webparts Δημοσ. 31 Μαΐου 2015 Δημοσ. 31 Μαΐου 2015 καλησπερα αυπνα αλανια. εχουμε ενα σταθερο που μολις δουλεψει λίγο ( εγκατασταση λογισμικου, downloads ) φριζαρει και μενει ακινητη η εικονα. ουτε κλεινει,ουτε πεταει μπλε οθονη,ουτε τποτ. εχω κοιταξει ολα τα dimm με διαφορετικες μνημες,εχω αλλαξει κ καρτα γραφικων. υπαρχει εστω μια περιπτωση να οφειλεται στο δισκο αυτο? ειναι ενας παλιος p4 στα 3.2 και θα ηθελα να δοκιμασω αλλο δισκο πριν καταδικασω τη μητρικη,αλλα βαριεμαι την εγκατασταση,δεν κανει και απο usb και χεστα,κανει 2 ωρες.
webparts Δημοσ. 31 Μαΐου 2015 Μέλος Δημοσ. 31 Μαΐου 2015 Τι λειτουργικο προσπαθεις να βαλεις? δεν προσπαθω,εχω περασει κανονικα 7ρια,με drivers και προγραμματα. το φαινομενο παρατηρηθηκε οταν περνουσα το antivirus σημερα ( avira ) οποτε μετα απο 1-2 αποτυχημενες προσπαθειες δοκιμασα avg. το προβλημα υποχωρησε οταν αλλαξα καρτα γραφικων,καταφερα να τελειωσω την εγκατασταση αλλα επανηλθε μετα απο λιγη ωρα. παιζει να φταιει ο δισκος του? δε μου εχει τυχει να φταιει ο δισκος ποτε,παντα ηταν ειτε ram,ειτε dimm,ειτε γραφικων ειτε μητρικη.
Xristaras12 Δημοσ. 31 Μαΐου 2015 Δημοσ. 31 Μαΐου 2015 κατέβασε το hard disk sentinel και δες την υγεία του δίσκου.
webparts Δημοσ. 31 Μαΐου 2015 Μέλος Δημοσ. 31 Μαΐου 2015 η υγεια του κομπλε,η αποδοση/περιστροφη οχι κ τοσο. αυτο λες να ειναι ?
Xristaras12 Δημοσ. 31 Μαΐου 2015 Δημοσ. 31 Μαΐου 2015 φυσικά. Στο γράφει και απο κάτω αν έχει bad sectors η κάτι άλλο.
webparts Δημοσ. 31 Μαΐου 2015 Μέλος Δημοσ. 31 Μαΐου 2015 οχι,bad sectors δεν ειχε,αλλα παιζει προβλημα στην επικοινωνια με το host. ειχα κ ενα θεμα οταν δοκιμασα να εγκαταστησω τα windows σε ενα δισκο sata ( τωρα εχει ide ) και οταν εφθανε στην οθονη εγκαταστασης μου ελεγε κατι για drivers που λειπουν απο το dvd. εψαξα στο γοογλε,ειδα παρομοια προβληματα αλλα στο bios δε βρηκα καποια σχετικη ρυθμιση. εχουμε καμια ιδεα?
Xristaras12 Δημοσ. 31 Μαΐου 2015 Δημοσ. 31 Μαΐου 2015 πρέπει να γυρίσεις το sata mode σε achi είτε σε ide χωρίς την παρουσία καλωδιοταινίας πάνω στο σύστημα και με την σωστή ρύθμιση μέσα στο bios ώστε να ξεκινάει απ τους sata δίσκους η μητρική. Το πρόβλημα επικοινωνίας αυτό μπορεί να οφείλεται σε ελλατωματικό καλώδιο. Επίσης,αν έχεις περάσει daemon tools δοκίμασε το αφαιρέσεις,μου είχε τύχει παλαιότερα στο σύστημα της υπογραφής να κρεμάει στο τυχαίο χωρίς λόγο και αιτία ανεξάρτητα με το τί έκανα και έφταιγε αυτό.
webparts Δημοσ. 31 Μαΐου 2015 Μέλος Δημοσ. 31 Μαΐου 2015 εχω συναντησει κ εγω περιεργες μαλακιες απο τετοια προγραμματα,απο το netlimiter που κρασαρε τα παιχνιδια,σε wifi manager που αν ησουν full screen σε προγραμμα η παιχνιδι σε εβγαζε στην επιφανεια και στο παρων pc που καποιο γαμωπρογραμμα με βγαζει απο fullscreen στο media player classic. δεν εχω ασχοληθει με αυτο,αλλα που θα παει. στο θεμα μας,δεν εχω daemon tools στο αρρωστο pc. δε βρηκα τη ρυθμιση για asci αν θυμαμαι καλα,οχι achi. θα το δοκιμασω χωρις καλωδιοταινια,προς το παρων ειμαι στη μεση του load με πειραγμενες κατι ιστοριες στο bios για sata0 και sata1.
webparts Δημοσ. 1 Ιουνίου 2015 Μέλος Δημοσ. 1 Ιουνίου 2015 παπαρια,το ιδιο φριζαρισμα κανει κ με τον αλλο δισκο.. δεν περιμενα να ειναι απο το δισκο τετοιο φριζαρισμα,για αυτο ρωτησα.. συνηθως τρως μπλε οθονη αν ειναι θεμα δισκου..
Prof_Chaos Δημοσ. 1 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2015 μπορεί να οφείλετε και στα ρεύματα.. τι τροφοδοτικό έχεις πάνω;
webparts Δημοσ. 1 Ιουνίου 2015 Μέλος Δημοσ. 1 Ιουνίου 2015 δε θα εκλεινε απλα αν ηταν απο ρευμα? ενα 400ρι,αυτο που ειχε παντα πανω..
Roger Δημοσ. 1 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2015 Εχεις ελεγξει το motherboard για σκασμενους πυκνωτες?
webparts Δημοσ. 1 Ιουνίου 2015 Μέλος Δημοσ. 1 Ιουνίου 2015 (επεξεργασμένο) Εχεις ελεγξει το motherboard για σκασμενους πυκνωτες? Ναι,ολα οκ. θα δοκιμασω αλλο τροφοδοτικο,αλλα μου φαινεται κουλο να φταιει αυτο. καθαρισα τις μνημες με οινοπνευμα,εριξα κ στα dimm κ εβαλα εναν ανεμιστηρα να φυσαει τη μητρικη,θα στεγνωσει κ θα τα δοκιμασω ενα ενα.θα δοκιμασω κ μια τριτη καρτα γραφικων,για να ειμαστε σιγουροι.. EDIT τα ιδια και με το αλλο τροφοδοτικο/καρτα. αφου τα αποκλεισαμε ολα τοτε πλεον ειναι μητρικη,εκτος κ αν ειναι επεξεργαστης που ειναι απιθανο,δε μου εχει τυχει κιολας ποτε να χαλασει ο επεξεργαστης .. Επεξ/σία 2 Ιουνίου 2015 από webparts
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα