nightdreamer33 Δημοσ. 31 Μαΐου 2015 Δημοσ. 31 Μαΐου 2015 Kαλησπερα,καθε φορα που ανοιγω τον google chrome μου εμφανιζει καθε 2 λεπτα " Aw Snap " και κανω reload και ξανα τα ιδια,επισης μου λεει shockwave crashed " και καθε 2 λεπτα κλεινουν κ τα βιντεο.Μπορω να κανω κατι,ή ειναι κατεστραμμενο το laptop? Υγ..οταν παω να κανω εγκατασταση ενα προγραμμα,σβηνει μονο του το laptop και μου βγαζει μια μπλε οθονη και λεει για phisical memory απο το bios disk c: crashed και κατι τετοια.
SPANK Δημοσ. 1 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2015 Δοκίμασε να κάνεις ενα scan για trojans με malwarebytes και adwcleaner , επίσης ενα repair με το cd των windows
nightdreamer33 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2015 Μέλος Δημοσ. 1 Ιουνίου 2015 Δοκίμασε να κάνεις ενα scan για trojans με malwarebytes και adwcleaner , επίσης ενα repair με το cd των windows Oταν παω να κανω scan μου βγαζει μια μπλε οθονη με γραμματα και λεει " Μemory Management" disable new hardware or disable memory from bios και κατι τετοια,και απο κατω μου λεει disk crashed και φορτωνει 5-10...μεχρι το 100 και μετα κλεινει και κανει επανεκινηση Μπορω να κανω επιοδιορθωση των windows(7) χωρις cd? εχω μονο το serial number που το γραφει στο πισω μερος η μπορω να κανω κατι αλλο?
SPANK Δημοσ. 1 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2015 Επιοδιορθωση δεν μπορείς να κάνεις χωρίς το cd , μπές στο bios και βάλε τα ολα στα default επίσης κάνε εναν έλεγχο στις μνήμες με το memtest για περίπου 2 ώρες να δείς αν θα πετάξει σφάλματα. Απο εκει και πέρα μετα δές και την υγεία του δίσκου με το hdsentinel , αυτο το πρόβλημα στο κάνει μονο με τον chrome ή και με αλλο browser ή οτιδήποτε αλλο γενικά κανεις στον υπολογιστή ?
nightdreamer33 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2015 Μέλος Δημοσ. 1 Ιουνίου 2015 Επιοδιορθωση δεν μπορείς να κάνεις χωρίς το cd , μπές στο bios και βάλε τα ολα στα default επίσης κάνε εναν έλεγχο στις μνήμες με το memtest για περίπου 2 ώρες να δείς αν θα πετάξει σφάλματα. Απο εκει και πέρα μετα δές και την υγεία του δίσκου με το hdsentinel , αυτο το πρόβλημα στο κάνει μονο με τον chrome ή και με αλλο browser ή οτιδήποτε αλλο γενικά κανεις στον υπολογιστή ? To κανει γενικοτερα..τωρα παλι μου εκλεισε μου εβγαλε μια μπλε οθονη με γραμματα και μου λεει collecting data for crashed pumb initaliazing disk for crashed pumb φορτωνει παει 100% και μου λεει για phisical memory μετα βγαζει μια αλλη οθονη και κανει κατι για disk concestration καπως ετσι δεν τα προλαβαινω κιολας Και κλεινει και κανει επανεκινηση. Επισης δεν με αφηνει να κανω αλλαγη ωρας και ημερομηνιας εχει κολλησει στα παλια γιατι μπαινει στα windows κατευθειαν..Δεν μου βγαζει κατι να μπω ως admistrator πως μπορω να μπω ως admistrator?δεν με αφηνει καν να κανω"Διαχειριση λογαριασμου"
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα