Προς το περιεχόμενο

Nintendo Switch Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εγώ επανέρχομαι να γκρινιάξω. Πήρα το switch τα Χριστούγεννα. Και μου άρεσε. Και τα πήρα όλα digital. Καμιά 10ρια παιχνίδια και βάλε. Από Zelda μέχρι unepic. 

Και ερωτώ. ΠΟΣΟ ΔΥΣΚΟΛΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΕΠΙΤΡΈΠΟΥΝ ΝΑ ΚΆΝΟΥΜΕ ΦΑΚΕΛΟΥΣ? Γιατί να κάνω scroll δεξιά αριστερά μισή ώρα για να διαλέξω παιχνίδι; Μπορώ να γράψω εγώ τον κώδικα αν τους είναι δύσκολο. Αλλά μάλλον είναι απλά ηλίθιοι οι άνθρωποι. 

• Like 1
  • Thanks 2
Δημοσ.
Στις 30/3/2018 στις 12:03 ΜΜ, Fulgore είπε

Καλοριζικη και καλοδουλετη η κονσολα.

Αν μπορεις σε παρακαλω ενημερωσε αν τα εν λογω παιχνιδια ειναι κανονικα κουτατα ή ψηφιακα σε παρακαλω μιας και με ενδιαφερει και εμενα το εν λογω bundle.

Του κουτιού είναι τα παιχνίδια φίλε! 

• Thanks 1
Δημοσ.

Nintendo has once again commented on the Switch charging situation, following up on the bricking of systems from third party docks. Nintendo spoke against using third party docks and chargers for Switch, and also gave tips on how to charge safely.

- before charging the Switch with a power bank, users should “always perform the latest system update” 
- if you would like to charge your system with a power bank, you should use the official USB charging cable 
- if using a third party option, use a USB charging cable with a 56k Ohm resistor 
- charge the Switch in an environment where the temperature is between 5℃ to 35℃ (41°F to 95°F). 
- charge your Switch at least once every 6 months 
- if the system isn’t charged for a long period of time, surplus electrical discharge may damage the console’s ability to charge 
- repeatedly charging the Switch will slowly reduce its overall battery life over time 
- if your Switch fails to charge or it has a very short battery life, you will need to replace the battery by contacting Nintendo

https://gonintendo.com/stories/306032-nintendo-warns-against-switch-charging-with-third-party-options

• Like 1
Δημοσ.
4 ώρες πριν, james9tito είπε

Εγώ επανέρχομαι να γκρινιάξω. Πήρα το switch τα Χριστούγεννα. Και μου άρεσε. Και τα πήρα όλα digital. Καμιά 10ρια παιχνίδια και βάλε. Από Zelda μέχρι unepic. 

Και ερωτώ. ΠΟΣΟ ΔΥΣΚΟΛΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΕΠΙΤΡΈΠΟΥΝ ΝΑ ΚΆΝΟΥΜΕ ΦΑΚΕΛΟΥΣ? Γιατί να κάνω scroll δεξιά αριστερά μισή ώρα για να διαλέξω παιχνίδι; Μπορώ να γράψω εγώ τον κώδικα αν τους είναι δύσκολο. Αλλά μάλλον είναι απλά ηλίθιοι οι άνθρωποι. 

Αλλά μάλλον ΣΙΓΟΥΡΑ είναι απλά ηλίθιοι οι άνθρωποι. 

• Moderators
Δημοσ.

Επίσης, μην φορτίζετε το Switch σε ευρωπαϊκές πριζες, μην το φορτίζετε αν ο Ερμής είναι ανάδρομος και ποτέ μα ποτέ μην το φορτίζετε μετά τα μεσάνυχτα. 

Δημοσ.

Λίγες φορές το είχα φορτίσει με τον φορτιστή του samsung ... Τώρα μετά το update  δηλαδή μπορεί να μου μείνει κούτσουρο; και δεν ισχύει η εγγύηση;  δεν θέλω και πολύ να το κάνω σαλούν μέσα στον κωτσοβολο 

• Moderators
Δημοσ.
6 minutes ago, Pitsifrikos said:

Γενικά μη το φορτίζετε ρε παιδιά.:D

Μα αφού είπαν ότι πρέπει να το φορτίζουμε κάθε τόσο, αλλά όχι συνέχεια γιατί θα χαλάσει και θα πρέπει να μας αλλάξει μπαταρία η Nintendo και να μην το φορτίζουμε με power bank εκτός κι αν έχουμε κάνει το τελευταίο update, αλλά μόνο με το official καλώδιο εκτός κι αν το 3rd-party έχει σωστή αντίσταση, αλλά μόνο αν είναι φθινόπωρο ή άνοιξη για να μην κάνει πολύ κρύο ή πολύ ζέστη. 

Δε γαμιέται, πάω να παίξω PS4 καλύτερα κι ας μην μπορώ να το πάρω μαζί μου στο μέρος.  

Δημοσ.

το θέμα ειναι το "- repeatedly charging the Switch will slowly reduce its overall battery life over time" ισχύει κ για το dock; (γιατί εγώ πάντα μετα απο session το αφήνω πανω και ας μην έχει χάσει) ..

αν και νομίζω το είχαμε εξαντλήσει κάποτε αυτό και είχαμε φτάσει στο συμπέρασμα πως δεν επηρεάζει την διάρκεια ζωής της μπαταρίας.

Δημοσ.

παιδιά προσπαθήσατε να κάνετε αγορά από Αφρική eshop τις τελευταίες μέρες?γιατί μου βγάζει error εμένα...μηπως δεν γίνεται η αγορά λόγω του ότι δεν έχω κάνει update στην 5?

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Tresorikos είπε

Λίγες φορές το είχα φορτίσει με τον φορτιστή του samsung ... Τώρα μετά το update  δηλαδή μπορεί να μου μείνει κούτσουρο; και δεν ισχύει η εγγύηση;  δεν θέλω και πολύ να το κάνω σαλούν μέσα στον κωτσοβολο 

Με του mi mix το φορτίζω από τον περασμένο Απρίλιο. Λες και που θα ξέρουν από που το φορτίζεις; 

Δημοσ.
26 λεπτά πριν, Basilisc είπε

Με του mi mix το φορτίζω από τον περασμένο Απρίλιο. Λες και που θα ξέρουν από που το φορτίζεις; 

Μα κάθε μέρα γράφουν τα παιδιά εδώ ότι δεν κάνει με power bank κ άλλους φορτίστες  ξέρω κ γω τι να πω 

Δημοσ.

Καλημέρα και καλή βδομάδα!

Παιδιά, πίστευα ακράδαντα στο "όπου ακούς πολλά κεράσια..."

Τελικά όμως χρειάζομαι μεγαλύτερο καλάθι!

Το Switch ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ!

Είναι η καλύτερη κονσόλα που έχω παίξει ποτέ και το Odyssey που είναι το μόνο παιχνίδι που έχω παίξει μέχρι στιγμής είναι απλά εξαιρετικό!

Δεν είχα κανένα θέμα με την κονσόλα (αν και για να είμαστε δίκαιοι την έχω δουλέψει μόνο το δύο μέρες, το ΣΚ), αλλά και να προκύψει κάποιο θέμα, μήπως οι άλλες κονσόλες είναι τέλειες; Κι όχι μόνο οι κονσόλες. Μου έχουν τύχει όλων των ειδών οι συσκευές να μην δουλεύουν σωστά από το κουτί τους, δεν ξέρω γιατί φρικάρει έτσι ο κόσμος όταν κάτι δεν πάει όπως το θέλουν από την Nintendo;

Πίστευα πως θα το έχω μόνιμα docked στην οθόνη της τηλεόρασης, αλλά το έχω παίξει μόνο hand-held και δεν με χαλάει καθόλου. Η οθόνη σίγουρα θα μπορούσε να έχει καμιά ίντσα παραπάνω αλλά κι έτσι μια χαρά είναι. Πολύ καλή ποιότητα και πολύ καλή ανάλυση και χρώματα.

Φοβόμουν πως τα joy-cons δεν θα είναι βολικά, αλλά επίσης δεν είχα κανένα απολύτως πρόβλημα με αυτά.

Επόμενη στάση, Breath of the wild! (Αν βγει καμιά προσφορά γιατί 70€ είναι πολλά. Μην τρελαθούμε.)

Επίσης ανυπομονώ να παίξω Skyrim και Metroid 4.

• Like 7
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...