβεί το ίδιο και με το nx. Το ΝΧ μπορεί να είναι συμβατό με το gamepad αλλά να μην περιεχεται στο πακετο της κονσολας αλλα να υπαρχει δυνατότητα ξεχωριστης αγορας για οποιον το επιθυμει.

Τέλος, κι εγώ πιστεύω ότι το PPC δεν ηταν το πραγματικο προβλημα που αποτραβήχθηκαν τα third parties. Θα μπορουσαν σχετικα ευκολα να κανουν port της εκδοσηε του 360 στο U. Ο λόγος που σταμάτησαν την υποστηριξη ηταν οι το μικρο (και χωρις προοπτικη να μεγαλώσει) user base της κονσολας και ακομη πιο σημαντικο οι πολυ χαμηλες πωλησεις των παιχνιδιων που κυκλοφορησε η κάθε εταιρια στο U σε σχεση με τις αλλες κονσολες.

Εμ ετσι ειναι.Πρωτον δεν υπαρχει λογος πλεον να μεινει καποιος στο Wii U γιατι απο υποστηριξη(ή και ψυχολογικο)η κονσολα μεχρι και φετος οτι βγαλει.Μετα ή την κρατας για συλλογη/BC(αν δεν εχει το NX)ή την δινεις για το NX. Ο λογος που δεν ανακοινωνουν αλλωστε απο τωρα για Zelda και το Nx πιθανως ειναι για να μην ξεκινησει ο κοσμος να πουλαει τα Wii U του απο τωρα.

Επισης ολος ο κοσμος κραζει την μπαταρια του dualshock 4 οτι ειναι μικρη.Τι να πουμε δηλαδη και για αυτη του Wii U την ταμπλετα.Ναι εχει παραπανω δυνατοτητες και αρα τρωει παραπανω ισχυει.Αλλα στην ουσια σε αναγκαζει ειτε να σκασεις την 50αρα ειτε να το παρεις bundle με την κονσολα το Wii U pro controller. 

Κριμα που δεν ηταν εξαρχης το Controller αυτο το κανονικο της κονσολας και ειναι η  ταμπλετα. Ποσο εξω πεσανε οι τυπαδες σε αυτο.

Τελος περιμενετε να δουμε και στην Ελλαδα τωρα με την Nortec τι εχει να γινει.Γιατι για να καθεται αρκετος κοσμος στην Ελλαδα να ψαχνει απο εξωτερικο για παιχνιδι ψιλο χλωμο εως αδυνατο.Και τα λιγα καταστηματα που φερνουν και τωρα παιχνιδια για το Wii U,δεν ειναι σιγουρο οτι ολοι θα φερουν NX(προσφορα και ζητηση).Και αν φερουν πχ 2-3καταστηματα πιθανως να εχουν και τσιμπημενες τιμες.

Αλλωστε τα καταστηματα που εχουν ανεβασει τις τιμες στο Wii U ολως τυχαιως τα ιδια πχ ειχανε περυσι το καλοκαιρι το SPlatoon 15ευρω φθηνοτερα....

Δημοσ.

i see your point Fulgore....απλά πιστεύω πως η καραμέλα περί διαφορετικής αρχιτεκτονικής για τους 3rd devs είναι μια εύκολη δικαιολογία...μην ξεχνάμε πως οι devs ξέρουν τουλάχιστον 1-2 χρόνια τα specs των νέων μηχανημάτων για να δουλέψουν πάνω τους...η Nintendo απλά πληρώνει αμαρτίες της μονοπωλιακής και σχεδόν αυταρχικής συμπεριφοράς που είχε σε εποχές NES/SNES...δεν είναι τυχαίο πως με την εμφάνιση του PS1 και μετά δεν μπόρεσε να πάρει κεφάλι στην αγορά...

• Like 1
Δημοσ.

1) Το gamepad είναι πρόβλημα, γιατί ανεβάζει το κόστος της κονσόλας. Αυτός είναι ο ένας λόγος που πάτωσε το Wii U. Ο άλλος λόγος είναι:

2) το Wii U πάτωσε και λόγω PPC, κατά την άποψή μου. Έχοντας PPC έχασε μέρος των 3rd-parties. Αφήνω ένα ενδεχόμενο να πέφτω έξω σε αυτό, θα το δούμε στην περίπτωση που το ΝΧ έχει PPC και specs κοντά στο PS4. Εσύ πιστεύεις ότι σε αυτή την περίπτωση θα έχει 3rd-party support, εγώ λέω αποκλείεται. Θα δείξει.

1) Βασικά εννοούσα να υποστηρίζει το NX το Gamepad του Wii U. Έναν πομποδέκτη WiFi 5 GHz χρειάζεται για την ζεύξη.

Στο PC ήδη έχει γίνει αυτό:

http://www.ign.com/articles/2013/12/30/wii-u-gamepad-hacked-to-stream-pc-games

http://www.engadget.com/2014/01/04/how-to-reverse-engineer-a-wii-u-gamepad-for-pc-streaming/

http://libdrc.org/

Οπότε όσοι έχουν ήδη Wii U, το κουμπώνουν εκεί αν υποστηρίζεται... στο εξωτερικό το πουλάνε και ξεχωριστά.

2) Πρώτον, PPC είχαν και τα PS3/360. Δεύτερον, κυκλοφόρησε το 2012 που δεν υπήρχαν ακόμα τα PS4/XB1. Άρα τι μας λέει αυτό; Τον πρώτο καιρό είχε 3rd party και με τυμπανοκρουσίες μάλιστα (θυμίζω ότι ο Reggie παινευόταν πόσο «καλύτερο» ήταν το Black Ops του Wii U, άσχετα αν μετά την έκανε γυριστή)...

Δεν καταλαβαίνω τι σχέση έχει το instruction set της CPU με την GPU που είναι αρκετά πίσω από την GCN GPU των PS4/XB1 και αρχιτεκτονικά και σε flops, χώρια η RAM (2GB vs 8GB).

http://abload.de/img/capturedspupn.png

http://www.nintendolife.com/news/2013/02/gpu_images_reveal_wii_u_graphical_power

Μπορούσε π.χ. να σηκώσει η GPU του ένα Assassin's Creed Unity, σε 2GB RAM (1GB για το παιχνίδι και 1GB για το OS), έστω και σε 720p και το πρόβλημα ήταν η CPU λόγω PPC; Εγώ λέω πως όχι.

Χοντρικά σου λέω ότι το Wii U μπορούσε να τρέξει παιχνίδια γενιάς PS3/360, αλλά όχι γενιάς PS4/XB1. Κυκλοφόρησε όμως αργά (2012), οπότε τι να λέει; 1 χρόνος 3rd party support κι αυτά με το ζόρι (βλ. framerate probs). Στα χαρτιά έχει δυνατότερο hardware από το 360 και όμως τα έτρεχε χειρότερα από 360. Εδώ ίσως είναι και θέμα OS/API. 1GB για το OS είναι πολλά όταν δεν έχει ούτε party chat (θυμίζω ότι το OS του 360 τρέχει σε 32MB RAM από τα 512MB σύνολο).

Γι' αυτό θα δεις ότι τα πιο όμορφα παιχνίδια του Wii U είναι τα 1st party με καρτουνίστικο art style (π.χ. Mario Kart 8) και όχι τα πιο ρεαλιστικά/mature (π.χ. Bayonetta, Watch Dogs), όμως τα 3rd party κατά 90% ανήκουν στην δεύτερη κατηγορία και όχι στην πρώτη, με ελάχιστες εξαιρέσεις (π.χ. Plants vs Zombies Garden Warfare). Η Nintendo ξέρει που χωλαίνει και που είναι η δύναμή της και εστιάζει αναλόγως.

Θα φανεί κάπως παράδοξο αυτό που θα πω, αλλά μην το θεωρείτε και τόσο μεγάλη ευλογία να έρθουν 3rd party στην Nintendo, γιατί έχει και «αρνητικά» αυτή η φάση. Όλα αυτά τα τεράστια patches που βλέπετε στα PS4/XB1 θα έρθουν και στο NX, μαζί με τα DLC/season passes/microtransactions, εκτός αν η Nintendo ασκήσει κάποιου είδους βέτο. Πολλοί publishers/devs δεν θέλουν να έχουν πολλά πάρε δώσε από εποχές NES, όπου η Nintendo έθετε τους δικούς της «όρους» ως κυρίαρχος του παιχνιδιού, κάτι το οποίο δεν άρεσε σε πολλούς.

Τέλος, πουθενά δεν είπα ότι πρέπει να είναι PPC το NX. Η κοινή λογική λέει ότι θα πάνε σε AMD APU και εκεί μόνο x86/ARM βρίσκεις, όχι PPC. Τώρα αν βάλουν και το Wii U SoC για BC, θα δείξει.

Δημοσ.

Δεν υπάρχει καμία περίπτωση να βγει Zelda U στο Wii U μέσα στο 2016 και να βγει και ένα διαφορετικό Zelda NX στο ΝΧ μέσα στο 2016. Εκτός του ότι είναι εξωφρενικό μαρκετίστικα, δεν βγαίνουν και τα μαθηματικά στα developing times, όταν κάθε major Zelda τίτλος θέλει μια πενταετία στο νερό.

Εξ΄ου και η πιθανότητα το Zelda που (αν) θα εμφανιστεί σαν launch title δεν θα είναι main σειρά. Θα είναι κάτι άλλο. Βέβαια κατά 90% πιστεύω απλά ότι θα είναι το Zelda U σε ΝΧ έκδοση αλλά αφήνω και ένα 10% να δούμε άλλο Zelda, τύπου Hyrule Warriors που θα είναι δουλεμένο από τρίτη εταιρία. 

Οσο για το Metroid δεν περιμένω με την καμία να εμφανιστεί στο NX πριν η κονσόλα/πλατφόρμα κλείσει τον πρώτο της χρόνο στην αγορά. Η γενικότερη "μουρμούρα" είναι ότι το project τελικά έφυγε από τα χέρια της RETRO studios και μπήκε στα ενδότερα της Nintendo επειδή η RETRO τελικά σχεδιάζει το νέο Diddy Kong Racing. Οπως είναι λογικό μια τέτοια κίνηση σημαίνει καθυστερήσεις και αλλαγή πλάνου. To ότι θα το δούμε όμως με το ΝΧ αυτό το έχω σίγουρο. 

Δημοσ.

Παντως μιας και εχει περασει και το Wii U απο τα χερια μου ελπιζω το NX να εχει περισσοτερα νεα IP οπως το Splatoon ή πχ να δουμε συνεχεια Bayonetta σε αυτο κλπ. Καλα και χρυσα τα mario και Zelda αλλα να δουμε και τιποτα αλλο ρε αδελφε. Βγαλτε κανενα old style JRPG αλα Dragon Quest  Nintendo exclusive.......

Δημοσ.

Υπάρχει πηγή ότι η retro ετοιμάζει DKR2; Εγώ απ'ότι θυμάμαι η φήμη για το DKR2 έλεγε επισης ότι το ΝΧ θα ειναι ενα αναβαθμισμένο wii u και θα κοστιζει 150 ευρώ. Πόσο αληθοφανές ακούγεται αυτό πλέον;

Δημοσ.

Αλλωστε για αυτα που ανεφεραν πιο πισω ο Malth και ο Nick για το ποιοι θα αγορασουν Nintendo NX στην Ελλαδα(και εν μερη και στο insomnia που μιλαμε τωρα),νομιζω το καταλαβαινετε και απο το πολυ χαμηλο ενδιαφερον που υπαρχει αν αναλογιστουμε οτι δεν ειναι και πολλοι οι μηνες απο την ανακοινωση για το NX.

Βεβαια δεν βοηθαει και η ολη κατασταση στην χωρα που οσο παει χειροτερευει αλλα τωρα χωρις κιολας να υπαρχει αρκετη προωθηση για την νεα κονσολα λογω και της Nortec ,κυριολεκτικα αστα να πανε η ολη υποθεση.

Δημοσ.

Καλά για να πούμε και του στραβού το δίκιο ούτε πριν υπήρχε ιδιαίτερη προώθηση. Μόνο όσοι επισκέπτονται ιστοτοπους gaming είχαν δει το wii u. Απο προσωπική εμπειρία, στον κύκλο μου, από τα 14 άτομα που ασχολούνται με βιντεοπαιχνίδια (κάτοχοι ps όλοι πλην ενός που ειχε wii) μόνο ένας αναγνώρισε το wii u όταν του το εδειξα και δεν ηταν αυτος με το wii.

Βέβαια, για να δούμε πόσοι και ποιοι θα πάρουν το ΝΧ θα πρεπει πρωτα να δουμε τι στο διακο ειναι αυτο τοΝΧ και τι εχει να προσφερει.

• Moderators
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

1) Βασικά εννοούσα να υποστηρίζει το NX το Gamepad του Wii U. Έναν πομποδέκτη WiFi 5 GHz χρειάζεται για την ζεύξη.

http://www.engadget.com/2014/01/04/how-to-reverse-engineer-a-wii-u-gamepad-for-pc-streaming/

Οπότε όσοι έχουν ήδη Wii U, το κουμπώνουν εκεί αν υποστηρίζεται... στο εξωτερικό το πουλάνε και ξεχωριστά.

Μπορούν να το κάνουν ακόμα πιο εύκολο: να μην χρειάζεται καν Gamepad για να παίζει κάποιος Wii U games (αν υπάρχει BC δηλαδή). Μπορούν να ξεκλειδώσουν την 5 Ghz μπάντα να μπορεί να γίνει synced με οποιοδήποτε android κινητό και έτσι να παίζεις locally στην οθόνη του κινητού. Ξέρω, όνειρα θερινής νυκτός. :P

2) Πρώτον, PPC είχαν και τα PS3/360. Δεύτερον, κυκλοφόρησε το 2012 που δεν υπήρχαν ακόμα τα PS4/XB1. Άρα τι μας λέει αυτό; Τον πρώτο καιρό είχε 3rd party και με τυμπανοκρουσίες μάλιστα (θυμίζω ότι ο Reggie παινευόταν πόσο «καλύτερο» ήταν το Black Ops του Wii U, άσχετα αν μετά την έκανε γυριστή)...

Δεν καταλαβαίνω τι σχέση έχει το instruction set της CPU με την GPU που είναι αρκετά πίσω από την GCN GPU των PS4/XB1 και αρχιτεκτονικά και σε flops, χώρια η RAM (2GB vs 8GB).

http://abload.de/img/capturedspupn.png

http://www.nintendolife.com/news/2013/02/gpu_images_reveal_wii_u_graphical_power

Μπορούσε π.χ. να σηκώσει η GPU του ένα Assassin's Creed Unity, σε 2GB RAM (1GB για το παιχνίδι και 1GB για το OS), έστω και σε 720p και το πρόβλημα ήταν η CPU λόγω PPC; Εγώ λέω πως όχι.

Χοντρικά σου λέω ότι το Wii U μπορούσε να τρέξει παιχνίδια γενιάς PS3/360, αλλά όχι γενιάς PS4/XB1. Κυκλοφόρησε όμως αργά (2012), οπότε τι να λέει; 1 χρόνος 3rd party support κι αυτά με το ζόρι (βλ. framerate probs). Στα χαρτιά έχει δυνατότερο hardware από το 360 και όμως τα έτρεχε χειρότερα από 360. Εδώ ίσως είναι και θέμα OS/API. 1GB για το OS είναι πολλά όταν δεν έχει ούτε party chat (θυμίζω ότι το OS του 360 τρέχει σε 32MB RAM από τα 512MB σύνολο).

Γι' αυτό θα δεις ότι τα πιο όμορφα παιχνίδια του Wii U είναι τα 1st party με καρτουνίστικο art style (π.χ. Mario Kart 8) και όχι τα πιο ρεαλιστικά/mature (π.χ. Bayonetta, Watch Dogs), όμως τα 3rd party κατά 90% ανήκουν στην δεύτερη κατηγορία και όχι στην πρώτη, με ελάχιστες εξαιρέσεις (π.χ. Plants vs Zombies Garden Warfare). Η Nintendo ξέρει που χωλαίνει και που είναι η δύναμή της και εστιάζει αναλόγως.

Δεν έχω λόγο να διαφωνήσω σε αυτά που λες, ούτως ή άλλως φαίνεται πως το κατέχεις καλύτερα από εμένα το θέμα. Το μόνο το οποίο θέλω να τονίσω είναι το bold. Μόνο και μόνο που μέτρο σύγκρισης είναι η προηγούμενη γενιά κονσολών, αποδεικνύει το πόσο έχει χάσει την μπάλα η Ν.

Θα φανεί κάπως παράδοξο αυτό που θα πω, αλλά μην το θεωρείτε και τόσο μεγάλη ευλογία να έρθουν 3rd party στην Nintendo, γιατί έχει και «αρνητικά» αυτή η φάση. Όλα αυτά τα τεράστια patches που βλέπετε στα PS4/XB1 θα έρθουν και στο NX, μαζί με τα DLC/season passes/microtransactions, εκτός αν η Nintendo ασκήσει κάποιου είδους βέτο. Πολλοί publishers/devs δεν θέλουν να έχουν πολλά πάρε δώσε από εποχές NES, όπου η Nintendo έθετε τους δικούς της «όρους» ως κυρίαρχος του παιχνιδιού, κάτι το οποίο δεν άρεσε σε πολλούς.

Αν ρωτάς εμένα προσωπικά, τότε καρφί δεν μου καίγεται για το αν θα έρθουν 3rd-parties στο Nintendo σύστημά μου (είπαμε, pc-gamer κλπ :P). Αυτό που παρουσιάζει ενδιαφέρον, όμως, είναι το να είναι εφάμιλλο του PS4 το NX για να δούμε αφενός κατά πόσο θα βγουν 3rd-parties και αφετέρου κατά πόσο θα πουλήσουν τα 3rd-parties αυτά. Θα μπορέσει άραγε ένα Nintendo σύστημα να πάρει μερίδα των twins, αν έχει 3rd-parties; Αμφιβάλλω πολύ, αλλά επειδή το ζητάει μια μεγάλη μερίδα των gamers, δεν χάνουν κάτι να το προσπαθήσουν μία φορά.

Εξ΄ου και η πιθανότητα το Zelda που (αν) θα εμφανιστεί σαν launch title δεν θα είναι main σειρά. Θα είναι κάτι άλλο. Βέβαια κατά 90% πιστεύω απλά ότι θα είναι το Zelda U σε ΝΧ έκδοση αλλά αφήνω και ένα 10% να δούμε άλλο Zelda, τύπου Hyrule Warriors που θα είναι δουλεμένο από τρίτη εταιρία. 

Οσο για το Metroid δεν περιμένω με την καμία να εμφανιστεί στο NX πριν η κονσόλα/πλατφόρμα κλείσει τον πρώτο της χρόνο στην αγορά. Η γενικότερη "μουρμούρα" είναι ότι το project τελικά έφυγε από τα χέρια της RETRO studios και μπήκε στα ενδότερα της Nintendo επειδή η RETRO τελικά σχεδιάζει το νέο Diddy Kong Racing. Οπως είναι λογικό μια τέτοια κίνηση σημαίνει καθυστερήσεις και αλλαγή πλάνου. To ότι θα το δούμε όμως με το ΝΧ αυτό το έχω σίγουρο. 

Εγώ πάλι πιστεύω ότι -major- Metroid θα κυκλοφορήσει αρκετά νωρίς μετά την κυκλοφορία του ΝΧ. Θα δούμε.

Επεξ/σία από Malthador
Δημοσ.

Στα χαρτιά έχει δυνατότερο hardware από το 360 και όμως τα έτρεχε χειρότερα από 360. Εδώ ίσως είναι και θέμα OS/API.

