me3ikan Δημοσ. 1 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2015 Λοιπόν αυτή στη στιγμή έχω το σύστημα της υπογραφής μου με ένα μούφα τροφοδοτικό 700w. Σκέφτομαι να αναβαθμίσω σε: Intel core i5 4690k Gigabyte-GA-Z97X-Gaming 5 NZXT H440 EVGA Supernova 750 G2 Ειμουν έτοιμος να παραγγείλω αλλά λέω ας πάρω μια γνώμη. Τι λετε λοιπόν?
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2015 παρα πολυ καλα κομματια ολα φιλε μου!προχωρα αφοβα!
Camal Δημοσ. 3 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2015 Λοιπόν αυτή στη στιγμή έχω το σύστημα της υπογραφής μου με ένα μούφα τροφοδοτικό 700w. Σκέφτομαι να αναβαθμίσω σε: Intel core i5 4690k Gigabyte-GA-Z97X-Gaming 5 NZXT H440 EVGA Supernova 750 G2 Ειμουν έτοιμος να παραγγείλω αλλά λέω ας πάρω μια γνώμη. Τι λετε λοιπόν? Θα προτιμούσα Asus Z97-Pro Gamer Τι χρώμα σκέφτεσαι για το κουτί;
me3ikan Δημοσ. 4 Ιουνίου 2015 Μέλος Δημοσ. 4 Ιουνίου 2015 Θα προτιμούσα Asus Z97-Pro Gamer Τι χρώμα σκέφτεσαι για το κουτί; Κουτί μαύρο κόκκινο! Λοιπόν αλλαγή σχεδίων! Αποφάσισα να περιμένω τους skylake και θα πάρω μόνο το κουτί το τροφοδοτικο και την phanteks ph-tc14pe. Θα ζορισω λίγο τον επεξεργαστή με overclock (όσο γίνεται βέβαια γιατί η μητρικη δεν είναι τόσο καλή!). Όταν βγουν οι skylake βλέπουμε!
Camal Δημοσ. 4 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2015 Κουτί μαύρο κόκκινο! Λοιπόν αλλαγή σχεδίων! Αποφάσισα να περιμένω τους skylake και θα πάρω μόνο το κουτί το τροφοδοτικο και την phanteks ph-tc14pe. Θα ζορισω λίγο τον επεξεργαστή με overclock (όσο γίνεται βέβαια γιατί η μητρικη δεν είναι τόσο καλή!). Όταν βγουν οι skylake βλέπουμε! Καλή αναμονή!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα