Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Προχθες παρηγγειλα αυτην την πλακετα (ένα τεμαχιο), και τωρα που κοιταζω στο ιστορικο παραγγελιων ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ η παραγγελια. Ενώ στο paypal υπαρχει φυσικα κανονικα η χρεωση-πληρωμη. Για τσεκαρετε και εσεις τις παραγγελιες σας!!!!  :confused:

την εχω παθει και γω χαλαρα και ειχαν φαει τις καταρες του αιωνα.. (οχι αγορα 0,01 ευρω) την ωρα που εκανες την παραγγελια δεν ησουν Log in,  οποτε την παρηγγειλες με checkout απο paypal... τελικα ολα καλα

• Like 1
  • Moderators
Δημοσ.

Αυτό δεν αποκλειεται, μαλιστα θα ελεγα ότι είναι σχεδόν σιγουρο γιατι με την βιασυνη που το εκανα πιθανότατα δεν εκανα πραγματι login. Σε 2-3 sec ειχα ηδη παραγγειλει από την ωρα που μπηκα στη σελιδα τους, αρα μαλλον αυτό είναι! Thanks!

• Like 1
  • Moderators
Δημοσ.

Δοκιμασα παντου, δεν υπαρχει! Μονο μια υπαρχει που εκανα πριν 10 μερες.

Εστειλα mail!

Απαντησαν σημερα δινοντας μου τον αριθμο παραγγελιας και μου ζητησαν το email μου (λες και δεν το εβλεπαν από το mail που τους εστειλα) ώστε να την προσθεσουν στο ιστορικο παραγγελιων μου. Φανταζομαι αυτό που ειπε ο agathoklis είναι, αλλα δεν μου το ειπαν.

• Like 2
Δημοσ.

Απαντησαν σημερα δινοντας μου τον αριθμο παραγγελιας και μου ζητησαν το email μου (λες και δεν το εβλεπαν από το mail που τους εστειλα) ώστε να την προσθεσουν στο ιστορικο παραγγελιων μου. Φανταζομαι αυτό που ειπε ο agathoklis είναι, αλλα δεν μου το ειπαν.

μην τους πεις και το φτιαξουν γτ ετσι μπορεις να παραγγηλεις πανω απο μια φορα τετοιες προσφορες, δεν τσεκαρει το paypal

• Like 1
Δημοσ.

Σημερα ειχα λιγο χρονο και ασχοληθηκα , τα εχω παραλαβει απο τεταρτη...

Τα ακουστικα ειναι παρα πολυ καλα, ευκολο σεταρισμα και πολυ καλος ηχος...

Δημοσ.

99% θα παραγγειλω  και για την γυναικα... 

τρελη ευκολια και πιστευω οτι αξιζει ακομη και τα 18$ που εχει βαλει κανονικη τιμη...

πολυ καλος ηχος, παρα πολυ καλη αυτονομια, τρελη ευκολια κινησης ....

το κοιταξα και η μαρκα ειναι της εταιρειας VEVO που διαχειριζεται πνευματικα δικαιωματα μεγαλων εταιρειων στο youtube, οποτε ειναι και επωνυμα... αρχιζω να πιστευω οτι μαλλον λαθος ηταν η τιμη οταν τα παραγγειλαμε

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Παρελαβα προς το παρον τα 4 απο τα 5 πακετακια των προσφορων. Μπραβο τους, δεν τους το 'χα.

Δημοσ.

το geekbuying ειναι σπαθι οντως... οτι πηρα εκτος απο το lipo κατι που αργησαν να το στειλουν και δεν το χρειαζομαι κιολας εχουν ερθει ολα με αγορα 0,01 ευρω...

το gearbest απο την αλλη με αγορες αρχες ιουνιου 400 ευρω Μου εχει βγαλει τον καρκινο για να ξεκινησε να στειλει 3 δεματα... 

• Moderators
Δημοσ.

3-4 παραγγελιες μου (οι πρωτες μου στο μαγαζι) με τα 0.01, από 7-6-2015 εφυγε η πρωτη, ακομα είναι αφαντες. Πολύ αργο για Αθηνα/εμένα τουλάχιστον. Δεν προκειται να ξαναπαρω κατι.

Δημοσ.

Εμενα μου ηρθαν μαζεμενα 4 παραγγελιες με ημερομηνια αγορας 7-16-18-18- Ιουνιου αλλα απο οτι βλεπω καθυστερησαν να σταλουν, φανταζομαι λογω των προσφορων. Των 7/6 μου γραφουν μεσα στην παραγγελια οτι το εστειλαν στις 10/6 αλλα ο εκτυπωμενος (απο αυτους) φακελος ελεγε 12/6 και το γραμματοσημο γραφει 2015.06.14.20. Πιθανον δηλαδη να σταλθηκε 14/6. Τα υπολοιπα σταλθηκαν 22/6 συμφωνα με το γραμματοσημο που ηταν Δευτερα. Γενικα βλεπω οτι υπηρξε μια καθυστερηση στο να τα στειλουν. Τουλαχιστον ομως τα εστειλαν.

Αρα μπορει να τα λαβεις μαζεμενα και εσυ Γιαννη.

Δημοσ.

3-4 παραγγελιες μου (οι πρωτες μου στο μαγαζι) με τα 0.01, από 7-6-2015 εφυγε η πρωτη, ακομα είναι αφαντες. Πολύ αργο για Αθηνα/εμένα τουλάχιστον. Δεν προκειται να ξαναπαρω κατι.

Τα ακουστικα δεν σου ηρθαν? Συστημενα δεν τα εστειλαν?

Τα ακουστικα και η καρτα μαζι με μια θξκη για κινητο ηρθαν σε 10 μερες....

Μια αδιαβροχη θηκη για καμερα, μια θηκη σιλικονης για καμερα,μια θηκα για το ρ7000, κατι καλωδια, κατι μπρελοκ και οι αυτοκολητες ταινιες ηρθαν την προηγουμενη εβδομαδα ολα διαφορετικα δεματα. Ηταν σαν χριστουγεννα!

Τωρα περιμενω μονο ενα τσιπακι και ενα καπακι καμερας....

Ολα ολα πρπ πηγαν 28$... δεν θα παραπονιομουν και να αργουσαν λιγο ακομη...

Αρχες ιουνιου παρηγγειλα 2 ρ7000 απο gearbest δεν εχουν ξεκινησει ακομη... 15 ιουνιου αγορασα 2 παουερμπανκ τα στειλαν 25 ιουνιου με το τρενο μεσω σουηδιας , παρολο που πληρωσα επιπλεον για nlpost...

τελος 22 ιουνιου αγορασα μια xiaomi yi την εστειλαν 2 ιουλιου με singpost ενω παλι ειχα πληρωσει επιπλεον για ολανδικα ταχυδρομια...

Σε συγκριση... τα μικροπραγματα ηρθαν πολυ πολυ γρηγορα

Δημοσ.

Παρελαβα προς το παρον τα 4 απο τα 5 πακετακια των προσφορων. Μπραβο τους, δεν τους το 'χα.

Μολις παρελαβα και το 5ο πακετακι το οποιο ειναι αυτο. Η κινεζια η ιδια. Ειναι ζητημα αν κανει 1$. Οχι 10 που λεει εκει. Φοβασαι να βαλεις την καρτα σου. :lol:

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...