patrickdrd Δημοσ. 31 Μαΐου 2015 Δημοσ. 31 Μαΐου 2015 καμια ιδεα κανεις;ρουτερ το γνωστο ΖΤΕ H108NSμονος τροπος να συνδεθω να αλλαξω καναλι απο 1 που εχω μετρησει οτι εχει το καλυτερο score σε κατι αλλο και μετα ξανα επιστροφη σε 1,μονο ετσι, διαφορετικα τιποτα ακυρο, εφαγα τα "special characters" απο το password κι επαιξε
poulinos Δημοσ. 3 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2015 πετα και το zte και παρε κανα σωστο ρουτερ.οποτε διαβαζω προβλημα σε wifi πριν μπω στο θεμα ξερω οτι θα γραφει οτι εχω ενα zte. 1
patrickdrd Δημοσ. 3 Ιουνίου 2015 Μέλος Δημοσ. 3 Ιουνίου 2015 χαχα μωρε 90% zte δεν εχουμε; ολες οι εταιρειες zte δεν δινουν πανω κατω; και δινουν που δινουν δεν ειναι και της προκοπης γμτ, μεγαλη μαπα, anyway, ξερεις τι γινεται; εχω σκεφτει να το αλλαξω απο παλιοτερα, αλλα ερχονται αλλαγες: vdsl, voip κλπ, οποτε δεν ειναι ωρα για αλλαγες ρουτερ, αναμενουμε
poulinos Δημοσ. 3 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2015 χαχα μωρε 90% zte δεν εχουμε; ολες οι εταιρειες zte δεν δινουν πανω κατω; και δινουν που δινουν δεν ειναι και της προκοπης γμτ, μεγαλη μαπα, anyway, ξερεις τι γινεται; εχω σκεφτει να το αλλαξω απο παλιοτερα, αλλα ερχονται αλλαγες: vdsl, voip κλπ, οποτε δεν ειναι ωρα για αλλαγες ρουτερ, αναμενουμε vdsl οκ για το voip εχουμε μελλον αν και καποιες εταιρειες δινουν ηδη αν θες παραπανω απο μια γραμμη. οποτε ναι μπορεις να παρεις κατι που να ειναι adsl/vdsl.αν χρειαστει και Voip οκ υπαρχουν και voip adapters. ναι δυστυχως οι περισσοτερες δινουν zte με κατι εξαιρεση Hol και forthnet με 5136v2.αν και forthnet ξαναδινει zte οσο ξερω αλλο μοντελο πλεον. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα