Προς το περιεχόμενο

Nintendo Switch Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 13,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Το Wonder Boy πάρε αν θες.Πολυ καλό platformακι.Σημερα θα τσιμπήσω το Sonic Mania εγώ.

Ρε παιδια αυτο το wonder boy δεν ειναι αυτο με το σπαθακι που παιζαμε στα ουφαδικα με 20ρικο ετσι?

Που ξεκινάς ξεβρακοτος..... Και σιγα σιγα παιρνεις πανοπλιες παπουτσακια κτλ...... Και στην συνέχεια μπαινεις σε κρυφες πορτες για να παρεις το ρουμπίνι που νικαει τον ενα δρακο......?

Γιατι εαν είναι αυτο το τερματιζω με δεμενα ματια και ας περασαν 25plus χρονια........

Απο την αλλη ειχε βγει στο master system και δεν το ειχα παρει χαμπαρι.....περιεργο

Δημοσ.

εγω να πω με την σειρα μου οτι ενας φιλος ο οποιος εργαζεται στο τμημα gaming του παπλικ μου ειπε πως δε ξερουν αν θα παραλαβουν μεχρι την ΠΑρασκευη xenoblade....θεμα cd media εν ολιγης....Τεσπα η collectors φαινεται ωραια...

Δημοσ.

[Review] L.A. Noire

Έξι χρόνια μετά την κυκλοφορία του L.A. Noire, έρχεται η επανέκδοση του τίτλου για το Nintendo Switch, προσφέροντας τη δυνατότητα σε όσους δεν κατάφεραν να παίξουν τον πολυσυζητημένο τίτλο να το κάνουν τώρα, είτε από την άνεση του καναπέ τους ή στο λεωφορείο προς τη σχολή ή τη δουλειά τους. Το L.A. Noire κυκλοφορεί για τη νέα κονσόλα της Nintendo, εκμεταλλευόμενο πολλές από τις μοναδικές της δυνατότητες.

Διαβάστε περισσότερα »

• Like 1
Δημοσ.

Ρε παιδια αυτο το wonder boy δεν ειναι αυτο με το σπαθακι που παιζαμε στα ουφαδικα με 20ρικο ετσι?

Που ξεκινάς ξεβρακοτος..... Και σιγα σιγα παιρνεις πανοπλιες παπουτσακια κτλ...... Και στην συνέχεια μπαινεις σε κρυφες πορτες για να παρεις το ρουμπίνι που νικαει τον ενα δρακο......?

Γιατι εαν είναι αυτο το τερματιζω με δεμενα ματια και ας περασαν 25plus χρονια........

Απο την αλλη ειχε βγει στο master system και δεν το ειχα παρει χαμπαρι.....περιεργο

Αυτό που λες είναι το Wonder Boy in monsterland,Δεν είναι αυτό για το Switch αλλά έχει αρκετές ομοιότητες.
  • Like 1
Δημοσ.

Αυτό που λες είναι το Wonder Boy in monsterland,Δεν είναι αυτό για το Switch αλλά έχει αρκετές ομοιότητες.

το τσίμπησα αφου σημερα ληγει η προσφορα αλλα ειδα οτι εχει διαρκεια μονο 5 και κατι ωρες....επισης προς μεγαλη μπυ εκπληξη στο switch ειναι πιο φτηνο απο παντου!
Δημοσ.

εγω να πω με την σειρα μου οτι ενας φιλος ο οποιος εργαζεται στο τμημα gaming του παπλικ μου ειπε πως δε ξερουν αν θα παραλαβουν μεχρι την ΠΑρασκευη xenoblade....θεμα cd media εν ολιγης....Τεσπα η collectors φαινεται ωραια...

Ειναι θεμα Nintendo, γενικα με τα release της η Nintendo δειχνει να εχει γινει πιο αυστηρη και υπηρχαν αρκετοι που εσπασαν major releases οπως καλη ωρα το SMO. Μου φαινεται θα ειναι αυτη η τακτικη της μεχρι καποιοι καποιοι να σοβαρευτουν...

http://www.gamesindustry.biz/articles/2017-11-13-indie-stores-concerned-as-nintendo-delays-shipments

• Like 1
  • Moderators
Δημοσ.

Στο public πάντως τους χρύσωσα να μου έδιναν το Odyssey μια μέρα νωρίτερα και ήταν ανένδοτοι ότι κάτι τέτοιο δεν γίνεται.

Δημοσ.

Sorry προκαταβολικά για την εκτός θέματος παρατήρηση,

αλλά είδα στα public να έχει βγει ξανά το xbox one s στα 199€.

Πρέπει να καίγονται να κάνουν πωλήσεις.

Δημοσ.

Στο public πάντως τους χρύσωσα να μου έδιναν το Odyssey μια μέρα νωρίτερα και ήταν ανένδοτοι ότι κάτι τέτοιο δεν γίνεται.

Αυτοι μου το ειχαν στειλει απο την Τεταρτη.2 μερες πριν δηλαδη!!!Παντως ανυπομονω να παρω το xenoblade 2 για να χαθω στον κοσμο του.Βεβαια δεν ειμαι φαν των rpg καθολου αλλα αυτο κατι μου λεει οτι θα μου αρεσει.

• Like 1
Δημοσ.

Ειναι το Wonderboy 3. Sequel του Wonder Boy in a monsterland (Wonderboy 2) και ξεκινάει ακριβώς μετά απο αυτό! 

• Moderators
Δημοσ.

Εδέησε ο Κύριος. Επιτέλους, αύριο ξεκινάνε το shipping του Gripcase, ελπίζω να είναι τόσο βολικό στο κράτημα όσο το X1S gamepad. Ελπίζω να παραλάβω μέχρι τις 15/12, μιας και είμαι από τους σχετικά αρχικούς backers. Μόλις παραλάβω θα ρίξω ένα μίνι review εδώ, γιατί νομίζω ότι δεν θα υπάρχει καλύτερο grip+case από αυτά.

Α, τζάμπα το λινκ, μόνο οι backers μπορούμε να δούμε το update. Τέσπα δεν λέει κάτι διαφορετικό από το ότι ξεκινάει αύριο η αποστολή.

• Like 1
Δημοσ.

Εδέησε ο Κύριος. Επιτέλους, αύριο ξεκινάνε το shipping του Gripcase, ελπίζω να είναι τόσο βολικό στο κράτημα όσο το X1S gamepad. Ελπίζω να παραλάβω μέχρι τις 15/12, μιας και είμαι από τους σχετικά αρχικούς backers. Μόλις παραλάβω θα ρίξω ένα μίνι review εδώ, γιατί νομίζω ότι δεν θα υπάρχει καλύτερο grip+case από αυτά.

Α, τζάμπα το λινκ, μόνο οι backers μπορούμε να δούμε το update. Τέσπα δεν λέει κάτι διαφορετικό από το ότι ξεκινάει αύριο η αποστολή.

Απο που έρχεται αυτή; Αμέρικα; Θα μπλέξουμε με τελωνείο;

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...