Προς το περιεχόμενο

Xiaomi power bank 10400mAh 14.90euro (Smart Kit Electronics)

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Link.png Site: Xiaomi power bank στα 14.90euro ενω ο Link.png Site: ανταγωνισμος ξεκιναει απο τα 24.90euro...

Απ' οσο ειδα χρεωνει 3euro την αποστολη με courier...επισης το καταστημα εινα "αγνωστο" σε εμενα οποτε αν καποιος εχει γνωμη ας την πει...

Δημοσ.

Αυτός πρέπει να είναι:

https://www.11888.gr/list-names?_wpType=number&_wpPhone=2105230454

*Για την πρώτη παραγγελία έχει έκπτωση 20%.. Άρα βγαίνει €11,92.

Είναι κοντά στη δουλειά μου. Θα τηλ. αύριο να δω αν μπορώ να παραλάβω από εκεί.

edit: Κάτω στην ιστοσελίδα γράφει τη διεύθυνσή του.

Δημοσ.

Από την δεύτερη φώτο φαίνεται ότι το καλωδιάκι USB έχει πάνω λογότυπο. Αν όντως βλέπω καλά και έχει το λογότυπο MI ειναι απομίμηση 100 %

Και εδώ τα σημεία που ξεχωρίζουμε το γνήσιο ή οχι

https://www.techmesto.com/identify-fake-xiaomi-power-bank/

• Like 4
Δημοσ.

Παιδια επειδη εχω το αυθεντικο σας λεω ειναι fake.οταν φορτιζει τα λαμπακια αναβοσβηνουν και δεν μενουν μονιμα ανοιχτα οπως στο βιντεο που εχει εκει..χωριςνα αναλυσω και των απο πανω για το χρωμα και το λογοτυπο που εχουν δικιο..

• Like 3
Δημοσ.

Παιδιά δεν νομίζω να είναι αυθεντικό :P
Γενικά σε όσα καταστήματα στην Ελλάδα έχει βγει το τελευταίο καιρό με τέτοια τιμή, αποδείχτηκε ότι ήταν μουφα σε όλα τελικά.

Ελπίζω να βγώ ψεύτης πάντως...

• Like 2
Δημοσ.

Τραγικοί. Ανέβασαν και βίντεο στην σελίδα τους που φορτίζουν το G2 και όντως τα λαμπάκια δεν αναβοσβήνουν. Για μπινελίκια ειναι

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Toυς έγραψα στο video τους οτι είναι fake που όντως είναι. Έχω κι εγώ το αυθεντικό απο Αllbuy Gearbest και είναι εύκολο να το ξεχωρίσω..

Επεξ/σία από dimigar
Δημοσ.

Εχω αγορασει απειρα ηλεκτρονικα κιτακια απο αυτους στο παρελθον για να περναω την ωρα μου δημιουργικα.

Που καταντησανε να αγοραζουνε μαιμουδες power bank και να τα πουλανε για αυθεντικα σε τιμες Κινας.

Δημοσ.

Οντως ειναι μαιμου. Εκτος των αλλων που ανεφεραν τα παιδια, μπορειτε να το καταλαβετε και απο τη μαυρη υποδοχη του micro usb που φαινεται σε καποιο σημειο καθως και το πολυ εντονο "10400" που φαινεται στη βαση του.

Γενικοτερα δεν υπαρχει σε αυτη την τιμη αυθεντικο απο Ελλαδα.

• Like 2
  • 2 μήνες μετά...
Δημοσ.

σήμερα παρελαβα και δε δείχνει αυθεντικό.

To ανέφερε και το ίδιο το κατάστημα σε διπλανό φορουμ ότι δεν είναι αυθεντικό.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...