Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καταρχας το powerline ειναι το: TP-Link TL-PA2010PKIT

Εχω δυο υπολογιστες, ο ενας συνδεεται με το ρουτερ απευθειας και ο αλλος στο διπλανο δωματιο συνδεεται με το powerline. Εκει που δουλευαν ολα κανονικα ξαφνικα ο υπολογιστης με το powerline σταματησε να εχει ιντερνετ. 

Κοιταξα τα powerline και ειναι paired μεταξυ τους και τα 3 λαμπακια ειναι αναμμενα σωστα. Εκανα ελεγχω στη συνδεση του υπολογιστη και troubleshooting και μου λεει οτι Local area connection doesn't have a valid ip configuration! 

Εψαξα στο ιντερνετ και βρηκα οτι πρεπει να αλλαξω τις TCP/IP ρυθμισεις. Τις αλλαξα οπως επρεπε, συμφωνα με την forthnet και τιποτα ακομα.. εκανα ipconfig /all και το IP Address ηταν: 192.168.1.5 οπως το εβαλα αλλα παλι τιποτα!

Παρακαλω οποιος μπορει να βοηθησει το συντομοτερο δυνατο. Ευχαριστω!

Δημοσ.

Άμα ήταν θέμα ip θα είχες πρόβλημα και στον άλλον που έχεις απευθείας συνδεδεμένο στο router. Ξανάβαλε αυτόματα τα ip και δοκίμασε να αλλάξεις τα καλώδια Ethernet στα powerlines, τα ίδια έχω και εγώ μερικές φορές μπερδεύονται και χάνουν το σήμα, δοκίμασε να τα αλλάξεις μεταξύ τους, δηλαδή να βάλεις αυτο που ειναι στο λαπτοπ πάνω στο router και ανάποδα. Επίσης αν και παλι βγάλει τα ίδια δοκίμασε να βάλεις το powerline σε εκείνον τον υπολογιστή που έχεις απευθείας πάνω στο router.

Δημοσ.

Τα συνδεσα με ethernet και τα δυο στον υπολογιστη μου και τα εκανα pair μεσω του Powerline Utility και φαινεται πως εφτιαξε το προβλημα!

Ελπιζω να μην ξαναχρειαστει κατι αλλο!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...