Pitsifrikos Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2017 Κάτι μου λέει ότι θα τερματίσω το Zelda στο handheld. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panther_512 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2017 Η οθόνη φαίνεται πάντως να είναι καλή. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Deghinsea Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2017 https://www.youtube.com/watch?time_continue=30&v=ZUDkrkykvZs https://www.youtube.com/watch?v=CdWd8fUC71g 7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Malthador Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2017 Moderators Share Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2017 Ωραία διαφημιστικά, το 1-2-Switch δεν φαίνεται και τόσο χάλι μαύρο τελικά. Κρατάω τον τύπο στην αρχή του πρώτου βίντεο που ρίχνει το γκομένακι με Zelda. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Kazuya21 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2017 ζω για την στιγμη που θα πεισω τον πατερα μου να παιξουμε μαζι arms και να κανει ολες αυτες τις κινησεις οταν δεν εχει υπομονη να παιξει ουτε κανα need for speed.παντως ωραια τα διαφημιστικα με το καλο να ρθει 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vste Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2017 Λετε να χω προβλημα να βρω το Zelda στα μαγαζια: Δεν το εχω κανει παραγγελια αυτο.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chrisgewrgi Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2017 λες να εχουμε και αυτο το προβλημα?να πας να παραλαβεις την κονσολα και να τους πεις που ειναι τα games του switch και να σου πουν δεν εχουμε? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Deghinsea Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2017 Σε συνέντευξή του ο Manfred Linzner της Shinen Multimedia λέει ότι στο fast racing neo στο wiiu δυσκολεύτηκαν πολύ να κρατήσουν τα 60 fps με τα visuals που ήθελαν. Τελικα καταφεραν να προσφερουν 720p/60fps για 1/2players splitscreen και 720p/30fps για 3/4 players splitscreen. Τώρα στο switch (tv mode) λέει για το Fast rmx δε δυσκολεύτηκαν καθόλουν να κρατήσουν 1080p/ 60fps σε 4player splitscreen και με περισσοτερες λεπτομερειες απο το wiiu. Έχουν βέβαια και dynamic resolution ενεργοποιημενο λέει για να κραταει σταθερα 60fps σε τυχον απροβλεπτες καταστασεις. http://www.gamereactor.eu/news/502543/Fast%20RMX%20on%20Switch%20offers%201080p%2060fps%20with%204-player%20splitscreen/ 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chrisgewrgi Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2017 κοιτα εχω διαβασει σε διαφορα φορουμ απο ειδημονες οτι απο specs gpu παιζει 1 με 1,5 τεραφλοπς.δεν ξερω αν ισχυει. αν ισχυει ομως κατι τετιο ειναι πολυ δυνατο. αν υπολογισουμε οτι το one ειναι 1,35. συγκρινοντας το βεβαια σαν μικρη handle συσκευη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mansa2k Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2017 Τα διαφημιστικά καλά για την περίοδο του super bowl όπου και προορίζονται. Είναι φανταστικό πάντως που η Ν δείχνει να μαθαίνει από τα λάθη της και αυτό οφείλεται προπαντός στην αλλαγή νοοτροπίας που κατά κύριο λόγο πηγάζει από νέα στελέχη που ανέλαβαν τα ηνία. Μόνο και μόνο που διαφημίζουν third party τίτλο είναι τεράστια πρόοδος. Πάντως το διαφημιστικό του MK 8 Deluxe μου άρεσε περισσότερο από όλα μέχρι τώρα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MechaCorn Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2017 (επεξεργασμένο) κοιτα εχω διαβασει σε διαφορα φορουμ απο ειδημονες οτι απο specs gpu παιζει 1 με 1,5 τεραφλοπς.δεν ξερω αν ισχυει. αν ισχυει ομως κατι τετιο ειναι πολυ δυνατο. αν υπολογισουμε οτι το one ειναι 1,35. συγκρινοντας το βεβαια σαν μικρη handle συσκευη. Καλα και εγω ειμαι ο βασιλιας της αγγλιας, σιγα μην παιζει στα 1.5tf, 1 στο dock και αν Επεξ/σία 1 Φεβρουαρίου 2017 από MechaCorn 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nomes Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2017 Πάντως από το 3.34 και μετά μπορώ να πω ότι ξεφεύγει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mansa2k Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2017 Σχετικά με το κόστος της συνδρομής: Kimishima says Switch online service will be 2-3,000 yen yearly, looking into VR for Switch Αυτό μεταφράζεται κάπου στα 20~30 ευρώ ετησίως. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zio10 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2017 Σχετικά με το κόστος της συνδρομής: Kimishima says Switch online service will be 2-3,000 yen yearly, looking into VR for Switch Αυτό μεταφράζεται κάπου στα 20~30 ευρώ ετησίως. 29.90€ το βλέπω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Nick77 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2017 Αν είναι 30 ευρώ ετησίως τότε είναι πολύ καλά. Φυσικά δίνοντας και κάποια, ελάχιστα έστω extras. Δηλαδή κάτι σε μορφή εκπτώσεων, δωρεάν παιχνιδιών (πέρα από το ένα online multiplayer nes/snes παιχνίδι το μήνα) κτλ και όχι μόνο online gaming και voice chat.Αντίστοιχα αν ξεπεράσει τα 60 ευρώ που ζητάει η Sony για το PS4 τότε θα μιλάμε για ξεφτύλα. Ωραία φαίνεται η ξιφομαχία στο 1-2 Switch. Λογικά το hd-rumble είναι αρκετά εκτενής λειτουργία με πολλές δυνατότητες παραλλαγής. Κρίμα που δεν θα το εκμεταλλευτεί το Breath of the Wild. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις