kostakou1s Δημοσ. 31 Μαΐου 2015 Δημοσ. 31 Μαΐου 2015 καλησπερα παιδια εχω μια απορια...εχω ενα λαπτοπ Toshiba Satellite Pro A300D-161, το οποιο δεν δειχνει η οθονη του αλλα κανει 3bip οταν ανοιγει που αποτι διαβασα ειναι καρτας γραφικων....η καρτα γραφικων του ειναι εξωτερικη δεν ειναι ενσωματωμενη πανω στην μητρικη....η ερωτηση μου ειναι εαν βγαλω την επεκτασιμη καρτα γραφικων, υπαρχει καποια ''δευτερη'' ωστε να ανοιξει το laptop κανονικα???
k0nan Δημοσ. 31 Μαΐου 2015 Δημοσ. 31 Μαΐου 2015 Σίγουρα θα υπάρχει μία ενσωματωμένη της Intel βγάλε την external και δοκίμασε αν πάλι το κάνει τότε έχει πρόβλημα η ενσωματωμένη γιαυτό και δεν σου το bootάρει.
Sheogorath Δημοσ. 31 Μαΐου 2015 Δημοσ. 31 Μαΐου 2015 Αν δεν είναι σειρά i δεν θα έχει ενσωματωμένη. Παίρνεις απο το ebay μια φτηνή (όχι 8400m-8600m-9500m) και την δοκιμάζεις
conkal Δημοσ. 31 Μαΐου 2015 Δημοσ. 31 Μαΐου 2015 με την υποσημειωση οτι επειδη οι σειρα 8 της nvidia ηταν φουλ προβληματικη εχει σημαντικες πιθανοτητες να ειναι ταλαιπωρημενη
kostakou1s Δημοσ. 31 Μαΐου 2015 Μέλος Δημοσ. 31 Μαΐου 2015 Οκ θα το δοκιμασω χωρις την εξωτερικη και θα σας πω συντομαα!!!
kostakou1s Δημοσ. 31 Μαΐου 2015 Μέλος Δημοσ. 31 Μαΐου 2015 παιδια το δοκιμασα εβγαλα την εξωτερικη καρτα και οταν το ανοιγω μου βγαζει μια ασπρη οθονη και κολλαει εκει, δοκιμασα σε εξωτερικη οθονη και δεν δινει τιποτα και με τις αναλλαγες απο FN.
mitsus Δημοσ. 31 Μαΐου 2015 Δημοσ. 31 Μαΐου 2015 Δεν ξερω απο ποια περιοχη εισαι. Αν θελεις ψαξε στις αγγελιες του insomnia. Κατα καιρους πουλανε. Μπορει καποιος που πουλαει να ειναι κοντα σου. Δινετε και ενα ραντεβου και την δοκιμαζεις.
kostakou1s Δημοσ. 1 Ιουνίου 2015 Μέλος Δημοσ. 1 Ιουνίου 2015 ναι φιλε μου εγω θελω να μαθω γιατι βγαζει ασπρη οθονη και δεν ξεκιναει κανονικα??
SPANK Δημοσ. 1 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2015 Αφού σου κάνει το ίδιο και χωρίς την εξωτερική λογικά κάποιο πρόβλημα θα παίζει η έχει καει κατι στην κάρτα γραφικών ή στην motherboard δοκίμασε πάντως αν θέλεις και αλλες μνήμες
kostakou1s Δημοσ. 1 Ιουνίου 2015 Μέλος Δημοσ. 1 Ιουνίου 2015 δεν μου κανει το ιδιο πραγμα με την εξωτερικη....με την εξωτερικη δεν εδειχνε καθολου και χτυπαγαν 3bip, ενω τωρα δεν χτυπαει και δειχνει ασπρη οθονη.
taxiarhisv Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2016 δεν μου κανει το ιδιο πραγμα με την εξωτερικη....με την εξωτερικη δεν εδειχνε καθολου και χτυπαγαν 3bip, ενω τωρα δεν χτυπαει και δειχνει ασπρη οθονη. Γεια σου, επειδη εχω το ιδιο προβλημα αν εχεις βρει την αιτια η καποια λυση μπορεις να ενημερωσεις. Ευχαριστω
tsaptsap Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2016 Δεν δουλευει χωρις την καρτα γραφικων και δεν υπαρχει δευτερη intel Και να υπηρχε ,οπως σε νεοτερα μοντελα, σπανια μπορεις να δουλεψεις αφαιρωντας την mxm Εχουν υπαρξει αρκετα πειραματα απο τις εταιρειες για συνδυασμο δυο καρτων γραφικων η καλυτερα τσιπ γραφικων Στα καινουργια απλα αξιοποιουν και το ολοκληρωμενο των γραφικων του επεξεργαστη παραλληλα Στο θεμα τωρα αλλαξε mxm με 50 ευρω αν νομιζεις οτι αξιζει
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα