NinjaMan Δημοσ. 1 Ιουνίου 2015 Μέλος Δημοσ. 1 Ιουνίου 2015 Εσύ τώρα με τέτοιες απόψεις ...θες να μας πείσεις ότι πηδάς κιόλας???Αλλά τώρα σε κατάλαβα μεγάλε...πας με ό,τι πιο μπάζο κυκλοφορεί...είσαι και συ νέος (και στο πάνω και στο κάτω κεφάλι) λογικό να θες να στειρωθείς...άντε και στειρώσου λοιπόν!!! Κορίτσια...τοίχο τοίχο να πηγαίνετε...κυκλοφορεί αναμεσά σας πλειμπόυς ορεξάτος...σύντομα και στειρωμένος...φυλαχτείτε λέμε!!!
tritonas00 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2015 Εσύ τώρα με τέτοιες απόψεις ...θες να μας πείσεις ότι πηδάς κιόλας??? Εχει μεθοδους 10
NT1G Δημοσ. 1 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2015 Εχει μεθοδους Αυτού του θεούλη ήταν το υγρό πυρ; Πρέπει να γίνει sticky το θέμα να μάθουν μερικά γατάκια του Π.Σ.Κ πως γίνεται το καλό trolling. 8
cosmos000 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2015 Εχει μεθοδους Ο θρυλικός "υγρό πυρ" είναι ε??χαχαχαχ Δουλεύει φουλ ο εγκέφαλος σ όλα τα επίπεδα ....Μην το κάψεις...σκέψου μαζί με το σπέρμα σου να καταψύξεις και εγκέφαλο...μην χαθεί τέτοιο τρολονιτζάκι!!!Και μετά κόψτα όλα απ την ρίζα...θα ξαναβγούν σε 10-15 χρόνια!!! 1
Adon1s Δημοσ. 1 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2015 Αυτη που ηθελες να εντυπωσιάσεις με το υγρο πυρ ήταν αυτή με το 30% ή άλλη ;
firewalker Δημοσ. 1 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2015 Κάνε μια εξέταση σπέρματος πρώτα. Πολύ πιθανόν να είσαι στείρος. 2
TriLoBiTe Δημοσ. 1 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2015 Αξίζει να γίνω στείρος; ΔΕΝ ΑΞΙΖΕΙ ΦΙΛΕ!!! Σε καμία των περιπτώσεων. Είσαι το καλά κρυμμένο διαμαντάκι του ινσόμνια, κρίμα από το Θεό να μην διαιωνίσεις το είδος σου, περιμένουμε σύντομα απογόνους.
NinjaMan Δημοσ. 1 Ιουνίου 2015 Μέλος Δημοσ. 1 Ιουνίου 2015 Αυτη που ηθελες να εντυπωσιάσεις με το υγρο πυρ ήταν αυτή με το 30% ή άλλη ; Αυτή ήταν μια κοντή που δεν μου καθόταν ούτε με σφαίρες επειδή ήταν κολλημένη με έναν δίμετο, ξανθό με six pack που τα έχουν ακόμη. Απόρω που το θυμάστε ακόμα το thread, έχουν περάσει 2 χρόνια από τότε και αυτή είναι ακόμα μαζί του. Το θέμα είναι ότι σε αυτή την ζωή όσο μεγαλώνουμε, ωριμάζουμε και πρέπει να μαθαίνουμε μέσα από τα λάθη μας και επειδή εγώ δεν θέλω να αφήσω έγκυο ποτέ των ποτών καμία κοπέλα σκέφτομαι να προβώ σε μόνιμη λύση και να τελειώνω μια καλή. Στην τελική όλα μια απόφαση είναι. Και τότε με το υγρό πυρ μαλάκες εμένα μ'άρεσε πολύ που κάναμε χαβαλέ και ήθελα να το φτάναμε το θέμα πολλές σελίδες αλλά στράβωσε λίγο προς το τέλος και γι'αυτό μας το κλειδώσανε ενώ το "πιλοτάραμε" όμορφα. And for the record, ήμουν τόσο καψουρεμένος με την άλλη που ήθελα να της βάλω φωτιά με βενζίνη στην πόρτα της και να την πάρω τηλέφωνο να της το πω μεσάνυχτα με απόκρυψη ενώ συγχρόνως θα είχα φύγει και θα της είχα αφήσει έναν πυροσβεστήρα απ'έξω. Τελικά όμως αυτό το σχέδιο δεν υλοποιήθηκε ποτέ γιατί με μαρτύρησε ο κολλητός που είχα τότε σε αυτήν επειδή την γούσταρε και αυτός και από τότε δεν ξαναμίλησα σε κανέναν και το παράτησα εκεί το θέμα. Έτσι που λέτε, παραλίγο να γίνω εγκληματίας πάθους στ'αλήθεια αλλά τελικά έβαλα μυαλό, έγινα και λίγο "χύμα" στο πέσιμο, πήγαινα με όποια μου καθόταν και τώρα είμαι ευτυχισμένος αλλά για να ολοκληρωθεί αυτή η συνταγή πρέπει πρώτα να στειρωθώ. Και κάτι ακόμα, πιστεύω πως με τυπάκια σαν το nicoc89 θα έκανα τρελή παρέα, τρελή όμως λέμε...! http://www.insomnia.gr/topic/518444-%CE%BC%CE%BF%CE%BD%CE%B1%CF%87%CE%B9%CF%83%CE%BC%CF%8C%CF%82-%CF%83%CF%84%CE%BF-%CE%AC%CE%B3%CE%B9%CE%BF-%CF%8C%CF%81%CE%BF%CF%82-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-bodybuilding/ 2
NT1G Δημοσ. 1 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2015 And for the record, ήμουν τόσο καψουρεμένος με την άλλη που ήθελα να της βάλω φωτιά με βενζίνη στην πόρτα της και να την πάρω τηλέφωνο να της το πω μεσάνυχτα με απόκρυψη ενώ συγχρόνως θα είχα φύγει και θα της είχα αφήσει έναν πυροσβεστήρα απ'έξω. Τελικά όμως αυτό το σχέδιο δεν υλοποιήθηκε ποτέ γιατί με μαρτύρησε ο κολλητός που είχα τότε σε αυτήν επειδή την γούσταρε και αυτός και από τότε δεν ξαναμίλησα σε κανέναν και το παράτησα εκεί το θέμα. Έτσι που λέτε, παραλίγο να γίνω εγκληματίας πάθους στ'αλήθεια ..... 4
fylatos Δημοσ. 1 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2015 Το να ξεκινήσει να αναλύει κάποιος σε πόσα επίπεδα είναι επικό το παραπάνω ποστ είναι απλά σκοπός ζωής. Αν με ρωτήσουν ποτέ τι είναι το Insomnia θα πω ένα μέρος στο οποίο γράφουν επίδοξοι πυρομανείς καβλιάρηδες με αγγειεκτομή. 7
g_alkis Δημοσ. 1 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2015 Εχει μεθοδους Αυτό το λουλούδι είναι; Μπαν και ξύλο 1
stavi Δημοσ. 1 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2015 Τι έκανε λέει; Τη Ζωίτσα την Κωνσταντοπούλου; έλα ετνάξει σιγουρα τρολ
liopyr Δημοσ. 1 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2015 Νίτζα τα παιδιά είναι ευτυχία και εν δυνάμει πατροκτόνοι. Μην κάνεις στείρωση. Είμαστε μαζί σου. Όλα θα παν καλά. 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις