Fulgore Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2015 Τι σημαίνει θα πάει «απίστευτο είναι» ένα νέο φορητό της Ν; Δεν ισχύει αυτό. Αυτή τη στιγμή που μιλάμε το 3DS είναι η πιο καλοπουλημένη κονσόλα. Σε κάθε περίπτωση το ΝΧ θα είναι handheld/console combo. Αλλά και μόνο φορητό να είναι, πάλι θα ξεσκίσει στις πωλήσεις όπως και να έχει. Το mobile gaming δεν συγκρίνεται με το handheld gaming για όλους τους γνωστούς λόγους, μην τα ξαναλέμε. Όπως το PC gaming δεν συγκρίνεται άμεσα με το console gaming, για όλους τους γνωστούς λόγους. Επίσης, δεν υπάρχει καμία περίπτωση να δούμε κανονικό pokemon/fire emblem/mario/zelda σε κινητά. Άποψή μου. εντιτ: Όπου «απίστευτο είναι» = apato. Δεν την παίρνει την λέξη για κάποιο λόγο. Την λεξη δεν την παιρνει γιατι καποιοι εξυπνοι το σπαμαρανε στις ειδησεις σχεδον σε οτι καινουργιο εβγαινε σε σημειο που εχει καταντησει αηδια. Οσο για τα mario/zelda μια χαρα βλεπω κοσμο(ειδικα στο στρατο )να ειχανε λιωσει τα παλια αρα δεν θα μου εκανε εντυπωση. Αλλωστε το πιο λαμπρο παραδειγμα παιχνιδιου σε κινητα αυτη την στιγμη ειναι το Hearthstone(πανω απο 5 εκ. downloads στο Android store). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Malthador Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2015 Moderators Share Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2015 Ακόμα μια επιβεβαίωση για το console/handheld combo: Nintendo Patent a Console that can be upgraded Νομίζω ότι για πρώτη φορά μετά από 5 χρόνια η Ν κάνει τη σωστή επιλογή με το υβριδικό σύστημα. Θα δείξει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panther_512 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2015 Αυτή η πατέντα είναι για αναβαθμίσιμη κονσόλα, δεν ταιριάζει στην υπόθεση για φορητή κονσόλα που θα συνδέεται και στην TV. Έχουμε ήδη δεί σε εκθέσεις τεχνολογίας mini PCs με βύσμα για κούμπωμα σε επιπρόσθετο "κουτί", που παρέχει έξτρα επεξεργαστική ισχύ. Νομίζω ήταν της Gigabyte. Και φυσικά έχουμε δεί και στο παρελθόν αναβαθμίσιμες κονσόλες......... Προφανώς κανένας δεν το πατεντάρησε μέχρι τώρα. Η περιγραφή της πατέντας: http://appft.uspto.gov/netacgi/nph-Parser?Sect1=PTO2&Sect2=HITOFF&p=1&u=%2Fnetahtml%2FPTO%2Fsearch-bool.html&r=8&f=G&l=50&co1=AND&d=PG01&s1=Nintendo.AANM.&OS=AANM/Nintendo&RS=AANM/Nintendo Supplemental computing devices that provide processing and/or storage resources to game consoles to assist these game consoles in executing a game. In some instances, a game console locally executes a copy of a game using resources of the game console. In addition, however, the game console may couple to a supplemental computing device that includes resources that the game console may also utilize to increase the speed or quality of a user's gaming experience. For instance, the supplemental computing device may couple via a physical connection (e.g., a wired connection) to the game console for processing data associated with the game and providing a result back to the console, and/or for storing game data on behalf of the game console. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alithinos Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2015 Αυτή η πατέντα είναι για αναβαθμίσιμη κονσόλα, δεν ταιριάζει στην υπόθεση για φορητή κονσόλα που θα συνδέεται και στην TV. Έχουμε ήδη δεί σε εκθέσεις τεχνολογίας mini PCs με βύσμα για κούμπωμα σε επιπρόσθετο "κουτί", που παρέχει έξτρα επεξεργαστική ισχύ. Νομίζω ήταν της Gigabyte. Και φυσικά έχουμε δεί και στο παρελθόν αναβαθμίσιμες κονσόλες......... Προφανώς κανένας δεν το πατεντάρησε μέχρι τώρα. Η περιγραφή της πατέντας: http://appft.uspto.gov/netacgi/nph-Parser?Sect1=PTO2&Sect2=HITOFF&p=1&u=%2Fnetahtml%2FPTO%2Fsearch-bool.html&r=8&f=G&l=50&co1=AND&d=PG01&s1=Nintendo.AANM.&OS=AANM/Nintendo&RS=AANM/Nintendo θυμάμαι το expansion pak του Ν64, που ανέβαζε τη ram της κονσόλας στα 8mb! το δικό μου το είχε μέσα η συσκευασία του donkey kong. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ikaruga24 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2015 θυμάμαι το expansion pak του Ν64, που ανέβαζε τη ram της κονσόλας στα 8mb! το δικό μου το είχε μέσα η συσκευασία του donkey kong. Παρακατιανά πράγματα. Εδώ είχαμε κοτζάμ τσιπάκι έξτρα γραφικών στο SNES παρακαλώ μέσα στο cartidge του Starfox για να τρέξει σωστά το παιχνίδι. Γενικά, το upgrade σαν ιδέα δεν είναι καινούργια στις κονσόλες. Αυτό το streamline θα ήταν πολύ καλό να γίνεται. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Bourdoulas Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2015 To Super FX aka Mario Chip! Έκανε θαύματα είναι η αλήθεια. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Malthador Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2015 Moderators Share Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2015 Wild Nintendo patent filing shows game controller made out of a screen Ενδιαφέρον. Χαίρομαι που δεν γίνεται ditch το glass-free 3D, δεν χαίρομαι ιδιαίτερα για τα on-screen κουμπιά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Deghinsea Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2015 Μετά τη φήμη ότι το NX δε θα συναγωνίζεται σε δύναμη το ps4 και τη φήμη ότι θα είναι πολύ πιο δυνατό από το ps4, η τελευταία φήμη ισχυρίζεται ότι το NX θα είναι όσο δυνατό είναι το XBox One! Και η φημολογία θα συνεχιστεί... http://wiiudaily.com/2015/12/nintendo-nx-at-ces-2016-rumor/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gkalas Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2015 Θα ακούσουμε πολλά ακόμα. Αυτό που ελπίζω είναι να μην ισχύουν οι φήμες για το χειριστήριο με τα touch κουμπιά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alastor192 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2015 το ερωτημα ειναι ποτε επιτελους ο κοσμακης θα παιξει Zelda και Metroid σε συγχρονα γραφικα....Η Nintendo αν εβγαζε κονσολες επιπεδου PS4/XB1,μονο απτα franchises που εχει ολα αυτα τα χρονια θα κανε παταγο. Ο μεσος κονσολας παντα εριχνε ακυρο στην Nintendo λογω ελλειψης multi-platform,αν αλλαξει τουτο σε συνδυασμο με τα exclusives μπορει να δουμε κατι πραγματικα καλο 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bedazzled Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2015 Εγώ νομίζω ότι επίτηδες έχει μείνει μια γενιά πίσω (Wii -> PS2/OG XBOX era, Wii U -> PS3/360 era) για να κρατάει χαμηλά το κόστος του game development.Για να δούμε αν θα αλλάξει αυτό με το ΝΧ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2015 το ερωτημα ειναι ποτε επιτελους ο κοσμακης θα παιξει Zelda και Metroid σε συγχρονα γραφικα....Η Nintendo αν εβγαζε κονσολες επιπεδου PS4/XB1,μονο απτα franchises που εχει ολα αυτα τα χρονια θα κανε παταγο. Ο μεσος κονσολας παντα εριχνε ακυρο στην Nintendo λογω ελλειψης multi-platform,αν αλλαξει τουτο σε συνδυασμο με τα exclusives μπορει να δουμε κατι πραγματικα καλο https://www.skroutz.gr/c/108/game_consoles.html?keyphrase=wii+u+premium Το τραγικο ειναι οτι τα λεγαμε οτι θα φτασει σε σημειο το Wii U premium να πωλειται ακριβοτερα απο ps4(και εν μερη πανω κατω στα ιδια με XboxOne) και να που φτασαμε. Προσωπικα δεν ξερω τι θα κανει η εταιρια με το NX αλλα εμενα σαν αγοραστη/πελατη με εχασε μετα και το ακυρο στο Metroid και το delay στο zelda.Και με εχασε εννοω οτι θα πρεπει να δω κατι το διαφορετικο για να το σκεφτω(οχι δηλαδη παλι 5-6exclusives και τιποτα αλλο).Βεβαια εχει ενδιαφερον να δουμε και τωρα στην Ελλαδα τι θα παιχτει απο νεο ετος με τα παιχνιδια και την διαθεσιμοτητα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gkalas Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2015 Παιχνιδια θα φερνουν τα σκρουτζομαγαζα σε τιμες πολυ καλυτερες απο Nortec και μεγαλες αλυσιδες.Ακομα δε καταλαβαινω την ανησυχια σας σε αυτο το θεμα.Να μου λεγατε για service να το καταλαβω αλλα για παιχνιδια δε καταλαβαινω που ειναι το θεμα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ikaruga24 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2015 Ούτε για service υπάρχει θέμα, έχει μπόλικα third party μαγαζάκια που ασχολούνται με κινητά/κονσόλες/gadgets που κάνουν εξαιρετική δουλειά σε θέμα service. Αντιλαμβάνομαι ότι είναι λιγότερο βολικό τον πρώτο χρόνο σε περίπτωση που γίνει κάτι αλλά μετά το πέρας της εγγύησης μόνο τέτοια μαγαζάκια θα σας βολέψουν χωρίς να σας χρεώσουν ένα χέρι και ένα πόδι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2015 Παιχνιδια θα φερνουν τα σκρουτζομαγαζα σε τιμες πολυ καλυτερες απο Nortec και μεγαλες αλυσιδες.Ακομα δε καταλαβαινω την ανησυχια σας σε αυτο το θεμα.Να μου λεγατε για service να το καταλαβω αλλα για παιχνιδια δε καταλαβαινω που ειναι το θεμα. https://www.skroutz.gr/s/6558402/Splatoon-Wii-U.html https://www.skroutz.gr/s/4584645/Mario-Kart-8-Wii-U.html https://www.skroutz.gr/s/3844960/Super-Mario-3D-World-Wii-U.html?from=catspan https://www.skroutz.gr/s/7412860/Xenoblade-Chronicles-X-Wii-U.html?keyphrase=xenoblade Κοινως εγω προσωπικα κραταω τις αμβιβολιες μου.Γιατι θα μου πεις πχ στο Xenoblade ειναι αρκετα τα καταστηματα. Βλεπω ομως τι γινεται μολις περασει λιγος καιρος οπως στα Splatoon και SM3DW που οχι μονο ειναι λιγα τα καταστηματα,αλλα και η τιμη στο Θεο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις