PabloGarcia5 Δημοσ. 31 Μαΐου 2015 Δημοσ. 31 Μαΐου 2015 Όπως λέω και στον τίτλο του topic έχω ένα πρόβλημα με την φόρτιση του iPhone μου συγκεκριμένα,όταν το συνδέω στην πρίζα για να φορτίσει δεν φόρτιζει καθόλου ούτε όταν το συνδέσω στον υπολιστή κάνει τίποτα.Καμιά βοήθεια για το τί να κάνω;
zio10 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2015 Πρώτα δοκιμάζεις άλλο καλώδιο, άλλο φορτιστή. Αν δεν φτιάξε πιθανόν είναι το dock φόρτισης που επισκευάζεται με λογικό κόστος. Αν δεν είναι κι αυτό τότε είναι η πλακέτα...έτσι ξαφνικά το έπαθε;
PabloGarcia5 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2015 Μέλος Δημοσ. 1 Ιουνίου 2015 Πρώτα δοκιμάζεις άλλο καλώδιο, άλλο φορτιστή. Αν δεν φτιάξε πιθανόν είναι το dock φόρτισης που επισκευάζεται με λογικό κόστος. Αν δεν είναι κι αυτό τότε είναι η πλακέτα...έτσι ξαφνικά το έπαθε; Με αλλο καλωδιο/ φορτιστη τοιχου δοκιμασες? Εντάξει παιδιά,τελικά ο φορτιστής ήταν μάπα δοκίμασα ενός παιδιού και ήταν κομπλέ 2
zio10 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2015 Εντάξει παιδιά,τελικά ο φορτιστής ήταν μάπα δοκίμασα ενός παιδιού και ήταν κομπλέ Τα καλώδια συνήθως χαλάνε πιο εύκολα από τους φορτιστές. Τσέκαρε τον δικό σου φορτιστή με το καλώδιο του φίλου για να δεις αν χρειάζεται να αγοράσεις μόνο καλώδιο
PabloGarcia5 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2015 Μέλος Δημοσ. 1 Ιουνίου 2015 Τα καλώδια συνήθως χαλάνε πιο εύκολα από τους φορτιστές. Τσέκαρε τον δικό σου φορτιστή με το καλώδιο του φίλου για να δεις αν χρειάζεται να αγοράσεις μόνο καλώδιο εχω κανει ηδη παραγγελια απο skroutz συγκεκριμενα απο το mikromagazo καινουργιο OEM γιατι ηδη ηταν λιγο ταλαιπωριμενος.Κατι ακυρο σήμερα που είναι του Αγίου Πνεύματος δεν κάνουν αποστολές έτσι; 1
zio10 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2015 εχω κανει ηδη παραγγελια απο skroutz συγκεκριμενα απο το mikromagazo καινουργιο OEM γιατι ηδη ηταν λιγο ταλαιπωριμενος.Κατι ακυρο σήμερα που είναι του Αγίου Πνεύματος δεν κάνουν αποστολές έτσι; Νομίζω ότι δεν είναι αργία για μαγαζιά κλπ (δεν είμαι 100% σίγουρος). Πάντως είχα παραγγείλει κάτι και σήμερα με πήραν από το κατάστημα για επιβεβαίωση, άρα είναι ανοιχτά! 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα