Προς το περιεχόμενο

Nintendo Switch Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
9 λεπτά πριν, NickTG είπε

Όλο το μήνυμα είναι φανερά χιουμοριστικο. 

Κανενα προβλημα τοτε.........thanks

• Like 1
  • Απαντ. 13,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Απορώ με όσους λένε ότι δεν υπάρχουν παιχνίδια στο switch. Να μου λέγαγε ότι είναι ακριβα, να το δεχτώ, αλλα όχι ότι δεν εχει!!! Στο scroutz κοιταγα και εγραφε 106 games. Βγαλε σου λεω καποια που είναι ειδικες εκδοσεις κτλ ας πουμε μενουν 80!!! + τα indies που ειναι στο eshop τους που καμιά 150αρια θα είναι φανταζομαι. Σύνολο πανω απο 200 σεεναν χρόνο. Μια χαρα το κόβω. Και περαν απο τα κλασσικά της Νιντεντο , υπάρχει και άλλη στηριξη πχ το φιφα, το nba , αυτά είναι κράχτες για ενα σύστημα και εδώ υπαρχουν!!! Οπως και άλλα φυσικά.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, anarchy79 είπε

Σύνολο πανω απο 200 σεεναν χρόνο

Πολυ λιγα εβαλες.Μεχρι τον Δεκεμβριο ηταν 340.Αυτη τη στιγμη συμφωνα με τη λιστα στο wiki υπαρχουν 938 games.Αντε να βγαλουμε κανα 100ρι που τα εχει tba και ειναι σαν rumors games κανα 800ρι θα εχει σιγουρα.

Επεξ/σία από Mistwalker
Δημοσ.
1 ώρα πριν, anarchy79 είπε

Απορώ με όσους λένε ότι δεν υπάρχουν παιχνίδια στο switch. 

Προφανως και οσοι λενε το παραπανω εννοουν ΑΑΑ exclusives και αλλα γνωστα τυπου doom.

• Like 1
Δημοσ.
12 minutes ago, Mistwalker said:

Πολυ λιγα εβαλες.Μεχρι τον Δεκεμβριο ηταν 340.Αυτη τη στιγμη συμφωνα με τη λιστα στο wiki υπαρχουν 938 games.Αντε να βγαλουμε κανα 100ρι που τα εχει tba και ειναι σαν rumors games κανα 800ρι θα εχει σιγουρα.

Βάση του Wikipedia list που αναφέρεις, απο όσα έχουν κυκλοφορήσει (χωρίς ΤΒΑ/April 5 2018 ως 2019/Unreleased) έχουμε τα εξής:

*464 (ΝΑ region)

*462 (EU Region)

Σχετικό spreadsheet (βολεύει ως wishlist/tracker :P )

Δημοσ.
18 ώρες πριν, sils είπε

Και πως βγαζεις ενα τετοιο συμπερασμα με μια κονσόλα που την εχεις μολις 2 μερες?.απορω! Εγω θα το ελεγα, ο ενθουσιασμος μιας καινούριας αγοράς  οχι η καλύτερη κονσολα.

Δεν θα αρχισω να αναλύω θετικα και αρνητικα αλλα εχει πολυ δρομο ακομα......

Και ας μην ξεχναμε και το μαριο τελειώνει καποτε αλλα και το ζελντα!

Εννοείται οτι το super famicon ειναι μεσα στις 3 καλύτερες κονσολες ever!

Γεια σου φίλε,

Οι κονσόλες που είχα ήταν ένα sega master system στο οποίο είχα 3 παιχνίδια και το μόνο που μου άρεσε ήταν το Alex Kid, το οποίο βέβαια αφού δεν είχε save δεν κατάφερα να το τερματίσω ποτέ γιατί έφτανα στο κάστρο στο τέλος, έχανα κι έπρεπε να ξεκινήσω ξανά από την πρώτη πίστα. Τραγικό.

Έπειτα πήρα ένα SNES το οποίο ήταν για μένα μακράν το καλύτερο μηχάνημα για gaming που βγήκε στην αγορά μέχρι και πρόσφατα τολμώ να πω. Είχα μαζέψει καμιά 10ρια παιχνίδια που δεν βαριόμουν ποτέ να τα παίζω.

