ThanasisM Δημοσ. 31 Μαΐου 2015 Δημοσ. 31 Μαΐου 2015 Λοιπον,εχω ενα λαπτοπ που εχει σκληρο 750 GB εχω βολευτει παρα πολυ με αυτον και θελω να περασω αυτον τον σκληρο στο Desktop Pc Μου...Ξερω οτι γινετε επισης ξερω και πως γινετε....Η ερωτηση μου ειναι πως μπορω να ξεκινησω το λαπτοπ χωρις τον σκληρο του δισκο μεσα.Το εχω ψαξει και ειδα τροπους με usb ή με cd αλλα δεν ξερω τι αρχεια να βαλω μεσα κτλ...Το λαπτοπ το χρειαζετε ο αδερφος μου που και που και γι' αυτο θελω να ανοιγει.Αν βγαλω τον σκληρο θα μου λεει κατι για boot..Αυτο μονο,πως γινετε να κανω boot απο usb ή cd
conkal Δημοσ. 31 Μαΐου 2015 Δημοσ. 31 Μαΐου 2015 υπαρχει η θεωρητικη περιπτωση να το ξεκινησεις με live cd απο linux αλλα δεν εχει κανενα νοημα . μονο για να πεις οτι ανοιξε δεν μπορεις να κανεις σχεδον τιποτα μετα.
ThanasisM Δημοσ. 31 Μαΐου 2015 Μέλος Δημοσ. 31 Μαΐου 2015 Ααα...οκ δεν το ηξερα!Νομιζα οτι εστω ινερνετ θα εμπενε.Τεσπα,ευχαριστω πολυ!
spgkolem Δημοσ. 1 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2015 Tα puppy linux που ειχα δει μπορεις να τα ξεκινας απο usb,να κανεις browsing κλπ και να αποθηκευεις ρυθμισεις κλπ στο usb.Λογικα θα γινεται και με αλλα linux distro πιο φιλικα προς τον χρηστη απο τα puppy.Παντως το πιο απλο κ φυσιολογικο ειναι να παρεις εναν φθηνο σκληρο για να γινεται η δουλεια κανονικα. 1
SPANK Δημοσ. 1 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2015 Νομίζω οτι Ιντερνετ μπορείς να μπεις με live cd απλα γενικα επειδή ολα ειναι προσωρινα στην μνήμη ίσως να μην πηγαίνει και πολύ ομαλά
TheELF Δημοσ. 1 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2015 Το puppy αλλά και ότι στηρίζεται σε ubuntu έχει persistence ορίζεις δηλαδή μερικά gb χώρο και αποθηκεύονται κανονικά όλες οι αλλαγές. Το θέμα είναι να μην είναι πολύ αργό το usb για να είναι και κάπως ευχάριστη η όλη εμπειρία. Με αυτό το πρόγραμμα περνάς την διανομή σε usb και φτιάχνεις και το αρχείο που κρατάει της αλλαγές. http://www.pendrivelinux.com/universal-usb-installer-easy-as-1-2-3/ Τώρα ποιο κουμπί θα πρέπει να πατήσεις για να μπεις στο bios και πως θα το κάνεις να ξεκινάει από usb ελπίζω να το ξέρεις.
ThanasisM Δημοσ. 1 Ιουνίου 2015 Μέλος Δημοσ. 1 Ιουνίου 2015 Ευχαριστω σε ολους! Τώρα ποιο κουμπί θα πρέπει να πατήσεις για να μπεις στο bios και πως θα το κάνεις να ξεκινάει από usb ελπίζω να το ξέρεις. ναι ξερω
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα