Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

http://www.geekbuying.com/item/OVEVO-SH03B-NFC-Wireless-Stereo-BT4-0-Sport-Headphone-Capacitive-MIC-Waterproof-Dustproof-Shockproof---Black-345479.html

απο το geekbuying 0.01 ευρω με δωρεαν μετ και tracking number, λογω τριων χρονων λειτουργιας

δεν τα ξερω.... αλλα τα χαριζουν τρεχτε... λογικα ειναι πολυ περιορισμενος ο αριθμος

τελος... αυτο και αν ηταν γρηγορο...

μου επιβεβαιωσαν την αγορα... το μονο κακο που καταλαβα απο φιλο ειναι οτι μπορουσες να το αγορασεις παραπανω απο μια φορες,,, αλλα εγω ετρεξα να το μοιραστω μαζι σας αντι να ξανακανω παραγγελια... :P

uEiptea.png

Επεξ/σία από Agathoklis
Δημοσ.

το μονο κακο που καταλαβα απο φιλο ειναι οτι μπορουσες να το αγορασεις παραπανω απο μια φορες,,, αλλα εγω ετρεξα να το μοιραστω μαζι σας αντι να ξανακανω παραγγελια... :P

Τοτε ομως δεν θα ειχες αυτο το username. :P

• Like 5
Δημοσ.

Αν πάρει κανείς πρέφα καμιά άλλη χαζομάρα ας την βάλει εδώ. Για το αντικείμενο του τίτλου μπορούσες π.χ να πάρεις 50 με μια παραγγελία;

Δημοσ.

Αν πάρει κανείς πρέφα καμιά άλλη χαζομάρα ας την βάλει εδώ. Για το αντικείμενο του τίτλου μπορούσες π.χ να πάρεις 50 με μια παραγγελία;

Δεν προσπαθησα να βαλω 2 απο την αρχη.... εβαλα ενα και το δεχτηκε μεχρι τελους

Οταν τελειωσα το τοπικ πατησα τον συνδεσμο να δω οτι δουλευει και εγραφε 12 items left

Εβαλα αλλα 2 στο καλαθι και πατησα εξοδο με paypal και μου εγραψε οτι τελειωσαν τα αντικειμενα...

Ετσι λεω οτι μαλλον θα μπορουσες να παρεις πανω απο ενα

Παντως αν φανταστεις οτι η προσφορα ξεκινησε 10 ακριβως και εγω εκανα την παραγγελεια γυρω στις 10:10 ειχε αρκετο στοκ

Γενικα απο οτι ειδα για 15 μερες θα εχει τετοιες χαζομαρουλες καθε πρωι και θα εχει και αλλα πραματακια, οχι τοσο τρελες προσφορες βεβαια αλλα ενα πεντε τοις εκατο... εγω ειχα στησει καραουλι μπας και εβγαζε καμμια τρελη προσφορα σε καμμια yi αλλα τουλαχιστο σημερα δεν επαιξε

Δημοσ.

ολα τα bluetooth ακουστικα πεταμενα λεφτα...ειδικα αυτο...

Μπα, πήρα ενα στερεοφωνικό της σονυ στα 18 από eshop και βγήκε πολύ καλο
Δημοσ.

Στη σελίδα των προσφορών 3χρόνων λειτουργίας βγάζει αυτά τα "flashdeals";

http://promotion.geekbuying.com/promotion/3rd_anniversary_sale

ναι εκει το πετυχα...

Δεν εχω πετυχει αλλο 0,01 ευρω, αλλα μαλλον λεει μετα απο 18/6 θα βγαζει  0,01 προσφορες...

απο τις υπολοιπες δεν εχω πει κατι το οποιο να εχω θεωρησει μεγαλη προσφορα.. 

Τα ασύρματα ακουστικά φαίνονται εξαιρετικά Syllable G600 Wireless . Στα 10$, τι λέτε; 

ηταν προσφορα μεχρι τις 9 το πρωι νομιζω...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...