Όταν κάπου το 2000 το SNES τα έφτυσε (ακόμα πενθώ) δεν πήρα ξανά άλλη κονσόλα. Έχω παίξει διάφορες κονσόλες και παιχνίδια σε φίλους και σε emulators. Αν ρωτήσεις τα μόνα παιχνίδια που μου έχουν μείνει στο μυαλό είναι Tekken, Prince of Persia και crash bandicoot σε PS2 (ήταν το κοντινότερο που είχα φτάσει να αγοράσω ξανά κονσόλα αλλά δεν έβγαζα τότε δικά μου χρήματα), Το Mario 64 σε emulator, κάποιο pokemon από σε ένα dsi, και ένα Naruto σε PSP.

Απέκτησα ξανά δική μου κονσόλα πριν 2 χρόνια, το Wii U που το θεωρώ πολύ καλή κονσόλα με πολύ καλούς τίτλους αλλά λίγους. Και την ίδια περίπου περίοδο βρήκα σε μισή τιμή ένα 3ds στο οποίο έπαιξα κάποια παιχνιδάκια που με εξαίρεση το pokemon y δεν με ενθουσίασε κάποιο. Ούτε η κονσόλα μπορώ να πω ότι είναι κάτι εξαιρετικό.

Οπότε έχοντας έστω και 3 μόλις μέρες τώρα στα χέρια μου το Switch και το Mario Odyssey λέω ξανά πως ανάμεσα στις κονσόλες και τα παιχνίδια που έχω παίξει προσωπικά, είναι για μένα η καλύτερη κονσόλα και το καλύτερο παιχνίδι που έχουν βγει στην αγορά.. Και όντως κάποια στιγμή θα τελειώσει το odyssey (το Super Mario World στο SNES βέβαια το έπαιζα ξανά και ξανά) αλλά υπάρχουν ήδη ή έχουν ανακοινωθεί ήδη minimum 10 τίτλοι που θέλω να παίξω και είναι ακόμη η αρχή.

Θα δούμε...

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 λεπτά πριν, MinKsipnisis είπε

Οπότε έχοντας έστω και 3 μόλις μέρες τώρα στα χέρια μου το Switch και το Mario Odyssey λέω ξανά πως ανάμεσα στις κονσόλες και τα παιχνίδια που έχω παίξει προσωπικά, είναι για μένα η καλύτερη κονσόλα και το καλύτερο παιχνίδι που έχουν βγει στην αγορά..

Ε δεν τα λες παντως και πολλα και το μετρο συγκρισης σου ειναι πολυ μικρο εως ελαχιστον.

Επισης δεν μπορω να καταλαβω πως βρηκες αδιαφορο το 3ds που εχει βγαλει τα παντα απο nintendo παιχνιδια και exclusives .

Δεν σου τραβηξαν δηλαδη την προσοχη τα zelda/mario/metroid του 3ds(δεν ξερω γενικα τι παιχνιδια παιζεις)?

Επεξ/σία από Fulgore
Δημοσ.
Στις 4/2/2018 στις 10:51 ΠΜ, dekulinkgr είπε

Καλο λιωσιμο λοιπον.

Οσο για το zelda μπορει να σου φαινονται πολλα τα 70 ευρω αλλα για μενα αξιζει.Αν εισαι και fan των παιχνιδιων zelda τοτε δεν το συζηταμε καν.

Δεν ξέρω αν είμαι Fan γιατί τα μόνα που έχω παίξει είναι τα Link to the paste στο snes και το Mayoras Mask σε emulator N64. Αλλά σίγουρα το BOTW θα το παίξω. Από όσο υπολόγισα μου βγαίνει στα 40€ αν επιστρέψω κάποια μεταχειρισμένα που δεν θέλω στο Public

3 λεπτά πριν, Fulgore είπε

Ε δεν τα λες παντως και πολλα και το μετρο συγκρισης σου ειναι πολυ μικρο εως ελαχιστον.

Επισης δεν μπορω να καταλαβω πως βρηκες αδιαφορο το 3ds που εχει βγαλει τα παντα απο nintendo παιχνιδια και exclusives .

Δεν είπα ότι το βρήκα αδιάφορο, είπα ότι δεν με ενθουσίασε. Και το 3D εφέ που έχει είναι εξαιρετικό σε κάποια παιχνίδια. Κι έχει όντως πάρα πολλούς τίτλους αλλά δεν τους έχω παίξει όλους. 10 παιχνιδάκια έχω παίξει απο τα οποία το pokemon x και το luigis mansion μου άρεσαν. Τα υπόλοιπα δεν με ενθουσίασαν.

Φυσικά και δεν έχω μεγάλο μέτρο σύγκρισης ούτε είπα πως είμαι κανένας ειδήμων, είναι εντελώς προσωπική άποψη, με βάση τις δικές μου εμπειρίες στο gaming, που από όσο διαβάζω τουλάχιστον την συμμερίζονται πολλοί.

