GIOVINCO Δημοσ. 31 Μαΐου 2015 Δημοσ. 31 Μαΐου 2015 Λοιπον εχω παρει αποφαση να πουλησω το ps4 γιατι καλη ηταν η σκεψη μου να παιρνω καθε τρεις μηνες ενα παιχνιδι αλλα στην πραξη το 60αρι ποναει, ποσο μαλλον οταν την συντριπτικη πλειοψηφια αυτων μπορω να τα "δοκιμασω" στο πισι και αν μου αρεσουν να τα αγορασω πολυ φθηνοτερα στο στιμ. Το ps4 θα το δωσω 300-350 ευρω μαζι με last of us, fifa 15, gta v. Ειμαι λοιπον στο εξης "τριλημμα". 1) Να παρω wheel stand pro και μονο vga με 200-250 ευρω που περισσευουν? 2) Να μην παρω wheel stand pro και να παρω ενα combo cpu - vga? 3) Να μην παρω ουτε wsp ουτε cpu και να τα δωσω ολα για μια καρταρα? Αυτο που με ενδιαφερει ειναι : Να ειναι ΑΡΚΕΤΑ δυνατοτερο το πισι μου απο οτι ειναι τωρα και το λεω αυτο γιατι με το συστημα της υπογραφης μου μια χαρα παιζω witcher 3. Δεν εχω παραλογες απαιτησεις για FPS. Αυτο που εχω στο μυαλο μου ειναι μια ΚΑΛΗ λυση value for money που θα με βγαλει για καιρο οπως με εβγαλε η 9800 καποτε και η 7770 τωρα. Αν γινεται να με βγαλουν και ακομα καλυτερα (μιας και ποτε δεν ειχα το μπατζετ να αγοραζω την καθε 970 της εποχης). Τα φωτα σας. ΥΓ. Δεν αλλαζω μητρικη (1155) και οι μνημες επειδη ειναι φθηνες δεν μπαινουν στο συλλογισμο.
Ilbabis Δημοσ. 31 Μαΐου 2015 Δημοσ. 31 Μαΐου 2015 Combo vga + cpu. Νομίζω οτι μία r9 280x, και ένας 3770 θα κάνουν το σύστημα σου αισθητά δυνατότερο. Γύρω στο 400άρι το κόστος περίπου (λέω γω τώρα). Πουλάς και αυτά που έχεις τώρα και σου βγαίνουν μία άλλη. Για nvidia δυστυχώς δεν έχω άποψη μιας και έχω πολύ καιρό να χρησιμοποιήσω μία. 1
stelioss_1 Δημοσ. 31 Μαΐου 2015 Δημοσ. 31 Μαΐου 2015 άποψη μου πάρε μια καλή κάρτα γραφικών.. αφού το κυριότερο είναι για gaming... gtx 970 και ας έχει 3.5 gb και οχι 4.. ( οχι πως amd δεν ειναι καλές, εγω προτιμώ την 970 αν δίνεις τα λεφτα... αλλιώς amd ) πάρε πρώτα την κάρτα και βλέπεις αν εχει bottleneck και πόσο.. και μετά αν είναι ναι.. τότε πας για i5.. πιστεύω οτι αν δεν το δοκιμάσεις δεν ξέρεις.. αν θα φας bottleneck ( εξαρτάτε και πόσο καλογραμμένο ειναι το game) πάντως βλέπω κάποιους στο youtube που έχουν το συνδυασμό.. 1
Sakiz105 Δημοσ. 31 Μαΐου 2015 Δημοσ. 31 Μαΐου 2015 Βρες εναν i5 η i7 και με τα υπολοιπα μια r9 290.Λογικα βρισκεις ευκολα 290-290x στο 250αρι με εγγυηση στις αγγελιες 1
GIOVINCO Δημοσ. 1 Ιουνίου 2015 Μέλος Δημοσ. 1 Ιουνίου 2015 πάντως βλέπω κάποιους στο youtube που έχουν το συνδυασμό.. αυτα ειδα κι εγω και μπηκα στη διαδικασια να σκεφτω μονο vga που να σπερνει, ακομα και αν δεν ειναι η 970 και ειναι λιγο κατωτερη. μια χαρα ειναι ο i3 τωρα για τις απαιτησεις μου με βαση οσα βλεπω σε βιντεο απλα μπαινω στο διλημμα για το μελλον.
savoukos Δημοσ. 1 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2015 αρκετά παιχνίδια είναι πλέον cpu based οπότε θα σ πρότεινα να αλλάξεις cpu+vga. το witcher είναι gpu για παράδειγμα,ενώ το gta είναι cpu.Εφόσον δεν σε νοιάζει να έχεις κ 60+fps δεν νομίζω ότι θα αξίζει να δώσεις 400 για μια κάρτα,εκτός και να μπορέσεις σε κανά 2-3 μήνες κ αλλάξεις επεξεργαστή. 1
Fulgore Δημοσ. 1 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2015 Δεν χρειαζεται να δωσεις ολα τα λεφτα μαζεμενα για Gtx 970. Δωσε τα μισα και αγορασε πχ Gtx 960 ή R9 280 να κανεις την δουλεια σου και αναβαθμιζεις παλι αργοτερα. Συμφερει πολυ καλυτερα αυτο μακροπροθεσμα και απο πλευρας επιδοσεων αλλα και την τσεπη σου 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα