qsis Δημοσ. 1 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2015 Ρε ts γιατί δε κάθεσαι να μάθεις να το ελέγχεις; Σιγά μη στειρωθεις,τι είσαι γατί; 1
evabb Δημοσ. 1 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2015 Παρότι είμαι πολύ νέος (24) σκέφτομαι σοβαρά κάποια στιγμή στην ζωή μου να κάνω μερικές καταθέσεις σε τράπεζα σπέρματος και να τις αποθηκεύσω στην κατάψυξη αν ποτέ μου μπουν ιδέες να κάνω οικογένεια/παιδιά και μετά να προβώ σε στείρωση. Έχω περάσει 2 τραυματικές εμπειρίες με καθυστέρηση της "περιόδου" την μία φορά -που ήταν καθαρά λόγω άγχους εκείνης- και έχοντας σπάσει το προφυλακτικό την δεύτερη -επειδή υπήρχε κολπική εφύγρανση μόνο κατά 30% και εγώ λόγω ενθουσιασμού δεν μπορούσα να σταματήσω να μπαινοβγαίνω ώσπου τελείωσα μέσα της και φυσικά όταν το έβγαλα έξω και είδα ότι είχε σπάσει και ο βάλανος ήταν εκτεθειμένος είχα τρομοκρατηθεί. Απλά χαίρομαι που καμιά τους δεν είχε μείνει έγκυος και φυσικά αναρωτιέμαι αν αξίζει να θέσεις τέλος στην πιθανότητα ανεπιθύμητης εγκυμοσύνης μια και καλή και να απολαμβάνεις από κει και πέρα ελεύθερο σεξ για πάντα. Με την προϋπόθεση η άλλη να μην είναι σάπια στο εσωτερικό του κόλπου της εννοείται, δηλαδή να μην παράγει κάποια παράξενη οσμή, ούτε ποτάμια υγρών (παν μέτρον άριστον) και τέλος την ρωτάς γενναία για το σεξουαλικό ιστορικό της και αν έχει περάσει ποτέ κάποιο σεξουαλικώς μεταδιδόμενο νόσημα γνωρίζοντας ότι μπορεί και να μην πηδήξεις επειδή θα τηρείς αυστηρούς κανόνες υγιεινής. Η ανδρική στείρωση ονομάζεται βασεκτομή. Θέλει κανείς να ακολουθήσει...; http://www.oneman.gr/keimena/men_s_only/sex/article1477326.ece πτωματα γαμας εσυ; να την κανεις την στειρωση και μην κανεις καταθεση πιο πριν 7
NickTG Δημοσ. 1 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2015 Μην ακούς τους άλλους. Είσαι έτοιμος. Προχώρα το. Η ερώτηση είναι άλλη. Το 30% πως το μετρήσατε? 10
Moderators Malthador Δημοσ. 1 Ιουνίου 2015 Moderators Δημοσ. 1 Ιουνίου 2015 Όποιος ρωτάει αν αξίζει να μείνει στείρος στα 24 του, τότε το ιδανικό θα ήταν να μην αναπαραχθεί. Οπότε, OP, go for it. 5
NT1G Δημοσ. 1 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2015 Όχι δεν είναι τρόλινγκ, ας κρατηθεί καθαρό το θρεντ Είναι αργία σήμερα για αυτό μπερδεύτηκαν πολλοί οτι μιλάσει σοβαρά. Η ερώτηση είναι άλλη. Το 30% πως το μετρήσατε? Γιατί τον κόβω και μερακλή τον τύπο. 1
status Δημοσ. 1 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2015 Μην ακούς τους άλλους. Είσαι έτοιμος. Προχώρα το. Η ερώτηση είναι άλλη. Το 30% πως το μετρήσατε? Με τενσιομετρο ΦΥΣΙΚΑ!:ρ 1
NinjaMan Δημοσ. 1 Ιουνίου 2015 Μέλος Δημοσ. 1 Ιουνίου 2015 Δεν trollarw και ενώ το ξέρω ότι είμαι νέος ακόμα το'χω σκεφτεί πολύ σοβαρά γιατί η διαδικασία αντιστρέφεται κιόλας αν δεν το ξέρετε οπότε σε 10-15 χρόνια από τώρα και να αλλάξω γνώμη πάλι όλα καλά.
cosmos000 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2015 Δεν trollarw και ενώ το ξέρω ότι είμαι νέος ακόμα το'χω σκεφτεί πολύ σοβαρά γιατί η διαδικασία αντιστρέφεται κιόλας αν δεν το ξέρετε οπότε σε 10-15 χρόνια από τώρα και να αλλάξω γνώμη πάλι όλα καλά. Το να σκεφτείς σοβαρά να μάθεις πώς να πηδάς...δεν σου πέρασε απ το μυαλό ε??? 3
stavi Δημοσ. 1 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2015 δεν πας καλά σίγουρα λέει μαλακίες για να ασχοληθούμε μαζί του4 δεν παιζει άλλη εξήγηση 1
neverme Δημοσ. 1 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2015 Δεν trollarw και ενώ το ξέρω ότι είμαι νέος ακόμα το'χω σκεφτεί πολύ σοβαρά γιατί η διαδικασία αντιστρέφεται κιόλας αν δεν το ξέρετε οπότε σε 10-15 χρόνια από τώρα και να αλλάξω γνώμη πάλι όλα καλά. Δε φαίνεται να τα έχεις διαβάσει σωστά τα πράγματα. " In a study of 1,469 men who had undergone microsurgical vasectomy reversal, patency and pregnancy rates were 97% and 76%, respectively, for an interval up to 3 years after vasectomy; 88% and 53% for 3-8 years, 79% and 44% for 9-14 years, and 71% and 30% for > 15 years" 53% ποσοστό επιτυχίας στην 8-ετία. Εγώ με τέτοια πιθανότητα αποτυχίας ούτε σουβλατζίδικο δεν τολμώ να αλλάξω. 3
NT1G Δημοσ. 1 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2015 Δεν trollarw και ενώ το ξέρω ότι είμαι νέος ακόμα το'χω σκεφτεί πολύ σοβαρά γιατί η διαδικασία αντιστρέφεται κιόλας αν δεν το ξέρετε οπότε σε 10-15 χρόνια από τώρα και να αλλάξω γνώμη πάλι όλα καλά. Ε ναι , ένα απλό ctrl+X , ctrl+Z είναι η φάση, ειδικά όταν μιλάμε για εγχειρήσεις σε άνθρωπο, τι μπορεί να πάει στραβά; 5
Προτεινόμενες αναρτήσεις