sils Δημοσ. 1 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2015 Θα ηθελα εδω να βαζουμε ευκαιριες για παιχνιδια που βρησκουμε σε διαφορα μαγαζια για την φορητή κονσολα της σονυ λοιπον ξεκιναω με μια καλη προσφοραειναι το lumines πραγματικο διαμαντι για τους λατρεις των puzzle games και οχι μονο το μαγαζι ειναι στο ebay kai η τιμη του ειναι κατω απο 10 ευρω μαζι με τα μεταφορικα .http://www.ebay.com/itm/301110232688?_trksid=p2057872.m2749.l2649&ssPageName=STRK%3AMEBIDX%3AITστο store εχει 29 ευρω kai στο skroutz 25 euro.Επισης υπαρχει με 6 ευρω στο store το gravity rush αυτο δεν χανεται........
tziokas Δημοσ. 2 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2015 απο τα πολλα παιχνιδια που εχει θα ειναι πολυ δυσκολο να βρουμε-δουμε μονοι μας τις προσφορες.
Spartan117 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2015 Εγώ σίγουρα ψάχνω για τα 2 Gaiden και το Persona 4 Golden. Μεγάλη βλακεία που δεν δέχεται πάνω από ένα account γιατί Ps+ έχω στο Ευρωπαϊκό account μου και οι καλύτερες προσφορες γίνονται στο Αμερικανικο PSN
coyote2 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2015 Θα ηθελα εδω να βαζουμε ευκαιριες για παιχνιδια που βρησκουμε σε διαφορα μαγαζια για την φορητή κονσολα της σονυ λοιπον ξεκιναω με μια καλη προσφορα ειναι το lumines πραγματικο διαμαντι για τους λατρεις των puzzle games και οχι μονο το μαγαζι ειναι στο ebay kai η τιμη του ειναι κατω απο 10 ευρω μαζι με τα μεταφορικα . http://www.ebay.com/itm/301110232688?_trksid=p2057872.m2749.l2649&ssPageName=STRK%3AMEBIDX%3AIT στο store εχει 29 ευρω kai στο skroutz 25 euro. Επισης υπαρχει με 6 ευρω στο store το gravity rush αυτο δεν χανεται ........ to gravity rush δε το παίξανε καθόλου τα παιδιά... μάλλον δε το καταλάβανε. Λες ότι είναι πολύ καλό?
Spartan117 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2015 Εγώ πήρα το platinum στο Gravity Rush, μου άρεσε αρκετά. Με το μονο σημαντικό αρνητικό την δυσκολία του χειρισμού που μερικές φορες σε κάνει να θες να πετάξεις το vita από το παράθυρο.
Επισκέπτης Δημοσ. 2 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2015 Εγώ σίγουρα ψάχνω για τα 2 Gaiden και το Persona 4 Golden. Μεγάλη βλακεία που δεν δέχεται πάνω από ένα account γιατί Ps+ έχω στο Ευρωπαϊκό account μου και οι καλύτερες προσφορες γίνονται στο Αμερικανικο PSN Αγοράζεις μία έξτρα κάρτα και φτιάχνεις ένα αμερικάνικο psn. Δυστυχώς κάθε φορά που θα αλλάζεις τις κάρτες, θα υπάρχει μια αρκετά μεγάλη και ενοχλητική διαδικασία.
sils Δημοσ. 2 Ιουνίου 2015 Μέλος Δημοσ. 2 Ιουνίου 2015 Η ια παρεις αλλη μiα κονσολα Λοιπον πήρα από το στορε στα 5.20 to Resogun εννοειτε πως ειναι cross buy για ολα τα μηχανηματα και πολυ ωραιο shoot em up με τρομερα γραφικα μουσικη αλλα το cross save δουλεύει μονο με ps vita - ps3 στο ps4 ειναι διαφορετικο λογο 1080p και 60 fps .δεν ξερω αν παιζει ρολο αν το παρεις απο το στορε του ps4 γιατι εκει το δειχνει ξεκαθαρα οτι ειναι cross buy ενω στο στορε του vita το δειχνει μονο για ps3 vita απο τα πολλα παιχνιδια που εχει θα ειναι πολυ δυσκολο να βρουμε-δουμε μονοι μας τις προσφορες.Φιλε μου αυτο που εβαλα που βρηκα στο ebay νομιζω οτι ναι ειναι δυσκολο να το βρεις σε αυτην την τιμη σε φυσικο μεσο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα