Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα!

Εχω έναν router ZTE ZXHN H108L forthnet

Προσπαθω να αλλαξω το default password(της κονσολας) που εχει και είναι κενο!

Ψαχνω στο menu του αλλα δεν βρισκω πως!

Μπορει να βοηθησει κανενας?

Δημοσ.

Μπορεις να βγαλεις ενα print screen? Βασικά θα προσπαθήσω να βρω το ρουτερ, περιμενε ολιγον :P

οκ απλα επειδή πρεπει να παω καπου τωρα θα σου στειλω πιο μετα το απόγευμα!

Ευχαριστω παντως! ^_^

Δημοσ.

Γραψε λαθος δεν ειναι στο access management αλλα ειναι περιεργο που δε το βλεπεις. Με τι user μπαινεις; Γραφεις username: user και password κενο; 

Δες εδω στην φωτο πως ειναι σε μενα:

post-121105-0-14684500-1433069951_thumb.jpg

Δημοσ.

Γραψε λαθος δεν ειναι στο access management αλλα ειναι περιεργο που δε το βλεπεις. Με τι user μπαινεις; Γραφεις username: user και password κενο; 

καλημερα!

εμενα δεν ειναι ετσι!

Μηπως πρεπει να κανω update το firmware?

εσενα τι εκδοση ειναι το firmware?

Δημοσ.

Δοκίμασε με άλλο browser καλύτερα με internet explorer. Τα ZTE είναι λίγο περίεργα... για να μην πω κάτι πιο βαρύ.

Στο δικό μου δεν έκανε καν login σε ορισμένους browsers!

Δημοσ.

Δημοσ.

Δοκιμασες απο αλλο browser οπως σου προτεινε ο judas? 

Για update δε νομιζω οτι μπορεις να το κανεις μονος γιατι δεν υπαρχει πουθενα το αρχειο :P Ισως αν παρεις τηλεφωνο στην forthnet να το δουν αυτοι (μπορουν να μπουν στο ρουτερ να το πειραξουν)

Δημοσ.

Δοκιμασες απο αλλο browser οπως σου προτεινε ο judas? 

Για update δε νομιζω οτι μπορεις να το κανεις μονος γιατι δεν υπαρχει πουθενα το αρχειο :P Ισως αν παρεις τηλεφωνο στην forthnet να το δουν αυτοι (μπορουν να μπουν στο ρουτερ να το πειραξουν)

ναι μαλλον αυτο θα κανω και ας βρουν αυτοι τι φταιει!!!!

το δικο μου το interface!

post-344951-0-06694500-1433233728_thumb.jpg

Δημοσ.

Ωχ! Ε τελος παντων στο user configuration management δε μπορεις να ρυθμισεις κωδικο; 

Το δικο σου μπορει να ειναι πιο καινουριο κι απο αυτο που ειδα εγω παντως :P Δε το εχω στα χερια μου για αυτο δε μπορω να δω τωρα τι fw φοραει.

Δημοσ.

Ωχ! Ε τελος παντων στο user configuration management δε μπορεις να ρυθμισεις κωδικο; 

Το δικο σου μπορει να ειναι πιο καινουριο κι απο αυτο που ειδα εγω παντως :P Δε το εχω στα χερια μου για αυτο δε μπορω να δω τωρα τι fw φοραει.

Δυστυχως οχι δεν το βρισκω!!!!! :(

Δημοσ.

Δυστυχως οχι δεν το βρισκω!!!!! :(

Kαλημερα!

Παιδια τελικα βρηκα την λυση τυχαια στο internet σε ενα forum ελλαδα!

Επρεπε να μπει αλλο usename που ηταν forthnet (με δικαιωματα admin) και φυσικα αλλο pass!!!

Και να φανταστειτε μιλαγα μαζι τους(forthnet) μια ωρα στο τηλεφωνο, μου ειπαν δεν ειχαν ιδεα μαλλον φταιει η εταιρια που φτιαχνει τον router και να ψαξω στο site τους μηπως βρω καποιο firmware update που φτιαξει το προβλημα! :mad:

Ειναι μεγαλοι απατεωνες τελικα αφου αυτοι οι ιδιοι κλειδωνουν τον router και μετα σου λενε δεν ξερω τιποτα!!!!! :mad:  :mad: :mad:  :mad:  

Δημοσ.

θα μπορουσες να πεταξεις και αυτο το σαπιδορουτερ και να παρεις κατι καλυτερο του εμποριου πχ tp link ή Draytek η γενικα κατι αλλο.

και ναι στους περισσοτερους isp μπαινεις σαν User οχι σαν admin λογω οτι το admin πολλες φορες το εχουν για Remote διαχειριση οπως tr-069 για αυτοματο setup του εξοπλισμου ή σε αλλα μοντελα για ελεγχο του voip(sip)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...