Δημοσ.
18 λεπτά πριν, MinKsipnisis είπε

Γεια σου φίλε,

Οι κονσόλες που είχα ήταν ένα sega master system στο οποίο είχα 3 παιχνίδια και το μόνο που μου άρεσε ήταν το Alex Kid, το οποίο βέβαια αφού δεν είχε save δεν κατάφερα να το τερματίσω ποτέ γιατί έφτανα στο κάστρο στο τέλος, έχανα κι έπρεπε να ξεκινήσω ξανά από την πρώτη πίστα. Τραγικό.

Έπειτα πήρα ένα SNES το οποίο ήταν για μένα μακράν το καλύτερο μηχάνημα για gaming που βγήκε στην αγορά μέχρι και πρόσφατα τολμώ να πω. Είχα μαζέψει καμιά 10ρια παιχνίδια που δεν βαριόμουν ποτέ να τα παίζω.

Όταν κάπου το 2000 το SNES τα έφτυσε (ακόμα πενθώ) δεν πήρα ξανά άλλη κονσόλα. Έχω παίξει διάφορες κονσόλες και παιχνίδια σε φίλους και σε emulators. Αν ρωτήσεις τα μόνα παιχνίδια που μου έχουν μείνει στο μυαλό είναι Tekken, Prince of Persia και crash bandicoot σε PS2 (ήταν το κοντινότερο που είχα φτάσει να αγοράσω ξανά κονσόλα αλλά δεν έβγαζα τότε δικά μου χρήματα), Το Mario 64 σε emulator, κάποιο pokemon από σε ένα dsi, και ένα Naruto σε PSP.

Απέκτησα ξανά δική μου κονσόλα πριν 2 χρόνια, το Wii U που το θεωρώ πολύ καλή κονσόλα με πολύ καλούς τίτλους αλλά λίγους. Και την ίδια περίπου περίοδο βρήκα σε μισή τιμή ένα 3ds στο οποίο έπαιξα κάποια παιχνιδάκια που με εξαίρεση το pokemon y δεν με ενθουσίασε κάποιο. Ούτε η κονσόλα μπορώ να πω ότι είναι κάτι εξαιρετικό.

Οπότε έχοντας έστω και 3 μόλις μέρες τώρα στα χέρια μου το Switch και το Mario Odyssey λέω ξανά πως ανάμεσα στις κονσόλες και τα παιχνίδια που έχω παίξει προσωπικά, είναι για μένα η καλύτερη κονσόλα και το καλύτερο παιχνίδι που έχουν βγει στην αγορά.. Και όντως κάποια στιγμή θα τελειώσει το odyssey (το Super Mario World στο SNES βέβαια το έπαιζα ξανά και ξανά) αλλά υπάρχουν ήδη ή έχουν ανακοινωθεί ήδη minimum 10 τίτλοι που θέλω να παίξω και είναι ακόμη η αρχή.

Θα δούμε...

Alex kid τι μου θύμησες τωρα...... Εννοείται στο master system γιατι το mega drive ηταν πανάκριβο. 

Στο θεμα μας τωρα .Καταρχας συμφωνώ μαζι σου οσο αφορα το 3ds και εμενα με αφήνει παγερα αδιάφορο και ας εχει ενα μυριο τιτλους εγω προσωπικα εαν και λατρεις το φορητού ποτε δεν το ευχαριστήθηκα οι τιτλοι που επαιξα ηταν ελάχιστοι. 

Εδω μεσα ομως που εχεις να κανεις με σαραντάρηδες, συλλεκτες ολων των κονσολων ειναι πολυ βαρη οταν λες πως μια κονσολα είναι τοπ και ειδικα ουαν την κρινεις απο ενα παιχνίδι. 

Εγω παραδειγμα ακομα δεν μπορω να βαλω η να χαρακτηρίσω  μια κονσολα κορυφαια αν και το προσπαθω........να πω το gameboy?αλλα να αφησω απεξω neo geo ,pc engine, master system,snes ,καποιο playstation......

Επισης ποτε δεν καταλαβα την φαση emulator δεν μπορω να φανταστω να παίζω ico στο pc στην καρεκλα γραφειου η εναν οποιδηποτε δυνατο τιτλο εντελως αλλαγμενο απο τον emulator .( Γιαυτο εχω κρατηση μια crt)

Επομενως δεν μπορεις να κρινεις μια κονσολα μεσα απο emulator!

Πιστευω οτι περισσότερο εχεις ενθουσιαστεί προς το παρόν. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
22 λεπτά πριν, sils είπε

Εδω μεσα ομως που εχεις να κανεις με σαραντάρηδες, συλλεκτες ολων των κονσολων ειναι πολυ βαρη οταν λες πως μια κονσολα είναι τοπ και ειδικα ουαν την κρινεις απο ενα παιχνίδι. 

Νομιζα οτι ειναι κοινη λογικη οτι πρωτα πρεπει να κλεισει ενα χ διαστημα μια κονσολα και να εχεις παιξει ψ παιχνιδια για να μπορεις να εκφερεις αποψη για το αν ειναι καλυτερη ή χειροτερη απο μια αλλη.

Επισης για να εχει καποιος ολοκληρωμενη αποψη και να λεει''η καλυτερη κονσολα που εχει βγει στην αγορα'' παλι ειναι λογικο/αυτονοητο οτι πρεπει να εχεις δουλεψει και αλλες προσφατες κονσολες και παιχνιδια τους παλι για να εχεις πιο ολοκληρωμενη αποψη.

Παλι καλα που εβγαλες παλι τα δικα σου συμπερασματα και για την ηλικια των ατομων του forum και απορω γιατι αφου δεν σαρεσουν τα ατομα που σχολιαζουν(και αυτα που γραφουν)γιατι συνεχιζεις και συμμετεχεις στο θεμα αυτο και καθε φορα με την πρωτη ευκαιρια να κατακρινεις τους υπολοιπους.:)

Επεξ/σία από Fulgore
Δημοσ.
5 λεπτά πριν, Fulgore είπε

Νομιζα οτι ειναι κοινη λογικη οτι πρωτα πρεπει να κλεισει ενα χ διαστημα μια κονσολα και να εχεις παιξει ψ παιχνιδια για να μπορεις να εκφερεις αποψη για το αν ειναι καλυτερη ή χειροτερη απο μια αλλη.

Επισης για να εχει καποιος ολοκληρωμενη αποψη και να λεει''η καλυτερη κονσολα που εχει βγει στην αγορα'' παλι ειναι λογικο/αυτονοητο οτι πρεπει να εχεις δουλεψει και αλλες προσφατες κονσολες και παιχνιδια τους παλι για να εχεις πιο ολοκληρωμενη αποψη.

Παλι καλα που εβγαλες παλι τα δικα σου συμπερασματα και για την ηλικια των ατομων του forum και απορω γιατι αφου δεν σαρεσουν τα ατομα που σχολιαζουν(και αυτα που γραφουν)γιατι συνεχιζεις και συμμετεχεις στο θεμα αυτο και καθε φορα με την πρωτη ευκαιρια να κατακρινεις τους υπολοιπους.:)

Εισαι σε ολα εκτος θεματος ,απο που καταλαβαινεις οτι κατακρινω καποιον?

Συνεχεια οτι να'ναι μου γραφεις οπως το συνηθίζεις εξαλλου.

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, sils είπε

Εισαι σε ολα εκτος θεματος ,απο που καταλαβαινεις οτι κατακρινω καποιον?

Συνεχεια οτι να'ναι μου γραφεις οπως το συνηθίζεις εξαλλου.

Προφανως τα παραπανω που εχω για τους 40ριδες και για το τι γραφεται στο forum αλλο μελος θα τα εγραψε :)

Οσο για τα περι εκτος θεματος,παλι καλα που εισαι εσυ εντος θεματος γραφοντας πιο πανω για emulators στο pc :)

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
46 λεπτά πριν, Fulgore είπε

Προφανως τα παραπανω που εχω για τους 40ριδες και για το τι γραφεται στο forum αλλο μελος θα τα εγραψε :)

Οσο για τα περι εκτος θεματος,παλι καλα που εισαι εσυ εντος θεματος γραφοντας πιο πανω για emulators στο pc :)

Εγω απανταω σε σχόλιο καποιου, αλλα ειναι καλύτερό πριν γραψεις κατι να διαβάσεις ολο το νημα και οχι να περιμενεις να απαντήσεις συγκεκριμένα  σε καποιον!

Εαν διαβασεις πιο πισω θα δεις οτι απαντας συνεχεια σε ορισμένους παντα με το ιδιο υφος

Δεν θα ασχοληθώ αλλο μαζι σου ακομα και η αγνοια μου απεναντι σου ,ειναι αρκετη.

Επεξ/σία από sils
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...