Προς το περιεχόμενο

η web camera μου εμφανιζει μαυρη οθονη

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλησπερα η webcam μου δουλευε κανονικα μεχρι που εκανα format στο pc απο τοτε οποτε κανω βιντεοκληση η webcam δειχνει μονο μαυρη οθονη και τιποτα αλλο.Τι μπορω να κανω για να λυσω το προβλημα μου?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Άλλαξες λειτουργικό φαντάζομαι για να υπάρχει πρόβλημα με τους οδηγούς αυτούς ή όχι;

Στο παμπάλαιο φορητό που συντηρώ σποραδικά με την αναβάθμιση σε 8.1 πάπαλα η web cam. Όμως σε Windows 10 στο ίδιο hardware λειτουργεί κανονικότατα.

Κοίτα στον ιστότοπο του υπολογιστή σου για τους οδηγούς καλύτερα και ασφαλέστερα από την αυτόματη αναζήτησή του μέσω της διαδικασίας των Windows.

Στο devices and printers των windows στην εμφανιζει κανονικα οταν την εχεις συνδεδεμενη ?

Ναι φιλε μου λεει πως λειτουργει σωστα

Άλλαξες λειτουργικό φαντάζομαι για να υπάρχει πρόβλημα με τους οδηγούς αυτούς ή όχι;

Στο παμπάλαιο φορητό που συντηρώ σποραδικά με την αναβάθμιση σε 8.1 πάπαλα η web cam. Όμως σε Windows 10 στο ίδιο hardware λειτουργεί κανονικότατα.

Κοίτα στον ιστότοπο του υπολογιστή σου για τους οδηγούς καλύτερα και ασφαλέστερα από την αυτόματη αναζήτησή του μέσω της διαδικασίας των Windows.

Μμμ,οχι τα windows 7 εβαλα παλι...εχω κανει αναζητηση για τους οδηγους μεσω windows αλλα λεει πως εχω εγκαταστημενη την τελευταια εκδοση

Στον φορητό που έκανα αναφορά πιο πάνω ξαφνικά χάλασε η επιφάνεια αφής pad και τα windows 10 μου έβγαλαν ειδοποίηση να απεγκαταστήσω το synaptic γιατί θέλει να βάλει στη θέση του ένα δεν θυμάμαι την ονομασία του πάντως περιέχει τη λέξη checker ώστε να δει τι συμβαίνει με το λειτουργικό της η Microsoft με το συγκεκριμένο hardware!

Της βγάζω το καπέλο!!

Μου φαίνεται απίθανη σύμπτωση να σου χάλασε η κάμερα κατά τη μετάβαση αυτή, αν αυτό μεγάλο μπέρδεμα.

Γιατί δεν κανείς μια ερώτηση στή υποστήριξη του υπολογιστή μπορεί να λυθεί το πρόβλημα.

Απ το site της εταιρίας της webcam βάλε drivers.

Επίσης δοκίμασε σε άλλη usb θύρα να την κουμπώσεις...

Μπηκα στο site της εταιρειας αλλα λεει πως ειναι driverless και απλα την συνδεω και δουλευει

Στον φορητό που έκανα αναφορά πιο πάνω ξαφνικά χάλασε η επιφάνεια αφής pad και τα windows 10 μου έβγαλαν ειδοποίηση να απεγκαταστήσω το synaptic γιατί θέλει να βάλει στη θέση του ένα δεν θυμάμαι την ονομασία του πάντως περιέχει τη λέξη checker ώστε να δει τι συμβαίνει με το λειτουργικό της η Microsoft με το συγκεκριμένο hardware!

Της βγάζω το καπέλο!!

Μου φαίνεται απίθανη σύμπτωση να σου χάλασε η κάμερα κατά τη μετάβαση αυτή, αν αυτό μεγάλο μπέρδεμα.

Γιατί δεν κανείς μια ερώτηση στή υποστήριξη του υπολογιστή μπορεί να λυθεί το πρόβλημα.

Εχω μιλησει και με την υποστηριξη αλλα μου λενε πως μαλλον ειναι hardware το προβλημα, πραγμα που δεν το νομιζω γιατι αυτο το προβλημα παρουσιαστηκε αμεσως μετα το φορματ

Για να εξακριβώσεις αν είναι πράγματι hardware η αιτία δεν έχεις παρά να τη δοκιμάσεις σε άλλον υπολογιστή αφού βρίσκει οδηγούς από τα windows θα πρέπει να λειτουργήσει άμεσα.

Πάντως στις ερωτήσεις απαντάνε όσες φορές τους κάλεσα. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...