NemeSis1990 Δημοσ. 31 Μαΐου 2015 Δημοσ. 31 Μαΐου 2015 Καινουργιο (σφραγισμενο κουτι) με charger UK, Macbook pro 13 το μοντελο 2014 με τιμη 1070 ευρω. Ξερω οτι η τιμη ειναι πολυ καλη ομως δεν θα εχω εγγυηση ουτε αποδειξη. Τι λετε, να προσωρησω στην αγορα;
Super Moderators billdanos Δημοσ. 31 Μαΐου 2015 Super Moderators Δημοσ. 31 Μαΐου 2015 Καινουργιο (σφραγισμενο κουτι) με charger UK, Macbook pro 13 το μοντελο 2014 με τιμη 1070 ευρω. Ξερω οτι η τιμη ειναι πολυ καλη ομως δεν θα εχω εγγυηση ουτε αποδειξη. Τι λετε, να προσωρησω στην αγορα; Αν μας έλεγες και τα specs...
Unabomber Δημοσ. 1 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2015 Καινουργιο (σφραγισμενο κουτι) με charger UK, Macbook pro 13 το μοντελο 2014 με τιμη 1070 ευρω. Ξερω οτι η τιμη ειναι πολυ καλη ομως δεν θα εχω εγγυηση ουτε αποδειξη. Τι λετε, να προσωρησω στην αγορα; Τι φαση ?
NemeSis1990 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2015 Μέλος Δημοσ. 1 Ιουνίου 2015 Ειναι το απλο μοντελο Mid 2014 με 128gb ssd, 8gb ram και i5-4278U. Καποιος το αγορασε απο UK και δεν εχει τα παραστατικα γιαυτο και μαλλον η τιμη ειναι αυτη.
Unabomber Δημοσ. 1 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2015 Ειναι το απλο μοντελο Mid 2014 με 128gb ssd, 8gb ram και i5-4278U. Καποιος το αγορασε απο UK και δεν εχει τα παραστατικα γιαυτο και μαλλον η τιμη ειναι αυτη. Και γιατι δεν παιρνεις αυτο http://www.amazon.co.uk/gp/product/B00MB5BOZM?ie=UTF8&tag=pric097-21&linkCode=xm2&camp=1634&creativeASIN=B00MB5BOZM&smid=A1CQCGJZSA6FR7 που θα εχεις και αποδειξη-εγγυηση να εχεις το κεφαλι σου ησυχο ? 100e πανω ειναι, αλλα θα εχεις εγγυηση…. που στα Apple ειναι καλο να εχεις, διοτι τα κοστη σε service ξεφευγουν… (αν τυχον σου χρειαστει) Παρε και ενα apple care plan και εισαι κομπλε για 3 χρονια….
polteris Δημοσ. 1 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2015 Η εγγυηση δεν ειναι μεσω serial? Το μονο "προβλημα" που βλεπω είναι το πληκτρολογιο. Επισης apple care μπορει να αγορασει παλι online με το serial. τσεκαρε το serial στο site της apple. αν σε καλυπτει ακομα μεσα στον πρωτο χρονο χτυπας ενα apple care και εισαι ok
Unabomber Δημοσ. 1 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2015 Η εγγυηση δεν ειναι μεσω serial? Το μονο "προβλημα" που βλεπω είναι το πληκτρολογιο. Επισης apple care μπορει να αγορασει παλι online με το serial. τσεκαρε το serial στο site της apple. αν σε καλυπτει ακομα μεσα στον πρωτο χρονο χτυπας ενα apple care και εισαι ok ''The service coverage information described in the System is based on the date of purchase information available to Apple. Depending on when or whether you registered your product, if you purchased it from an Apple authorized reseller or Apple Retail Store, the estimated purchase date may be incorrect.'' Keep your sales receipt and proof of coverage in a safe place Please put your product's sales receipt, and if applicable, AppleCare Proof of Coverage document in a safe place. You may be asked to provide a copy of these if there is any question as to your product's eligibility for service coverage under the warranty or AppleCare service contract. When seeking service, Apple may request that you submit the original sales receipt of your product to verify eligibility for warranty service, even if you have already registered your product. Your warranty is the same whether or not you register. https://support.apple.com/en-us/HT202696
NemeSis1990 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2015 Μέλος Δημοσ. 10 Ιουνίου 2015 τελικα το αγορασα. το προβλημα ειναι οτι φοραει αργο ssd... 220 write και 545 read ενω ειναι το μοντελο αυτο και στο ιδιο benchmark (blackmagic) εχει αλλα results... και αυτο διοτι η apple βαζει αλλους δισκους σε καθε λαπτοπ και δεν ξερεις που θα πεσεις
NemeSis1990 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2015 Μέλος Δημοσ. 11 Ιουνίου 2015 EDIT: απενεργοποιησα το FileVault και τωρα εχω τα ιδια αποτελεσματα. Ωστοσο ο SSD δεν ειναι samsung οπως σε ορισμενα macbooks...
basilis5 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2015 γιατι το απενεργοποιησες; για τις επιδοσεις; αν αφησεις τα benchmarks στην ακρη, που τον βρισκεις αργο;
NemeSis1990 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2015 Μέλος Δημοσ. 11 Ιουνίου 2015 ειναι μεγαλη η διαφορα στους αριθμους... και στο κατω κατω οταν δινω τοσα λεφτα περιμενω να εχω οτι καλυτερο
basilis5 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2015 και τωρα που δεν το εχεις τι σκεφτεσαι να κανεις; αλλαζει;
NemeSis1990 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2015 Μέλος Δημοσ. 11 Ιουνίου 2015 με 320 write και 700 read ειμαι ευχαριστημενος! αν και θα προτιμουσα να φοραει τον σαμσουνγκ δισκο για να ειναι ακομα πιο σφαιρατος
AlienTechGR Δημοσ. 11 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2015 Μπορείς να τον αλλάξεις πάντως αν θέλεις κάτι πιο γρήγορο:https://www.ifixit.com/Guide/MacBook+Pro+13-Inch+Retina+Display+Mid+2014+SSD+Replacement/27849
CheOnWeb Δημοσ. 11 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2015 ειναι μεγαλη η διαφορα στους αριθμους... και στο κατω κατω οταν δινω τοσα λεφτα περιμενω να εχω οτι καλυτερο Κι αυτός που θα δώσει περισσότερα, τι θα πάρει; με 320 write και 700 read ειμαι ευχαριστημενος! αν και θα προτιμουσα να φοραει τον σαμσουνγκ δισκο για να ειναι ακομα πιο σφαιρατος Έχεις σκοπό να κάνεις 4k editing με 500Mbps αρχεία και πάνω; Αν όχι, ηρέμησε και χαίρου το μηχανάκι σου.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα