Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Σωραιος. Δυστυχώς παρήγγειλα κόκκινο γιατι το μαύρο με πέταγε σε άκυρη σελίδα αλλα δε θα παει χαμένο με 0.01 :P

• Like 1
Δημοσ.

Σωραιος. Δυστυχώς παρήγγειλα κόκκινο γιατι το μαύρο με πέταγε σε άκυρη σελίδα αλλα δε θα παει χαμένο με 0.01 :P

μονο το κοκκινο ειχε ο,01 το μαυρο εκανε 0,99!

το ειχε βγαλει και προχτες και δεν το προλαβα... σημερα το πηρα... τα ακουστικα να δουμε ποτε θα τα στειλουν

οπως εγραψα και πανω τελος...

Δημοσ.

Προσοχη μαγκες για οποιους εχουν Eurobank συνδεδεμενη στο Paypal και πληρωνουν μεγαλες παραγγελιες συνηθως με δολλαριο.

Ξεχασα την ρυθμιση προχτες και για 0.01$ χρεωσαν οι απατεωνες 2.5€ Currency Conversion κλπ.

Ευτυχως το ακυρωσα μπαμ μπαμ αλλα πανω στα Flash Deals συμβαινουν αυτα ;)

• Like 1
Δημοσ.

Να αλλάξουμε τη ρύθμιση σ΄αυτό που έγραψες matrixxx;

Και από πότε η Eurobank χρεώνει 2.5€ Currency Conversion. Τη τελευταία φορά που πλήρωσα με PayPal χρέωσε για €0,049 μόνο €0,01!! (17/05/15)

Δημοσ.

Εννοει να κανει το πειπαλ την μετατροπή από δολαριο σε ευρω.

Μαλλον εννοει οταν κανει την μετατροπη η τραπεζα. Γιατι αν το κανει το paypal, δεν χρεωνει 2,5€ για την μετατροπη.

Να αλλάξουμε τη ρύθμιση σ΄αυτό που έγραψες matrixxx;

Σε αυτο το θεμα ρυθμιζουμε στο paypal να κανει την μετατροπη η τραπεζα.

Edit: Λαθος καταλαβα. Ναι στην περιπτωση της Eurobank, απο οτι λεει ο φιλος, να επιλεγει καποιος την μετατροπη να την κανει το paypal για μικρες αγορες.

• Like 1
  • Moderators
Δημοσ.

@dimigar
Ο καθενας αναλογα τι καρτα εχει κανει τις σχετικες κινησεις. Είναι λιγο οφτοπικ η παρεμβαση του sotos, αλλα ας εξηγησω: Αυτος με την καρτα που εχει, αν πληρωσει πραγματα "μικρης αξιας" (λιγοτερο από 100 ευρω ας πουμε, οσο μικροτερο τοσο πιο μεγαλο το προβλημα) σε ξενο νομισμα, καηκε. Βαζει λοιπον το Paypal να κανει την μετατροπή και ας δωσει και 3-4% παραπανω ώστε να μην δει ξενο νομισμα η τραπεζα του και του παρει 2.5 ευρω για το τιποτα. Εγω με την καρτα που εχω πληρωνω σε ξενο νομισμα απλα 0.01$. Αυτά είναι γνωστα σε οποιον εχει κανει 2-3 αγορες από εξω ή εχει διαβασει λιγο οσα γραφουμε εδώ μεσα, αλλα το επεσημανε επειδή είναι λιγο βιαστικη η φαση με αυτά τα flash deals και μπορει κανεις πανω στην βιασυνη να κλικαρει με λαθος επιλογή. (αλλαζει κατά το checkout του paypal)

• Like 2
Δημοσ.

Ναι, αλλά από πότε ισχύει αυτό; Όπως εγραψα παραπάνω δεν μου χρέωνε η τράπεζα παραπάνω από 2,5%.

Αν είναι να ακυρώσω την αγορά του: http://www.geekbuying.com/item/Tronsmart-CBT-1S-Reusable-Velcro-Cable-Ties-with-Strip-Seals-Label-for-Household-Electronic---Red-343559.html (και πως την ακυρώνω;; :-D )

Δημοσ.

Μηπως τοτε το εχεις ηδη και κανει την μετατροπη το paypal; Γιατι 2,5% χρεωνει το paypal. (Δεν ξερω ποσο χρεωνει η eurobank.)

Στις 13:35 τελος.

Δημοσ.

Btw αν και είχα παραγγελίες σε αναμονή το έστειλαν χωρίς tracking.

Offtopic μπορεί,αλλά γιατί κάποιος που στην βιασύνη του να προλάβει την προσφορά να ξεχασε κατι και να ψαχνει που πήγαν 2.5€;

Και εμένα έγινε γιατί εκείνη την στιγμη τελειωσα μια παραγγελία για 300 ευρώ οποτε εκανα ζογκλερικα με το συνάλλαγμα.

Γιατι και με τα 2.5€ καπελο σε μεγαλες παραγγελιες μου βγαινει πολυ αρκετα χαμηλοτερα απο το να αγοραζω σε Ευρω κατευθειαν απο το καταστημα ή ακομα και με την μετατροπη του Paypal.

Το γιατι εχω Eurobank για online αγορες ειναι μεγαλη ιστορια :) :(

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...