Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

θα μπορουσες να πεταξεις και αυτο το σαπιδορουτερ και να παρεις κατι καλυτερο του εμποριου πχ tp link ή Draytek η γενικα κατι αλλο.

και ναι στους περισσοτερους isp μπαινεις σαν User οχι σαν admin λογω οτι το admin πολλες φορες το εχουν για Remote διαχειριση οπως tr-069 για αυτοματο setup του εξοπλισμου ή σε αλλα μοντελα για ελεγχο του voip(sip)

Ok αλλα ετσι να μην μπορω εγω να αλλαξω ενα password? :huh:

Δημοσ.

Λογικα θα πρεπει να σε αφηνει να αλλαξεις μονο το User password και οχι το admin ουτε πχ του cli interface που συνηθως εχει admin privilege.τωρα αν δεν βγαινει ουτε η αλλαγη User password οταν εισαι σαν User τοτε ναι κατι bug στο firmware εκτος αν απλα δεν ηθελαν να μπορει να αλλαχτει το User password.

• 11 μήνες μετά...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Kαλημερα!

Παιδια τελικα βρηκα την λυση τυχαια στο internet σε ενα forum ελλαδα!

Επρεπε να μπει αλλο usename που ηταν forthnet (με δικαιωματα admin) και φυσικα αλλο pass!!!

Και να φανταστειτε μιλαγα μαζι τους(forthnet) μια ωρα στο τηλεφωνο, μου ειπαν δεν ειχαν ιδεα μαλλον φταιει η εταιρια που φτιαχνει τον router και να ψαξω στο site τους μηπως βρω καποιο firmware update που φτιαξει το προβλημα! :mad:

Ειναι μεγαλοι απατεωνες τελικα αφου αυτοι οι ιδιοι κλειδωνουν τον router και μετα σου λενε δεν ξερω τιποτα!!!!! :mad:  :mad: :mad:  :mad:  

Παρακαλώ εάν δεν σου κάνει κόπο πιο pass εβαλες στο user  forthnet... ευχαριστώ πολύ

Επεξ/σία από johnbestdj
Δημοσ.

Παρακαλώ εάν δεν σου κάνει κόπο πιο pass εβαλες στο user  forthnet... ευχαριστώ πολύ

Προσωπικη αποψη πεταξε το .δεν αξιζει να ασχοληθεις ακομα και σαν admin να μπεις.με 30-40 ευρω παιρνεις ενα tp link που ειναι πολυ καλυτερο.

Δημοσ.

στο συγκεκριμένο ρουτερ αν κανεις επαναφορα στις εργοστασιακες ρυθμίσεις διαγραφεται και ο user account και ο forthnet. μετα μπαινεις με το κλασικο admin/admin.

Δημοσ.

στο συγκεκριμένο ρουτερ αν κανεις επαναφορα στις εργοστασιακες ρυθμίσεις διαγραφεται και ο user account και ο forthnet. μετα μπαινεις με το κλασικο admin/admin.

Μου φαινεται λιγο παραξενο διοτι μετα δεν θα παιξει το tr069.εκτος αν αυτο συνεχιζει να λειτουργει μετα το Hard reset οποτε και συνδεεται με την Forthnet Φερνει τα στοιχεια της συνδεσης και ταυτοχρονα και τα accounts.

Δημοσ.

Μου φαινεται λιγο παραξενο διοτι μετα δεν θα παιξει το tr069.εκτος αν αυτο συνεχιζει να λειτουργει μετα το Hard reset οποτε και συνδεεται με την Forthnet Φερνει τα στοιχεια της συνδεσης και ταυτοχρονα και τα accounts.

το αν περνει μετα τις ρυθμισεις συνδεσης αυτοματα ή αν τις ειχα βαλει εγω μετα δεν το θυμάμαι, το εχα χρησιμοποιήσει για λιγες ωρες μονο οταν μου το εδωσαν απο ανανεωση συμβολαίου και το ξανά έβαλα στο κουτι του. 

οι λογαριασμοι ομως ειχαν διαγραφει και μου ειχε σπάσει τα νεύρα μεχρι να βρω οτι θελει το  admin/admin να μπει στο webinterface.

Δημοσ.

Καλημέρα..

Το έκανα αυτό...  Δυστυχώς διαγράφει αυτά που λες αλλά παραμένει κλειδωμένο και μπαίνει...  πάλι με to user...

Το κακό είναι ότι όταν μπαίνεις με το το user  έχει πολλά κλειδωμένα πεδία που δεν σε αφήνει να τα αλλάξεις...Π.Χ δεν σε αφήνει ούτε το original firmware να σώσεις....

Το θέμα είναι αυτό που λες... Να μην μπορώ αν αλλάξω π.χ. ένα κωδικό... αυτό είναι το Γαμώτο της υπόθεσης...

Όσο για τον Φίλο Super Goofy  (Προσωπικη αποψη πεταξε το .δεν αξιζει να ασχοληθεις ακομα και σαν admin να μπεις.με 30-40 ευρω παιρνεις ενα tp link που ειναι πολυ καλυτερο.)...

Έχω ΟΤΕ και Router Speedport me 30αρα.... αυτό άμα κλειδώνει στην γραμμή μου πιάνει 15-16 το πολύ... αλλά...

1) Αν δεν ρωτήσεις πως θα μάθεις..

2) Αν δεν παίξεις πως θα χαρείς...

3) Μας ρώτησαν εμάς που τα κλειδώνουν...ε?

Ελπίζω να το βρω....τελικά...

Κάποιος-Κάπου θα φιλοτιμηθεί να μας πει τον Κωδικό...

Δημοσ.
On 13/5/2016 at 5:27 PM, DioNiSis_000 said:

το αν περνει μετα τις ρυθμισεις συνδεσης αυτοματα ή αν τις ειχα βαλει εγω μετα δεν το θυμάμαι, το εχα χρησιμοποιήσει για λιγες ωρες μονο οταν μου το εδωσαν απο ανανεωση συμβολαίου και το ξανά έβαλα στο κουτι του. 

οι λογαριασμοι ομως ειχαν διαγραφει και μου ειχε σπάσει τα νεύρα μεχρι να βρω οτι θελει το  admin/admin να μπει στο webinterface.

τα καινουρια ρουτερ στους παροχους για να μην λεμε μονο για την forthnet συνηθως εχουν custom firmware και ρυθμισμενο το tr069 για να τραβανε αυτοματα τα στοιχεια ή οτι αλλο χρειαστει.

On 14/5/2016 at 10:28 AM, johnbestdj said:

Καλημέρα..

Το έκανα αυτό...  Δυστυχώς διαγράφει αυτά που λες αλλά παραμένει κλειδωμένο και μπαίνει...  πάλι με to user...

Το κακό είναι ότι όταν μπαίνεις με το το user  έχει πολλά κλειδωμένα πεδία που δεν σε αφήνει να τα αλλάξεις...Π.Χ δεν σε αφήνει ούτε το original firmware να σώσεις....

Το θέμα είναι αυτό που λες... Να μην μπορώ αν αλλάξω π.χ. ένα κωδικό... αυτό είναι το Γαμώτο της υπόθεσης...

Όσο για τον Φίλο Super Goofy  (Προσωπικη αποψη πεταξε το .δεν αξιζει να ασχοληθεις ακομα και σαν admin να μπεις.με 30-40 ευρω παιρνεις ενα tp link που ειναι πολυ καλυτερο.)...

Έχω ΟΤΕ και Router Speedport me 30αρα.... αυτό άμα κλειδώνει στην γραμμή μου πιάνει 15-16 το πολύ... αλλά...

1) Αν δεν ρωτήσεις πως θα μάθεις..

2) Αν δεν παίξεις πως θα χαρείς...

3) Μας ρώτησαν εμάς που τα κλειδώνουν...ε?

Ελπίζω να το βρω....τελικά...

Κάποιος-Κάπου θα φιλοτιμηθεί να μας πει τον Κωδικό...

καπου ειχε γραφτει ο κωδικος.

1.ναι σιγουρα απλα για αυτο το λεω και εγω.οτι τα μισα zte ειναι για πεταμα.

β.ναι αξιζει να το δοκιμασεις.μπορει καποιος να μην θελει να παρει αλλο ,να μην εχει τα χρηματα ,ή να εχει voip οποτε να μην αλλαζει.

γ.δεν χρειαζεται να σε ρωτησουν οπως και αν ακουγεται.ο παροχος προσπαθει να αυτοματοποιησει τις διαδικασιες για να γλυτωσει τηλεφωνα και να μην χρειαζεται να κανει κατι ο χρηστης οπως και εννοειται σε ρουτερ voip να μην μπορεις να πειραξεις ρυθμισεις.το καλο ειναι οτι σε αφηνουν συνηθως να βαλεις αλλο ρουτερ.υπαρχουν και περιπτωσεις σε αλλες χωρες που ειναι ακομα πιο δυσκολα τα πραγματα.

Τα στοιχεια και δημοσια να γραφτουν δεν υπαρχει θεμα. (υπαρχουν σε διαφορα θεματα κατα καιρους και σε διαφορα forum)

Δημοσ.

Στο ΖΤΕ 108Ν και πιθανότατα και για το 108L:

user: forthnet

password: F0rth@c$n3t#

Καλημέρα... Αυτά τα στοιχεία Πραγματικά, Ξεκλειδώνουν όλο το Router.

Σχετικά για το ξεκλείδωμα, δεν είναι πάντα κακό να μπορείς να αλλάξεις κάποιες ρυθμίσεις σε κάτι που δουλεύεις...

Όσο για το αν αξίζουν τα Router... Όλα παίζουν ρόλο στους καιρούς της κρίσης... ακόμα και αν χρειαστεί να το χαρίσεις σε κάποιον που το έχει ανάγκη και δεν μπορεί να πάρει άλλο και απλά χρειάζεται να ρυθμίσει κάτι άλλο για τον δικό του πάροχο...

Τέλος πάντων... Ευχαριστώ πολύ όλους τους φίλους που ανιδιοτελώς μοιράζονται τις γνώσεις τους, με όλους τους άλλους και απλά φτιάχνουν έναν καλύτερο κόσμο...

• Like 2
  • 1 χρόνο αργότερα...
Δημοσ.
Στις 18/5/2016 στις 6:30 ΜΜ, ypoptos1 είπε

Ας ξεθαψω. ΑΛΛΑ! παιζουν και σε ZTE H168L ως admin user/pass

• 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.
On 18/5/2016 at 6:30 PM, ypoptos1 said:

και οχι μονο

On 20/5/2016 at 7:59 AM, johnbestdj said:

Καλημέρα... Αυτά τα στοιχεία Πραγματικά, Ξεκλειδώνουν όλο το Router.

Σχετικά για το ξεκλείδωμα, δεν είναι πάντα κακό να μπορείς να αλλάξεις κάποιες ρυθμίσεις σε κάτι που δουλεύεις...

Όσο για το αν αξίζουν τα Router... Όλα παίζουν ρόλο στους καιρούς της κρίσης... ακόμα και αν χρειαστεί να το χαρίσεις σε κάποιον που το έχει ανάγκη και δεν μπορεί να πάρει άλλο και απλά χρειάζεται να ρυθμίσει κάτι άλλο για τον δικό του πάροχο...

Τέλος πάντων... Ευχαριστώ πολύ όλους τους φίλους που ανιδιοτελώς μοιράζονται τις γνώσεις τους, με όλους τους άλλους και απλά φτιάχνουν έναν καλύτερο κόσμο...

Καποιες βασικες ρυθμισεις αλλαζουν και χωρις να μπεις σαν admin.ναι αναλογα την χρηση βλεπεις αν σου κανει ή οχι.καποιος μπορει να εχει και το 108 να το εχει με ethernet Και ολα μια χαρα.προσωπικα οπως ειπες.αν δεν μου κανει κατι το χαριζω.εχω χαρισει ως τωρα αρκετα ρουτερακια.thomson 787,technicolor 784, zte 168,thomson 784.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...