Επισκέπτης Δημοσ. 31 Μαΐου 2015 Δημοσ. 31 Μαΐου 2015 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα μάγκες . Τις τελευταίες μέρες έχω ένα θέμα με ένα "άγνωστο" modem - router ( Technicolor TD5136v2 ) το οποίο δείχνει ότι είναι στο τοπικό δίκτυο που έχω από το network map του λειτουργικού συστήματος Windows 8.1 64 bit ως υποδομή δικτύου. Στο δικό μου έχω κάνει τα εξής : Κλείσιμο uPNP - WPS - ονόματος δικτύου , μείωση του σήματος για το ασύρματο , mac filtering , διαφορετικό κωδικό πρόσβασης στην συσκευή ( το όνομα χρήστη δεν αλλάζει ) και αλλαγή default σελίδας IP στην συσκευή. Επίσης δικό μου όνομα για το SSID και ένα δύσκολο κωδικό με κρυπτογράφηση WPA2 AES. Στον υπολογιστή έχω καρφωτή IP , δικό μου όνομα για το Workgroup και ενεργοποιημένο το discovery network για το τοπικό - ιδιωτικό δίκτυο. Να πω ότι με το WiFi Guard δεν εμφανίζεται το TD5136v2 να έχει συνδεθεί στο δίκτυο αλλά ούτε και από την σελίδα του router. Αναφέρω ότι και με άλλο router που έχω συνεχίζει να το δείχνει και τα wireless channel & SSID είναι διαφορετικά εννοείτε. Επεξ/σία 31 Μαΐου 2015 από Επισκέπτης
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα