Προς το περιεχόμενο

Nintendo Switch Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
2 ώρες πριν, Deghinsea είπε

Υποτίθεται ότι έχει διορθωμένο d-pad το XC pro controller όμως.

Ειναι ομως υπερβολικα ακριβο και δεν ειναι δα και τιποτα το ιδιαιτερο απο πλευρας σχεδιου απο οτι βλεπω. 25ευρω ακριβοτερα(τιμη public)δεν τα λες και λιγα.

1 ώρα πριν, steveevo είπε

Παιδια το pro controller σε συγκριση με του xbox one πως σας φαινεται ειναι πιο ανετο?

Το εχω μονο δοκιμασει σε εκθεσιακο αλλα το βρηκα σχεδον το ιδιο ανετο με του xbox one. Νομιζω οτι περισσοτερες διαφορες εχουν κυριως στα πανω φτερα και ισως και στο βαρος.

Δημοσ.
9 ώρες πριν, Pitsifrikos είπε

Μόλις τερμάτισα Axiom Verge και δε ξέρω ποιο να πιάσω τώρα.Ειμαι ανάμεσα σε steamword dig 1 και Blossom Tales.

Αν έλεγες είσαι ανάμεσα σε Steamworld Dig 2 και Blossom Tales, θα έλεγα το SD2. Ανάμεσα σε  SD1 και BT, προτείνω το δεύτερο πολύ εύκολα.

Δημοσ.

Παιδιά αν και λάτρης του handheld το switch το χρησιμοποιώ σχεδόν αποκλειστικά στο dock, πλην της τελευταίας εβδομάδας που το γύρισα ξανά στο φορητό. Παρατήρησα όμως έτσι ότι τα χέρια κουράζονται αρκετά εύκολα, ειδικά αν το παιχνίδι είναι και απαιτητικό πχ  mario kart, τα πράγματα γίνονται ακόμα χειρότερα. Υπάρχει κάποιο περιφερειακό, κάτι σαν το grip δηλαδή απλό και στιβαρό που να βελτιώνει την κατάσταση?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 28/3/2018 στις 8:13 ΜΜ, Spyrot είπε

Καλησπερα παιδια, αυτη η προσφορα της Media Markt αγοραζεις 3 πληρωνεις 2 ισχυει ή απλα εχει ξεμεινει απο παλαιοτερη προωθηση? Στο σαιτ παντως καποια παιχνιδια φαινονται με συγκεκριμενο sticker.

http://www.mediamarkt.gr/el/category/_switch-games-643594.html

Ανέβασαν της τιμές.μεχρι και χθες είχε το αρμς 29.90 σήμερα 59.90 οι καραγκιοζηδες

Επεξ/σία από loukas599
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, vampao είπε

Παιδιά αν και λάτρης του handheld το switch το χρησιμοποιώ σχεδόν αποκλειστικά στο dock, πλην της τελευταίας εβδομάδας που το γύρισα ξανά στο φορητό. Παρατήρησα όμως έτσι ότι τα χέρια κουράζονται αρκετά εύκολα, ειδικά αν το παιχνίδι είναι και απαιτητικό πχ  mario kart, τα πράγματα γίνονται ακόμα χειρότερα. Υπάρχει κάποιο περιφερειακό, κάτι σαν το grip δηλαδή απλό και στιβαρό που να βελτιώνει την κατάσταση?

αξιζει καθε ευρω 

https://www.indiegogo.com/projects/gripcase-a-comfortable-case-for-nintendo-switch#/

• Like 1
Δημοσ.
8 λεπτά πριν, SoFGR είπε

Είχα ξαναρωτήσει, αλλα δεν θυμάμαι αν είχα πάρει απάντηση. Απο Αυστραλία έρχεται αυτό; Γιατι αν φάμε και τελωνείο, πάει 65€ χώρια τα μεταφορικά. Είναι λίγο χτύπος.

• Moderators
Δημοσ.
4 minutes ago, papp0us said:

Είχα ξαναρωτήσει, αλλα δεν θυμάμαι αν είχα πάρει απάντηση. Απο Αυστραλία έρχεται αυτό; Γιατι αν φάμε και τελωνείο, πάει 65€ χώρια τα μεταφορικά. Είναι λίγο χτύπος.

Έρχεται από Κίνα, στην Αυστραλία είναι η μαμά εταιρεία, αλλά το εργοστάσιο είναι στην Κίνα. Προσωπικά δεν μου πέρασε τελωνείο, αλλά και να πέρναγε και πάλι άξιζε 100% η αγορά του.

Δημοσ.

Εδώ στα ελληνικά μαγαζιά  παιδιά και σκέτο το grip χωρίς την αχρείαστη θήκη που είδα στο βίντεο, παίζει να βρούμε κάτι αντίστοιχο? Φαίνεται πολύ χρηστικό πάντως.

Δημοσ.

Δυστυχως εγω πηγα σε πιο Value μερια με αυτην εδω απο το Amazon η οποια ειναι απλα πολυ καλη σιγουρα οχι τοσο οσο αυτη των links πιο πανω, https://www.amazon.co.uk/Orzly-Comfort-Grip-Nintendo-Switch/dp/B077V9B7C6/ref=sr_1_1_sspa?ie=UTF8&qid=1522353343&sr=8-1-spons&keywords=switch+case&psc=1

Γενικα θα ελεγα για ΕΝΤΟΝΟ φορητο gaming ειναι must ενα grip case κατα την γνωμη μου, ειδικα γιαυτους που παιζουν 90% φορητα.

Δημοσ.
10 λεπτά πριν, Prospector8 είπε

Δυστυχως εγω πηγα σε πιο Value μερια με αυτην εδω απο το Amazon η οποια ειναι απλα πολυ καλη σιγουρα οχι τοσο οσο αυτη των links πιο πανω, https://www.amazon.co.uk/Orzly-Comfort-Grip-Nintendo-Switch/dp/B077V9B7C6/ref=sr_1_1_sspa?ie=UTF8&qid=1522353343&sr=8-1-spons&keywords=switch+case&psc=1

Γενικα θα ελεγα για ΕΝΤΟΝΟ φορητο gaming ειναι must ενα grip case κατα την γνωμη μου, ειδικα γιαυτους που παιζουν 90% φορητα.

εχω δοκιμασει την συγκεκριμενη θηκη και μου φανηκε σε ολα χειροτερη απο το gripcase της skull & co 

δεν γεμιζει το χερι οπως με τα trigger grips δυστυχως, μοναδικο προτερημα το οτι μπορεις να χρησιμοιησεις το εσωτερικο stand για tabletop mode :P 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το ΜΤU στα  internet  settings του switch μπορει να προκαλεσει κανα προβλημα που το εβαλα στο 1500 απο 1400 που ηταν default;Δεν μπορω να βρω κατι στο  google εκτος αποτι ολοι λενε κατεβαζει πιο γρηγορα και τα online games παιζουν καλυτερα.Παντως μολις το εβαλα 1500 το  rocket league που ηταν σχεδον unplayable σε dock τωρα παιζει τελεια κατα 99% οπως και το splatoon απο τη μερα που αλλαξα το primary dsn με 8 στο τελος σταματησε να βγαζει το server problem cant connect.

Μαλλον ερχεται και νεο donkey kong  και θα τελιωσει την δευτερη τριλογια.Αν οντως ειναι νεο game σιγουρα δεν θα ειναι απο την retro. 

rScPnSJ.jpg

Επεξ/σία από Mistwalker
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλημέρα.

Είχα μια δωροεπιταγή 30€ από τον Κωτσόβολο, και τελικά, ένα χρόνο και κάτι μετά την κυκλοφορία, υπέκυψα και απέκτησα το Switch με Mario Kart & Mario Odyssey στα 369€

Δεν το έχω ανοίξει ακόμη. Δεν ξέρω πότε θα το ανοίξω. Ανυπομονώ να παίξω το Odyssey και επίσης ανυπομονώ να έχω στα χέρια μου κάποια στιγμή τα Breath of the Wild & Metroid 4.

Το Mario Kart το έχω ήδη λιώσει στο Wii U.

Μιας κι ανέφερα παραπάνω το Mario Kart, ήθελα να ρωτήσω από περιέργεια, όσοι έχετε τα αντίστοιχα παιχνίδια στο Wii U, θα τα αγοράζατε για switch κι αν ναι γιατί;

IMG_5919.jpg

Επεξ/σία από MinKsipnisis
  • Like 5
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...