Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ρε παιδια εχω 2 μηνες τωρα το κινητο και μου εχει εμφανίσει 2 προβληματα μεχρι τωρα... χρησιμοποιώ 2 μηνες σχεδον το κινητο και καταλαβα πως κατι παιζει με την μπαταρια... ξοδευει 30% μεσα σε 1 ωρα μονο browsing και 50% φωτεινότητα και τπτ παραπανω.. να παω στο μαγαζι που το πηρα να μου το αλλαξουν;

Δημοσ.

ανεβασε μας αν μπορεις μια φωτο να δουμε τι σου αποφορτιζει την μπαταρια,θυμαμαι στο δικο μου οταν το ειχα πρωτοπαρει ειχε κατι θεματα τ google maps και ξεμεναν ανοιχτα η τραβαγαν μπαταρια,και το bluetooth επισης το ιδιο θεμα ειχε.απλα μετα απο καποιο σημειο δεν ξαναγινε ποτε...

Δημοσ.

Ρε παιδια εχω 2 μηνες τωρα το κινητο και μου εχει εμφανίσει 2 προβληματα μεχρι τωρα... χρησιμοποιώ 2 μηνες σχεδον το κινητο και καταλαβα πως κατι παιζει με την μπαταρια... ξοδευει 30% μεσα σε 1 ωρα μονο browsing και 50% φωτεινότητα και τπτ παραπανω.. να παω στο μαγαζι που το πηρα να μου το αλλαξουν;

Εμένα η απόδοση της μπαταρίας έπεσε σε ενα χρονο και ηταν χειρότερα απο εσένα... πάντα εχω το κινητο γύρω στο 30% φωτεινότητα και φαντάσου σε 2- 2:30 ώρες τελιωνε.... Το πήγα λοιπόν στο service και μου

είπαν ότι είναι λογικό (δεν πρόκειται να σου πουν ότι είναι πρόβλημα) απο εκεί και πέρα αν θες θα κάνεις αυτό που εκανα και γω θα πληρώσεις 27 να σου βαλουν καινουρια μπαταρία (θα πληρώσεις μονο την μπαταρία και οχι την <δουλειά > επειδή είσαι εντός εγγύηση) Απλά αν πας έτσι απλά και αναφέρεις το πρόβλημα θα σου πουν ασ'το για έλεγχο και οταν το πάρεις θα σου πουν ότι δεν υπάρχει πρόβλημα

Δημοσ.

Εμένα η απόδοση της μπαταρίας έπεσε σε ενα χρονο και ηταν χειρότερα απο εσένα... πάντα εχω το κινητο γύρω στο 30% φωτεινότητα και φαντάσου σε 2- 2:30 ώρες τελιωνε.... Το πήγα λοιπόν στο service και μου

είπαν ότι είναι λογικό (δεν πρόκειται να σου πουν ότι είναι πρόβλημα) απο εκεί και πέρα αν θες θα κάνεις αυτό που εκανα και γω θα πληρώσεις 27 να σου βαλουν καινουρια μπαταρία (θα πληρώσεις μονο την μπαταρία και οχι την <δουλειά > επειδή είσαι εντός εγγύηση) Απλά αν πας έτσι απλά και αναφέρεις το πρόβλημα θα σου πουν ασ'το για έλεγχο και οταν το πάρεις θα σου πουν ότι δεν υπάρχει πρόβλημα

Τοσο καλα δηλαδη...

Δεν εχω τιποτα ανοιχτο παιδια και δεν ειναι δικο μου το προβλημα.. ετσι ηταν και αργησα να το καταλαβω. Εγγυηση σου λεει μετα! Τι να κανω τελικα να παω να τους το δωσω; υπαρχει και 2ό προβλημα με την εστιαση της καμερας... και τιποτα απο τα 2 δεν προκληθηκε απο εμενα.

Δημοσ.

Και γω στην procordia το πήγα... Τους είπα ότι πέφτει η μπαταρία σε δύο ώρες χρήσης και ειπαν ότι είναι λογικο και να το αφήσω για έλεγχο, μου είπα ότι θα κανουν απλά εναν έλεγχο, τους είπα ότι χρειάζεται οπωσδήποτε αλλαγή μπαταρίας, μου είπαν ότι θα στοίχισε 27 ευρω (και αυτό επειδή είμαι εντός εγγύησης, 35 θα κοστιζε αλλιώς +8 για την δουλειά) Αν και νομιζα ότι η μπαταρία έχει 1 χρόνο εγγύησης μου ειπαν πως έχει 6 μηνες... Τέλος πάντων όπως και να χει πήγαινε το εσύ και αν σου πουν ότι δεν έχει πρόβλημα... Απαίτησε αλλαγή δωρεάν

Δημοσ.

Όλοι εδω σου λενε ασχετα πραγματα... Δεν μπορω να βγαλω συμπέρασμα για το τι φταίει με αυτα που μου λες για αυτο σε παρακαλώ κανε το εξής:

Μπορείς να μας δώσεις μια εικονα με τα στατιστικά της μπαταρίας (Ρυθμισεις>Μπαταρια) μετα απο μια μερα χρήσης? Θελω να δω το γράφημα και πιες εφαρμογές καίνε πόσο. Θελω σε αυτο το μενου να πατήσεις στην "Οθονη" και να πάρεις αλλη μια φοτο τα στατιστικά που σου βγαζει.

Εικονα παίρνεις πατώντας ταυτόχρονα το κουμπι power και το volume down.

Μετα τι μπορείς να κανεις για να εξοικονομήσεις μπαταρια? εχω να σου προτείνω κάποια πραγματα αλλα πρώτα κανε τα παραπανω.

• Like 1
Δημοσ.

Αυτό ακριβώς. Πρέπει να δούμε μήπως κάποια εφαρμογή καταναλώνει μπαταρία. Αν όλα είναι καλά εκεί, τότε έχει πρόβλημα η μπαταρία.

Δημοσ.

Δεν καταλαβατε καλά...Του λεμε για την procordia, Αφού πρώτα έχε κάνει factory reset και το πρόβλημα εξακολουθεί να υπάρχει

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...