SpirosLouis Δημοσ. 1 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2015 παιδια να ρωτησω.εγω εχω τα 8.1 enterprise αλλα δεν μου εχει ερθει ακομα τιποτα.ειναι ενεργοποθημενα με το kms.τι παιζει με αυτο θεωρουνται πειρατικα?γιατι αυτος ο μαγκας που εκανα το φορματ του ειπα να μου βαλει αυθεντικα windows αλλιως να του εδινα εγω κωδικο απο msdnna που δικαουμε και μου ειχε πει οτι ειναι και αυτος κατοχος αυθεντιοκων windows μεσω msdnaa και οτι τα windows θα ειναι αυθεντικα διχως να εχω καποιο θεμα.ομως βλεπω οτι δεν μ εχει ερθει αυτη η συγκεκριμενη ειδοποιηση.μπορω να δω αν εχω αυθενττικα windows με καποιο τροπο? http://windows.microsoft.com/en-us/windows/genuine
hliastsek Δημοσ. 1 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2015 Ρε παιδια εμενα δεν μου ηρθε τιποτα!! Και τα εχω αυθεντικα!
SpirosLouis Δημοσ. 1 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2015 Ρε παιδια εμενα δεν μου ηρθε τιποτα!! Και τα εχω αυθεντικα! Μην ανησυχείς. Υπάρχουν δύο περιπτώσεις. Να σου έρθει και να μην σου έρθει. Ένα από τα δύο σίγουρα θα συμβεί. Διάβασε εδώ: http://www.microsoft.com/el-gr/windows/windows-10-faq 2
hliastsek Δημοσ. 1 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2015 Οκ ηρθε και σε μενα. Αλλα θα προτιμησω να κανω καθαρη εγκατασταση των 10.
SpirosLouis Δημοσ. 1 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2015 Οκ ηρθε και σε μενα. Αλλα θα προτιμησω να κανω καθαρη εγκατασταση των 10. Πλάκα μας κάνεις; Και τότε τι φωνάζεις από πάνω ότι δεν σου ήρθε, αφού δεν θα το χρησιμοποιήσεις...
hliastsek Δημοσ. 1 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2015 Φωναξα καπου και δεν το θυμαμαι? Απλα ρωτησα γιατι μου εκανε εντυπωση που δεν μου ειχε ερθει τιποτα .....
SpirosLouis Δημοσ. 1 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2015 Ρε παιδια εμενα δεν μου ηρθε τιποτα!! Και τα εχω αυθεντικα! .."Το θαυμαστικό, σύμφωνα με την γραμματική του χρήση, δίνει έμφαση και δηλώνει την έννοια του επείγοντος στα γραφόμενά μας"(πηγή www.google.gr). Δεν δίνω άλλη απάντηση επί του θέματος γιατί έχουμε ξεφύγει.. 1
xavier Δημοσ. 1 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2015 το laptop που πηρα ειχε προεγκατεστημενα windows 7, χρειαζομαι κατι για την αναβαθμιση ή την κανω κανονικα?
hliastsek Δημοσ. 1 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2015 .."Το θαυμαστικό, σύμφωνα με την γραμματική του χρήση, δίνει έμφαση και δηλώνει την έννοια του επείγοντος στα γραφόμενά μας"(πηγή www.google.gr). Δεν δίνω άλλη απάντηση επί του θέματος γιατί έχουμε ξεφύγει.. Αληθεια δεν καταλαβαινω γιατι γινεσαι τοσο επιθετικος! ΥΓ Το ξυδακι για τα νευρα κανει καλο, να το δοκιμασεις. Αλλη φορα θα κοιταξω στο google ή το ευρηκα για την σωστη συνταξη των απαντησεων μου.
~Aggelos~ Δημοσ. 1 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2015 Καλό θα ειναι να περιμένεις λιγο. Στην επίσημη ανακοίνωση της Microsoft λέει πως θα πάρει λιγο καιρό για να γίνει αυτή η ενημέρωση σε όλους τους χρήστες. Αμέσως μετα, δηλαδή απο τον Απρίλιο θα γίνει και το μεγάλο αυτο update που θα "πιάνει" 3GB περίπου για τα PC.
vasioula1 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2015 μου ήρθε και εμένα διάβασα τα requirements και λέει 3 gb ελεύθερο χώρο αλλά κάπου διάβασα ότι πιάνουν γύρω στα 16 gb μετά την εγκατάσταση εχμ δεν έχω τόσα διαθέσιμα (πιάνουν ήδη άλλα τόσα τα 7άρια) έχω γύρω στα 8 ελεύθερα λέτε όταν αρχίσει η αναβάθμιση να την πατήσω; ή θα εγκατασταθούν πάνω στα 7;
Redshift Δημοσ. 1 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2015 κανε χωρο ,λογικα θα κρατησουν τα 8 σε εναν φακελο του στυλ windows old οποτε 3gb το αρχειο εγκαταστασης +16gb min τα 10 +το swap αναλογως την μνημη του συστηματος καμια 30αρα+ gb free θα τα θελει με το καλημερα αν ολα οκ σβηνουμε τα windows old 1
tsakonas Δημοσ. 1 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2015 Από πειραματοζωα πάντως καλά πάμε.. Εγώ λέω να περιμένω μετά τα 666 updates... 1
Alex-V Δημοσ. 2 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2015 Να πω και γω την απορια μου. Πως μπορω να μαθω αν θα υπαρχουν ολοι οι drivers για w10 για το pc που εχω? Διοτι ειναι του 2009.
SpirosLouis Δημοσ. 2 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2015 Κάπου νομίζω στο FAQ λέει ότι είναι σχεδόν πλήρως συμβατά με τα windows 7 και ότι δεν θα υπάρχει πρόβλημα. Μένει να αποδειχθεί βέβαια..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα