Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

για σας , εκανα φορματ στον υπολογηστη μου και τωρα δεν εχω ηχο εχω μητρηκη asus k9n6sgm-v προσπαθησα να κατευασω drivers αλλα τιποτα . μηπος οταν εκανα την διαμορφοση του σκληρου δησκου εκη που μου εβγαλε δυο επηλογες στην μια ειχε 10 γιγα και στην αλη 500 γιγα . το μηκρο το εσβησα τελιος  μηποσ λεω εγω τωρα εσβησα κατι που δεν επρεπε ? δεν ξερω τι αλο να πω . ολλα εκτος απο τον ηχο δουλευουν και στην διαχηρηση συσκευων δεν μου βγαζει οτι ληπει κατι ..καθε βοηθια δεκτη

Δημοσ.

Δεν καταλαβαίνω τι ειναι αυτα τα 10 giga που λές αλλα φαντάζομαι θα ηταν το recovery partition που ειχε μεσα το λειτουργικό ..... οπως καν να έχει για αρχή πες τι windows έβαλες και βάλε να παίξει ενα τραγούδι να δεις αν δείχνει οτι παίζει και απλα δεν ακούγεται απο τα ηχεία ή σου λεει οτι δεν υπάρχει κάρτα ήχου / drivers κτλπ

Δημοσ.

Δεν καταλαβαίνω τι ειναι αυτα τα 10 giga που λές αλλα φαντάζομαι θα ηταν το recovery partition που ειχε μεσα το λειτουργικό ..... οπως καν να έχει για αρχή πες τι windows έβαλες και βάλε να παίξει ενα τραγούδι να δεις αν δείχνει οτι παίζει και απλα δεν ακούγεται απο τα ηχεία ή σου λεει οτι δεν υπάρχει κάρτα ήχου / drivers κτλπ

win 7 εβαλα   αυτα που ειχα , και ολα λητουργουν κανονηκα δηχνει οτι ολα πανε καλα αλλα δεν ακουγετε τιποτα , τα drivers ολα καλα εξοδο ηχου δεν εχω , και εχω βαλει τραγουδια και ταινιες αλλα τιποτα δεν ακουγετε , εντομεταξη εχω αλαξει την εξοδο ηχου απο το πρασηνο στο μαυρο γιατι το πρασηνο ειχε χαλασει

Δημοσ.

Πρίν το format είχες ήχο ?

Το πράσινο απο οτι βλέπω ηταν το line out ενω το μαύρο αν δε κάνω λάθος ειναι για αλλα ηχεία τα 5.1 οποτε δεν ξέρω αν μπορεί να χρησιμοποιηθεί αυτο για out

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...