Panagiotis32 Δημοσ. 31 Μαΐου 2015 Δημοσ. 31 Μαΐου 2015 Γιατί φτιάχνουν πρώτα στρατιωτικά ρομπότ αντί να βγάλουν καμιά οικιακή βοηθό? Βιάζονται για κάτι? Και ναι για να μην πεταχτεί κανείς να πει καμιά εξυπνάδα, η υπερπήδηση εμποδίων, εκεί παραπέμπει. Σε αντίθεση, ένα ρομπότ οικιακή βοηθός, καθαρίστρια κτλ θα έχει ροδάκια και θα αποφεύγει τα εμπόδια προσεκτικά και ευγενικά
coffeex Δημοσ. 31 Μαΐου 2015 Δημοσ. 31 Μαΐου 2015 Γιατί φτιάχνουν πρώτα στρατιωτικά ρομπότ αντί να βγάλουν καμιά οικιακή βοηθό? Βιάζονται για κάτι? Δεν είναι στρατιωτικό ρομπότ (ακόμα) αλλά χρηματοδοτείται από τέτοιο οργανισμό. Δυστυχώς τα κεφάλαια για έρευνα πάνε πάντα σε πράγματα που μπορούν να χρησιμοποιηθούν και για στρατιωτικούς σκοπούς. 3
podarilos Δημοσ. 31 Μαΐου 2015 Δημοσ. 31 Μαΐου 2015 Δεν είναι στρατιωτικό ρομπότ (ακόμα) αλλά χρηματοδοτείται από τέτοιο οργανισμό. Δυστυχώς τα κεφάλαια για έρευνα πάνε πάντα σε πράγματα που μπορούν να χρησιμοποιηθούν και για στρατιωτικούς σκοπούς. Ενα καλο παραδειγμα ειναι η τεχνολογια του internet 1
mimidon Δημοσ. 31 Μαΐου 2015 Δημοσ. 31 Μαΐου 2015 Αντε να το βαλουν και 2 μινι γκαν να τελειωνει η υποθεση
nemo23 Δημοσ. 31 Μαΐου 2015 Δημοσ. 31 Μαΐου 2015 εμενα παντως μου κάνει να το χαϊδέψω στο κεφαλάκι του με προσοχή όμως γιατί έχουμε μόνο δέκα δαχτυλάκια
raynor748 Δημοσ. 31 Μαΐου 2015 Δημοσ. 31 Μαΐου 2015 Θυμάστε την AMEE?? Εμένα πάντως μου τη θύμησε αρκετά...https://www.youtube.com/watch?v=KTcOOzD-JQs 2
xteliox Δημοσ. 1 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2015 Σε μελλοντική έκδοση θα πηδάει και θα καρφώνει την μπάλα... Σε μελλοντική έκδοση θα πηδάει όποιον δεν του αρέσει ! (ή του αρέσει..)
21century Δημοσ. 1 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2015 Αν καταφέρει και πηδήξει μεγαλύτερα εμπόδια θα είναι τεράστιο βήμα...
jimakos1981 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2015 Χαχαχαχα πλάκα έχει το ρομποτάκι που το βαράνε και κρατάει ισορροπία στο δεύτερο βιντεάκι προς το τέλος....φάση έχει...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα