vagg77 Δημοσ. 31 Μαΐου 2015 Δημοσ. 31 Μαΐου 2015 Καλησπερα. Αντιμετωπιζω ενα θεμα με τα Windows. Προσπαθω για μερικους φακελους των Windows μεσα στο ProgramFiles(x86) να ορισω μερικους φακελους να μην ειναι μονο για αναγνωση. Κανω unclick την επιλογη στον φακελο που θελω ωστε να μην ειναι μονο για αναγνωση, παταω Εφαρμογη και Οκ αλλα οταν ξαναανοιγω το φακελο, μου ξαναδειχνει πως ειναι παλι διαθεσιμος μονο για αναγνωση. Με λιγα λογια, οι επιλογες μου δεν αποθηκευονται. Πριν κανω αλλαγες ειναι η εικονα 1.Οταν τις κανω, ειναι η εικονα 2. Οταν ξαναανοιγω το φακελο να δω, ειναι η εικονα 3.
NikosKallithea Δημοσ. 31 Μαΐου 2015 Δημοσ. 31 Μαΐου 2015 Αυτός ο φάκελος είναι του συστήματος, μην αλλάζεις τα permissions γιατί μπορεί να δημιουργήσεις πρόβλημα στο λειτουργικό
micos000 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2015 Αυτός ο φάκελος είναι του συστήματος, μην αλλάζεις τα permissions γιατί μπορεί να δημιουργήσεις πρόβλημα στο λειτουργικό Το pro evolution δεν είναι φάκελος συστήματος Καλησπερα. Αντιμετωπιζω ενα θεμα με τα Windows. Προσπαθω για μερικους φακελους των Windows μεσα στο ProgramFiles(x86) να ορισω μερικους φακελους να μην ειναι μονο για αναγνωση. Κανω unclick την επιλογη στον φακελο που θελω ωστε να μην ειναι μονο για αναγνωση, παταω Εφαρμογη και Οκ αλλα οταν ξαναανοιγω το φακελο, μου ξαναδειχνει πως ειναι παλι διαθεσιμος μονο για αναγνωση. Με λιγα λογια, οι επιλογες μου δεν αποθηκευονται. Πριν κανω αλλαγες ειναι η εικονα 1. Οταν τις κανω, ειναι η εικονα 2. Οταν ξαναανοιγω το φακελο να δω, ειναι η εικονα 3. Τι προσπαθείς να κάνεις; Θέλεις να αποσυμπιέσεις κάτι εκεί μέσα; Δοκίμασε να το αποσυμπιέσεις κάπου αλλού και μετά να το μεταφέρεις εκεί. Μπορείς επίσης να πάρεις την κυριότητα του φάκελου, ψάξε στο google για take ownership, είναι ένα registry αρχείο που προσθέτει μαι επιλογή στο δεξί κλικ για να πάρεις την κυριότητα ενός φακέλου. 1
vagg77 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2015 Μέλος Δημοσ. 3 Ιουνίου 2015 Το pro evolution δεν είναι φάκελος συστήματος Τι προσπαθείς να κάνεις; Θέλεις να αποσυμπιέσεις κάτι εκεί μέσα; Δοκίμασε να το αποσυμπιέσεις κάπου αλλού και μετά να το μεταφέρεις εκεί. Μπορείς επίσης να πάρεις την κυριότητα του φάκελου, ψάξε στο google για take ownership, είναι ένα registry αρχείο που προσθέτει μαι επιλογή στο δεξί κλικ για να πάρεις την κυριότητα ενός φακέλου. Οκ θα το δοκιμασω! Ευχαριστω πολυ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα