alexandro7 Δημοσ. 31 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 31 Μαΐου 2015 Εχω μια lg που δεχεται usb και ενω παιζει την ταινια κανονικα απο το usb δεν μου βαζει τους υποτιτλους ενω τους εχω στον ιδιο φακελο..... τι να κανω? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
infin1tyGR Δημοσ. 31 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 31 Μαΐου 2015 Το αρχείο των υποτίτλων έχει το ίδιο όνομα με την ταινία; Σε τι μορφή είναι; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alexandro7 Δημοσ. 31 Μαΐου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 31 Μαΐου 2015 ναι και η μορφη ειναι srt Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gmaz Δημοσ. 1 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 1 Ιουνίου 2015 Βεβαιώσου ότι είναι ακριβώς το ίδιο όνομα, στην τελική κάνε αντιγραφή-επικόλληση από το ένα αρχείο στο άλλο. Άνοιξε το srt αρχείο με το σημειωματάριο και αποθήκευσέ το με encoding UTF-8 και όχι ANSI. Αν συνεχίζει και δε τα διαβάζει κοίτα τις ρυθμίσεις από την τηλεόραση. Πες μας και ποια είναι. Νομίζω έχει επιλογή για ενεργοποίηση των υποτίτλων, επιλογή για εξωτερικό υπότιτλο και έξτρα ρυθμίσεις για αυτούς. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alexandro7 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 2 Ιουνίου 2015 fixed!!!!ναστε καλα!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα