Stavmitsos Δημοσ. 31 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 31 Μαΐου 2015 Καλησπέρα μάγκες. Θα ανεβάσω τέλος του μήνα το mondeo Αθήνα για γενικό σερβις, τεντοτήρα, αμορτισέρ και λάστιχα. Να πάω σε αντιπροσωπεία ή σε εξωτερικό; Σε οποιαδήποτε περίπτωση θέλω να μου συστήσετε μάστορα, έστω και με pm. Το αμάξι δεν έχει εγγύηση, είναι 11 ετών. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Hyphen Δημοσ. 1 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 1 Ιουνίου 2015 Για τα αμορτισερ σιγουρα ψαξτο και μην τα παρεις απο καμια αντιπροσωπεια προς Θεου! Οι τιμες ειναι απιστευτες σε κατι τετοια . πχ μου ειχαν πει αμορτισερ τοποθετημενα 890ε τα ιδια ακριβως τα αγορασα 505ε + 40 τοποθετηση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dare-Devil Δημοσ. 1 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 1 Ιουνίου 2015 Καλησπέρα μάγκες. Θα ανεβάσω τέλος του μήνα το mondeo Αθήνα για γενικό σερβις, τεντοτήρα, αμορτισέρ και λάστιχα. Να πάω σε αντιπροσωπεία ή σε εξωτερικό; Σε οποιαδήποτε περίπτωση θέλω να μου συστήσετε μάστορα, έστω και με pm. Το αμάξι δεν έχει εγγύηση, είναι 11 ετών. Αμορτισερ όχι σε αντιπροσωπεία . Για αμορτισερ λάστιχα σου προτείνω τον Φωκα . Για αντιπροσωπεία .... Εκει κα΄τω πυο είσαι δεν έχει κανένα συνεργείο γενικό ή κάποια αντιπροσωπεία Ford ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
petaw-se-oneiro Δημοσ. 1 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 1 Ιουνίου 2015 Δεν ξέρω τι λέτε εσείς αλλά εγώ έβαλα τα αμορτισέρ πιο φθηνά στην αντιπροσωπεία απ'οτι σε ένα άλλο κατάστημα (μιλάμε για τα ίδια αμορτισέρ), καλό είναι να ψάξεις παντού απλά... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Stavmitsos Δημοσ. 1 Ιουνίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 1 Ιουνίου 2015 @dare-devil εχει κλεισει η αντιπροσωπεια της ford στο νησι και δεν εχω βρει εναν μαστορα της προκοπης κατω. Απλως ελεγα για να μην ψαχνω στα τυφλα, μηπως εχετε καποιον να μου προτεινετε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dare-Devil Δημοσ. 1 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 1 Ιουνίου 2015 @dare-devil εχει κλεισει η αντιπροσωπεια της ford στο νησι και δεν εχω βρει εναν μαστορα της προκοπης κατω. Απλως ελεγα για να μην ψαχνω στα τυφλα, μηπως εχετε καποιον να μου προτεινετε. Ford αφοι Λιάπη . Πολύγωνο Αθήνας . Δεν έχω ford αλλά hyundai . Eίχα τροχαίο και είναι συμβεβλημένος με την ασφαλιστική μου. Την ξέρω την επιχείρηση μιας και αρκετοί γνωστοί μου του πάνε τα αμάξια τους (όχι ford απαραίτητα) .Με εξυπηρετήσαν άριστα . Τόσο πριν την επισκευή όσο και μετά την επισκευή. Αναλυτικοί τίμιοι και ειλικρινείς . Ασε που ενώ συμφωνήσαμε να φτίαξει μόνο ότι καλύπτει η ασφαλιστική έκανε και κάτι παραπάνω απο μόνος του σαν "δωρο" ας πουμε . Η δουλειά που μου κανε ήταν άψογη . Έχουν πολύ δουλειά . Καλό ειναι να κλείσεις ραντεβού . Μην κατέβεις τσάμπα http://www.liapis.gr/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα