Pitsifrikos Δημοσ. 30 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2018 38 λεπτά πριν, MinKsipnisis είπε Καλημέρα. Είχα μια δωροεπιταγή 30€ από τον Κωτσόβολο, και τελικά, ένα χρόνο και κάτι μετά την κυκλοφορία, υπέκυψα και απέκτησα το Switch με Mario Kart & Mario Odyssey στα 369€ Δεν το έχω ανοίξει ακόμη. Δεν ξέρω πότε θα το ανοίξω. Ανυπομονώ να παίξω το Odyssey και επίσης ανυπομονώ να έχω στα χέρια μου κάποια στιγμή τα Breath of the Wild & Metroid 4. Το Mario Kart το έχω ήδη λιώσει στο Wii U. Μιας κι ανέφερα παραπάνω το Mario Kart, ήθελα να ρωτήσω από περιέργεια, όσοι έχετε τα αντίστοιχα παιχνίδια στο Wii U, θα τα αγοράζατε για switch κι αν ναι γιατί; Εγώ τα αγοράζω για τη φορητότητα.Αν δε σε ενδιαφέρει ή φορητότητα και τα είχες στο wiiu δεν υπάρχει λόγος να τα πάρεις ξανά.
dekulinkgr Δημοσ. 30 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2018 9 ώρες πριν, Mistwalker είπε Το ΜΤU στα internet settings του switch μπορει να προκαλεσει κανα προβλημα που το εβαλα στο 1500 απο 1400 που ηταν default;Δεν μπορω να βρω κατι στο google εκτος αποτι ολοι λενε κατεβαζει πιο γρηγορα και τα online games παιζουν καλυτερα.Παντως μολις το εβαλα 1500 το rocket league που ηταν σχεδον unplayable σε dock τωρα παιζει τελεια κατα 99% οπως και το splatoon απο τη μερα που αλλαξα το primary dsn με 8 στο τελος σταματησε να βγαζει το server problem cant connect. Μαλλον ερχεται και νεο donkey kong και θα τελιωσει την δευτερη τριλογια.Αν οντως ειναι νεο game σιγουρα δεν θα ειναι απο την retro. Μακαρι να ειναι απο την retro ωστε η ιδια να ολοκληρωσει την τριλογια(για να δουμε και το hate που θα πεσει απο το internet) και εννοειται να ειναι οι βασικοι εχθροι ο k rool και οι kremlings.Αν και ο miyamoto δεν ηταν ποτε φαν των kremlings. Παντως και να ειναι απο την retro θεωρω οτι θα ειναι side project και πως σιγουρα ετοιμαζουν και καποιο "μεγαλυτερο" παιχνιδι. 1
MinKsipnisis Δημοσ. 30 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2018 Στις 2/15/2018 στις 1:35 ΠΜ, Tresorikos είπε Double dragon με γραφικά του σήμερα θα γούσταρα πολύ να βγάλουν αν κ είναι παρατημένη σειρά κ δεν ξέρω γιατί..; παιχνίδι σαν call of duty δεν βλέπω να υπάρχει μέχρι να βγάλουν το Call Ότι ανακάυψη κάνετε-με για προσφορά καλο θα ήταν για να αγοράσουν κ οι φίλοι εδώ. Θα φτιάξω σύντομα κ για Ρωσία κωδικό Διάβασα την ανάρτηση του φίλου ενθουσιάστηκα με την ιδέα! Δεν το είχα σκεφτεί ποτέ πριν. Θα ήταν τέλειο να δούμε να ξαναγεννιούνται παιχνίδια σαν το double dragon. Το πρώτο παιχνίδι που θα ήθελα να ξαναδώ είναι το Super Ghouls 'n Ghosts Στις 2/15/2018 στις 5:39 ΜΜ, parlapipas25 είπε Πιστεύετε ότι η επόμενη κονσόλα της nintendo θα είναι πάλι υβριδικη;Τι χρονολογία πιστεύετε θα κυκλοφορήσει; Το Wii είχε τεράστια επιτυχία αλλά η διάρκεια ζωής του ήταν μόλις 6 χρόνια κι αυτό πιστεύω γιατί λόγω περιορισμένων δυνατοτήτων. Δεν θα μπορούσε να υποστηρίξει νεότερες τεχνολογίες και παιχνίδια. Το switch φαίνεται πως θα έχει μεγαλύτερη επιτυχία αλλά δεν το θεωρώ δεδομένο. Νομίζω πρέπει να κλείσει και ο 2ος χρόνος στην αγορά για να το δούμε. Πιθανολογώ πως σε μια 4ετία/5ετία θα δούμε μια αναβαθμισμένη έκδοση του switch (περισσότερη μνήμη, καλύτερο επεξεργαστή, καλύτερη/μεγαλύτερη οθόνη, κάτι τέτοιο) και σε βάθος 10ετίας θα δούμε κάτι πραγματικά καινούριο από την Nintendo. Δεν ξέρω, προφανώς δεν είμαι ειδήμονας. Τι λέτε;
Fulgore Δημοσ. 30 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, MinKsipnisis είπε Καλημέρα. Είχα μια δωροεπιταγή 30€ από τον Κωτσόβολο, και τελικά, ένα χρόνο και κάτι μετά την κυκλοφορία, υπέκυψα και απέκτησα το Switch με Mario Kart & Mario Odyssey στα 369€ Καλοριζικη και καλοδουλετη η κονσολα. Αν μπορεις σε παρακαλω ενημερωσε αν τα εν λογω παιχνιδια ειναι κανονικα κουτατα ή ψηφιακα σε παρακαλω μιας και με ενδιαφερει και εμενα το εν λογω bundle. Επεξ/σία 30 Μαρτίου 2018 από Fulgore
mansa2k Δημοσ. 30 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) 10 ώρες πριν, Mistwalker είπε Μαλλον ερχεται και νεο donkey kong και θα τελιωσει την δευτερη τριλογια.Αν οντως ειναι νεο game σιγουρα δεν θα ειναι απο την retro. Μάλλον συσχετίζεται με την μεταφορά του Tropical Freeze παρά για νέο παιχνίδι της σειράς. 2 ώρες πριν, MinKsipnisis είπε Μιας κι ανέφερα παραπάνω το Mario Kart, ήθελα να ρωτήσω από περιέργεια, όσοι έχετε τα αντίστοιχα παιχνίδια στο Wii U, θα τα αγοράζατε για switch κι αν ναι γιατί; Καλορίζικο και από μένα. Ο κύριος λόγος για τους περισσότερους είναι η φορητότητα αλλά στην περίπτωση μου επιθυμώ τα παιχνίδια να προσφέρουν μια καλύτερη ανάλυση και frame rate. Παράδειγμα η μεταφορά του Βayonetta 2 μου ήταν αδιάφορη γιατί παρέμεινε στα 720p αν και πρόσφερε ένα καλύτερο 60fps και online σε ένα από τα mode. 1 ώρα πριν, MinKsipnisis είπε Δεν ξέρω, προφανώς δεν είμαι ειδήμονας. Τι λέτε; Μου αρέσει η οπτική κυκλοφορίας αναβάθμισης πάνω στην τετραετία και νέο σύστημα σε 7~8 χρόνια. Βέβαια αν η Ν συνεχίζει να μην επενδύει σε στούντιο προσωπικά θα μου είναι αδιάφορο το οποιοδήποτε νέο της σύστημα. Η μονόπλευρη πρακτική της συνεργασίας με τρίτες εταιρίες για ανάπτυξη από κοινού τίτλων θα δημιουργήσει προβλήματα στο μέλλον. Επεξ/σία 30 Μαρτίου 2018 από mansa2k
MinKsipnisis Δημοσ. 30 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2018 Στις 3/8/2018 στις 12:02 ΜΜ, GioTech είπε Πετυχαίνω σπάνια Έλληνες στο Mario Kart που παίζω on line όποτε έχω χρόνο και διάθεση. Κι εγώ. Και μάλιστα τους πετυχαίνω μόνο στο global αν και όταν τους πετύχω...
Mistwalker Δημοσ. 30 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2018 31 λεπτά πριν, mansa2k είπε Μάλλον συσχετίζεται με την μεταφορά του Tropical Freeze παρά για νέο παιχνίδι της σειράς. The text in the image above translates roughly into "good things come in threes," "there's no two without three," or "never two without three." Ετσι οπως το γραφουν για νεο game φαινεται. 1
MinKsipnisis Δημοσ. 30 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2018 1 ώρα πριν, Fulgore είπε Καλοριζικη και καλοδουλετη η κονσολα. Αν μπορεις σε παρακαλω ενημερωσε αν τα εν λογω παιχνιδια ειναι κανονικα κουτατα ή ψηφιακα σε παρακαλω μιας και με ενδιαφερει και εμενα το εν λογω bundle. Ευχαριστώ φίλε! Θα σου πω μόλις ανοίξω την κονσόλα γιατί ούτε στο κουτί γράφει κάτι ούτε οι πωλητές γνώριζαν να μου πουν.
Fulgore Δημοσ. 30 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2018 28 λεπτά πριν, christos_75 είπε Κουτατα ειναι. Αρκετα θετικο αυτο γιατι δεν γουσταρω καθολου τα ψηφιακα χαρτακια σε bundles απο nintendo και MS. Το μονο που θα περιμενω ειναι μηπως βαλει καμια αλυσιδα μεχρι τον Σεπτεμβριο καμια επιστροφη 20% μεσω Eurobank για να βγει δωρεαν και το zelda ή το pro controller.
Fulgore Δημοσ. 30 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2018 Μόλις τώρα, christos_75 είπε αμα υπαρχει μεχρι το Σεπτεμβριο το πακετο Δεν εχεις αδικο ετσι οπως το θετεις,αλλα δεν το λες και τρομερη προσφορα για να τρεξει καποιος το γεγονος οτι η κονσολα βγαινει 300ευρω αν βγαλουμε τα δυο παιχνιδια απεξω. Επισης ακομα και σκετη κονσολα στα 340ευρω με 20% επιστροφη βγαινει καλυτερη προσφορα απο το bundle αυτο. Αρα απο μενα υπομονη μεχρι τοτε και βλεπουμε.
christos_75 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2018 Εαν το συγκρινουμε παντως με το πακετο Super Mario Odyssey που ειχε βγει τα Χριστουγεννα που ηταν και DLC και οχι κουτατο το παιχνιδι και η τιμη του πακετου ηταν στα 389-399€ (ιδια τιμη δηλαδη) και εξαφανίστηκε σχεδον απο παντου για μενα προσωπικα λεει παντως,
Fulgore Δημοσ. 30 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) 7 λεπτά πριν, christos_75 είπε Εαν το συγκρινουμε παντως με το πακετο Super Mario Odyssey που ειχε βγει τα Χριστουγεννα που ηταν και DLC και οχι κουτατο το παιχνιδι και η τιμη του πακετου ηταν στα 389-399€ (ιδια τιμη δηλαδη) και εξαφανίστηκε σχεδον απο παντου για μενα προσωπικα λεει παντως, Το'' εξαφανιστηκε απο παντου''εγω το μεταφραζω οτι μαλλον δεν εφεραν αλλα και απλα ειχαν λιγα που ξεστοκαραν. Και αυτο γιατι αν αγορασεις ξεχωριστα απο skroutz την κονσολα και το παιχνιδι(κουτατο κιολας)εβγαινε φθηνοτερα,αρα δεν το λες και προσφορα για να τρεξει καποιος να το παρει. Ουτε ειναι καμια limited edition με κανενα ωραιο σχεδιο σε κονσολα για να πεις οτι το πηραν λογω σπανιοτητας. Πολυ πιθανο γιαυτο να μην υπαρχει και το bundle του Splatoon 2. Σιγουρα ειναι καλυτερη προσφορα απο τα bundle του public που δινει κονσολα +1 παιχνιδι στα 380ευρω http://www.public.gr/search/public/searchResultsSN.jsp?sn.q=nintendo switch&sn.ff.f_price.from=298 Επεξ/σία 30 Μαρτίου 2018 από Fulgore
mansa2k Δημοσ. 30 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, Mistwalker είπε The text in the image above translates roughly into "good things come in threes," "there's no two without three," or "never two without three." Ετσι οπως το γραφουν για νεο game φαινεται. Δεν σημαίνει κάτι αυτό αλλά δεν βρήκα το instagram/twitter επίσημο λογαριασμό της NoI από τον οποίο προέκυψε η συγκεκριμένη εικόνα. Βέβαια, υπάρχει και η περίπτωση να την κατέβασαν. Επεξ/σία 30 Μαρτίου 2018 από mansa2k
Προτεινόμενες αναρτήσεις