Είναι θέμα αρχιτεκτονικής CPU και μόνο. Οι δύο CPU είναι PPC αλλά εκεί σταματούν και τα κοινά τους χαρακτηριστικά. Είναι σαν να συγκρίνεις μία A-Class με μία ML. Mersedes είναι και τα δύο αλλά δεν έχουν καμία σχέση. Μπορώ να το αναλύσω τεχνικά αλλά δεν έχει κανένα νόημα νομίζω.

Η RAM είναι απελπιστικά λίγη εάν το OS παίρνει 1GB!

Δημοσ.

Μόνο και μόνο που μέτρο σύγκρισης είναι η προηγούμενη γενιά κονσολών, αποδεικνύει το πόσο έχει χάσει την μπάλα η Ν.

Μπορεί να είναι και εσκεμμένη στρατηγική αυτή (το να μένει μια γενιά πίσω), για μείωση του development cost. Το ίδιο και για τα 3rd parties... με το να μην έχει 3rd parties, στην ουσία μπουστάρει τις πωλήσεις των 1st party.

Θα δούμε αν θα καταφέρει να διαχειριστεί hardware επιπέδου PS4 (αν και οι φήμες λένε για XB1) και πλήρες 3rd party support σε βάθος χρόνου...

Είναι θέμα αρχιτεκτονικής CPU και μόνο. Οι δύο CPU είναι PPC αλλά εκεί σταματούν και τα κοινά τους χαρακτηριστικά. Είναι σαν να συγκρίνεις μία A-Class με μία ML. Mersedes είναι και τα δύο αλλά δεν έχουν καμία σχέση. Μπορώ να το αναλύσω τεχνικά αλλά δεν έχει κανένα νόημα νομίζω.

Η RAM είναι απελπιστικά λίγη εάν το OS παίρνει 1GB!

Δεν έχω πρόβλημα να το αναλύσεις τεχνικά. Βάζω κι ένα link:

http://www.tested.com/tech/gaming/451748-why-wii-us-124-ghz-processor-isnt-worth-freaking-out-about/

Clock speed doesn't mean that much. The architecture of a CPU matters far more than the speed it runs at. Hacker Hector Martin even wrote that "It's worth noting that Espresso (the Wii U CPU) is *not* comparable clock per clock to a Xenon or a Cell. Think P4 vs. P3-derived Core series." Other important details Martin conveyed via his Twitter account: "The Espresso is an out of order design with a much shorter pipeline. It should win big on IPC on most code, but it has weak SIMD. No hardware threads. One per core. No new SIMD, just paired singles. But it's a saner core than the P4esque stuff in 360/PS3."

Δημοσ.

Εγώ πάλι πιστεύω ότι -major- Metroid θα κυκλοφορήσει αρκετά νωρίς μετά την κυκλοφορία του ΝΧ. Θα δούμε.

Τίποτα δεν θα με χαροποιούσε περισσότερο από το να δω επιτέλους ένα νέο Metroid αλλά ρεαλιστικά μιλώντας δεν θα γίνει αυτό. Βέβαια το γεγονός ότι μας πέταξαν στην μάπα το Metroid Prime hunters μυρίζει ότι κάτι παίζει με το όνομα Metroid αλλά δεν πιστεύω ότι θα το δούμε τόσο σύντομα. Του πούστη όμως ρε γαμώτο, ούτε ένα 2D στο 3DS δεν αξιώθηκαν να βγάλουν. 

• Like 1
Δημοσ.

Του πούστη όμως ρε γαμώτο, ούτε ένα 2D στο 3DS δεν αξιώθηκαν να βγάλουν. 

Εδώ ένα άτομο μόνο του (Tom Happ) έβγαλε άξιο πνευματικό διάδοχο του Super Metroid και ολόκληρη Nintendo στέρεψε από ιδέες για το franchise και το genre που δημιούργησε εκείνη. Που να είχε και κανονική ομάδα ο τύπος τι θα έβγαζε...

Παρ' όλο που η σειρά Metroid είναι από τις αγαπημένες μου, πλέον κατέληξα να περιμένω με περισσότερο ενθουσιασμό τη συνέχεια του Axiom Verge.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...