defaw Δημοσ. 1 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2015 Γεια σας , ειμαι καινουργιος στο forum και δεν ξερω αν υπαρχει κατι παρομοιο.. Θελω να δουλεψω σε ενα bar , το θεμα μου δεν ειναι για την δουλεια.. Την ξερω αρκετα καλα!Μιας και εχω ασχοληθει πολυ,διαβαζοντας πολλα αρθρα-βιβλια,βλεποντας πολλα βιντεο,δοκιμαζοντας πολλα ποτα,κοκτειλς κλπ!! Το θεμα μου ειναι οτι δεν εχω ενηλικιωθει ακομα..Μηπως ξερει καποιος απο εσας , πως γινεται να δουλεψω ΝΟΜΙΜΑ??? Χωρις καποιον κινδυνο ωστε να φαει προστιμο το μαγαζι ή και εγω ο ιδιος!
whodatinsomniaK Δημοσ. 1 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2015 Ούτως η άλλως λάντζα θα ξεκινήσεις. Νομίζω πως το όριο ειναι 16 με συγκατάθεση κηδεμόνα. 1
johnkal Δημοσ. 1 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2015 Ουσιαστικά θα πουλάς αλκοόλ που απαγορεύεται βάση νόμου και ο ίδιος να καταναλώνεις. Παράλογο αν το σκεφτείς αλλά καθόλου απίθανο να γίνεται, γιατί δεν ρωτάς κατευθείαν το μαγαζί που θες; Εσύ σαν εργαζόμενος δεν έχεις θέμα, ο εργοδότης θα χει οπότε τι σε νοιάζει;
michael92 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2015 Από ότι ξέρω δεν απαγορεύεται να δουλέψεις αλλά να σου σερβίρουν αλκόολ.
solton57010 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2015 Και ενήλικος να ήσουν χωρίς εμπειρία κανεις σοβαρός ιδιοκτήτης δεν θα σε έβαζε να δουλέψεις μπαρ γιατί δεν φτάνει μόνο να ξέρεις να φτιάχνεις κοκτέιλ.Αλλά και επειδή το 80% δουλεύει μαύρα σε τέτοια μαγαζιά δεν τους απασχολεί τόσο η ηλικία καθώς σε κάθε έλεγχο θα σας κρύβουν
defaw Δημοσ. 1 Ιουνίου 2015 Μέλος Δημοσ. 1 Ιουνίου 2015 whodatinsomniaK 17 ειμαι..και δεν θα ξεκινησω λαντζα,ηδη εχω μιλησει..απλα το προβλημα μου ειναι αυτο! Το πως θα δουλεψω νομιμα.. Εμενα με νοιαζει γιατι οπως ειπαν και παρακατω δεν θελω σε καθε ελεγχο να με κρυβουν.. Εγω πιστευω πως ειμαι ετοιμος να αρχισω να δουλευω πισω απο το μπαρ..και πιστευω πως θα ειμαι και καλυτερος απο καποιους μεγαλυτερους που το παιζουν barman!!Ουτο σι αλλως τις γνωσεις τις εχω! Και πλεον ολοι φοβουνται να δουλεψουν σε μαυρη γιατι συνεχως γινονται ελεγχοι απο οτι ξερω.
MT60RS Δημοσ. 1 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2015 δεν θελω να σε απογοητευσω, αλλα η εμπειρια μετραει καπως περισσοτερο, ειδικα στον συνδυασμο service+ξυδια+νυχτα
defaw Δημοσ. 1 Ιουνίου 2015 Μέλος Δημοσ. 1 Ιουνίου 2015 Ενταξει δεν ειναι αυτο το θεμα μας,σιγουρα δεν θα διαφωνησω ... Το θεμα μας ειναι πως μπορω να δουλεψω νομιμα στο μαγαζι , εφοσον ειμαι ανηλικος!
Silverage Δημοσ. 1 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2015 Νομίζω δεν μπορείς, πρέπει να δουλεύεις μέχρι 6 ώρες και απαγορεύεται μέτα τις 22:00 ή 23:00 ή 00:00, αναλόγως, το βράδυ (άρθρο 8). http://www.pact.gr/wp-content/uploads/2015/02/nomos_1837-89_prostasia_anhlikwn_kata_thn_apasxolhsh.pdf 1
defaw Δημοσ. 1 Ιουνίου 2015 Μέλος Δημοσ. 1 Ιουνίου 2015 Άρθρο 8 Απαγόρευση νυκτερινής εργασίας εφήβων Απαγορεύεται η εργασία των εφήβων από 22.00 έως και 06.00 ώρας . Τελεια Οποτε απο οτι κτλβα υπομονη ακομα καποιους μηνες...
zio10 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2015 Μπορείς να ξεκινήσεις σε κάποιο ημερήσιο μπαρ (all day-café-snack-cocktail pool bar ) 1
NT1G Δημοσ. 1 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2015 Θελω να δουλεψω σε ενα bar , το θεμα μου δεν ειναι για την δουλεια.. Την ξερω αρκετα καλα!Μιας και εχω ασχοληθει πολυ,διαβαζοντας πολλα αρθρα-βιβλια,βλεποντας πολλα βιντεο,δοκιμαζοντας πολλα ποτα,κοκτειλς κλπ!! Εγω πιστευω πως ειμαι ετοιμος να αρχισω να δουλευω πισω απο το μπαρ..και πιστευω πως θα ειμαι και καλυτερος απο καποιους μεγαλυτερους που το παιζουν barman!!Ουτο σι αλλως τις γνωσεις τις εχω! Την ταινία cocktail την είδες; Προαπαιτούμενο. 3
NickTG Δημοσ. 1 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2015 Τσάμπα τα βιντεα! Έτσι την πάτησα και εγώ. Σκάω προχθές σε ένα χειρουργείο, έτοιμος με τη ρομπιτσα μου και το σετ με τα ιατρικά μου εργαλεία που πάντα κουβαλάω και μου το έπαιζαν δύσκολοι! Μα έχω παίξει surgeon simulator ρε παιδιά και μισή ωριτσα πριν είδα στο YouTube μια μεταμόσχευση καρδιάς! Τίποτα αυτοί τα ίδια. Κάτι για χαρτιά που δεν έχω φώναζαν και να έρθει μια κάποια ασφάλεια! Τα παίρνω και εγώ τους πετάω τη μπύρα μου στη μάπα και έφυγα έτσι ΥΠΕΡΟΧΟΣ! 14
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα