flyk Δημοσ. 31 Μαΐου 2015 Δημοσ. 31 Μαΐου 2015 Καλησπέρα παιδιά. Ήμουν στον ΟΤΕ με 24άρα γραμμή και έπιανα 14-15Mbps. Πριν λίγες μέρες ο πατέρας μου άλλαξε την γραμμή σε Forthnet και σήμερα που σύνδεσα το ίντερνετ πιάνω 2-2,1 Mbps. Είναι λογικό αυτό? Καταρχάς είμαι επαρχία. Τους πήρα τηλέφρωνο και μου είπε ότι είμαι στα 5,5 χιλιόμερα από το κεντρικό σημείο και δεν μπορεί να κάνει κάτι και ότι αυτή θα είναι η ταχύτητα μου δεν πάει παραπάνω. Του ρώτησα γιατί να μην παίρνω από το ίδιο σημείο που έπερνα και απο τον οτέ και είχα πολύ γρηγορότερο και μου απάντησε ότι αφού στην αρχή το σύνδεσαν από αλλού δεν αλλάζει τώρα. Υπάρχει κάτι που να μπορώ να κάνω?
cb_papi Δημοσ. 31 Μαΐου 2015 Δημοσ. 31 Μαΐου 2015 Και στη δική μου περίπτωση η απόσταση μου από το αστικό κέντρο ήταν αρκετά μεγάλη. Γι' αυτό όταν είχα HOL έπιανα μόλις 1.5 Mbps. Όταν πήγα στον ΟΤΕ, μου έδωσε ADSL από την καμπίνα (KV) και γι' αυτό συγχρόνιζα με σχεδόν 24 Mbps. Δυστυχώς οι υπόλοιποι πάροχοι δεν δίνουν ADSL από καμπίνα του ΟΤΕ, επομένως έχεις 2 επιλογές: Είτε να επιστρέψεις στον ΟΤΕ με ADSL ή να ρωτήσεις για διαθεσιμότητα VDSL στην περιοχή σου. Για παράδειγμα, εγώ αυτή τη στιγμή έχω πάλι HOL με VDSL 50 Mbps από καμπίνα του ΟΤΕ (και πιάνω ακριβώς 50 Mbps) με κόστος αρκετά χαμηλότερο από τις τιμές VDSL του ΟΤΕ.
flyk Δημοσ. 31 Μαΐου 2015 Μέλος Δημοσ. 31 Μαΐου 2015 Με 24μηνο συμβόλαιο πόσο θα είναι η ποινή για να ξαναπάω στον ΟΤΕ? vdsl δεν έχω εδώ που είμαι.
Kootoomootoo Δημοσ. 31 Μαΐου 2015 Δημοσ. 31 Μαΐου 2015 Με 24μηνο συμβόλαιο πόσο θα είναι η ποινή για να ξαναπάω στον ΟΤΕ? vdsl δεν έχω εδώ που είμαι. Νομίζω ότι μπορείς να γυρίσεις στον παλιό σου παροχέα μέσα σε 14 ημέρες από τότε που συνδέθηκες στον καινούριο, αλλά δεν είμαι σίγουρος.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα