brotrainer Δημοσ. 31 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 31 Μαΐου 2015 Παιδιά καλημέρα. Όταν πατάω την οθόνη κάπως πιο δυνατά με το δάκτυλό μου, είναι σαν να κάνει κύματα λίμνης. Το χρώμα είναι μαύρο (όταν γίνεται αυτό) σαν καμένα πίξελ ωστόσο δεν έχει το τάμπλετ κάποιο λειτουργικό πρόβλημα ούτε είναι έντονα αυτά τα 'νερά'. Μήπως ξέρετε τι είναι αυτό γιατί το κάνει; Επίσης το wifi πιάνει άριστα αλλά μόνο δίπλα στο ρούτερ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Pseudonumo Δημοσ. 31 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 31 Μαΐου 2015 (επεξεργασμένο) Λογικα ειναι απο τα φθηνα ταμπλετ και δεν εχει καλη οθονη. Δεν ειναι προβλημα, ειναι συνηθισμενο!και στο λευκοντο κανει αλλα δεν φαινεται. Επεξ/σία 31 Μαΐου 2015 από Pseudonumo Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
brotrainer Δημοσ. 31 Μαΐου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 31 Μαΐου 2015 Οπότε αυτά τα νερά που κάνει με την αφή δεν είναι πρόβλημα hardware έτσι; Δηλαδή δεν θέλει αλλαγή οθόνης σωστά; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Pseudonumo Δημοσ. 31 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 31 Μαΐου 2015 (επεξεργασμένο) Οπότε αυτά τα νερά που κάνει με την αφή δεν είναι πρόβλημα hardware έτσι; Δηλαδή δεν θέλει αλλαγή οθόνης σωστά; Νομίζω πως όχι, μιας και αυτά έχουν πολύ λεπτό γυαλί (ή πλαστικό είναι?) και όταν πατάς πιέζεται και η lcd οθόνη μέσα, η οποία κάνει αυτά τα κυμματάκια. (όπως και οι οθόνες για υπολογιστές αν τις πιέσεις). Αν κάποιος πιστεύει/γνωρίζει κάτι άλλο.... Πάντως το χω δει και σε άλλα να γίνεται. Επεξ/σία 31 Μαΐου 2015 από Pseudonumo Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
brotrainer Δημοσ. 31 Μαΐου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 31 Μαΐου 2015 Ακριβώς σαν του υπολογιστή όμως ρε πούστη ταμπλετ είναι το S3 mini μου δεν το κάνει ατό. Τι στο πούτσο είναι αυτό; Τέλος πάντων χαίρομαι που δεν είναι πρόβλημα γιατί μάλλον θα το δώσω το ταμπλετ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Pseudonumo Δημοσ. 31 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 31 Μαΐου 2015 (επεξεργασμένο) Ακριβώς σαν του υπολογιστή όμως ρε πούστη ταμπλετ είναι το S3 mini μου δεν το κάνει ατό. Τι στο πούτσο είναι αυτό; Τέλος πάντων χαίρομαι που δεν είναι πρόβλημα γιατί μάλλον θα το δώσω το ταμπλετ. τί ταμπλετ είναι!? το s3 mini είναι samsung, δεν θα στο έκανε αυτό! Αν είναι turbox όμως....κατάλαβες τί θέλω να πω!Πάντως ακόμα και τα κυμματάκια, πρέπει να ναι σε μικρό βαθμό! Αν είναι έντονα και ενοχλούν, καλύτερα να το πας πίσω να το δούνε. Επίσης, είπα ότι μερικά μοντέλα το κάνουν! Δεν ξέρω τί έχεις, μπορεί φυσιολογικά να μην το κάνει και να έχεις όντως πρόβλημα! Αλλά ακόμα και να μην έχεις, αν δεν σε ικανοποιεί κι έχεις DOA λογικά θα στο πάρουν πίσω, ώστε να πάρεις άλλο. Επεξ/σία 31 Μαΐου 2015 από Pseudonumo Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
brotrainer Δημοσ. 1 Ιουνίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 1 Ιουνίου 2015 GALAXY TAB 2 είναι. Δεν έχει εγγύηση γιατί το έχω εδώ και τρία χρόνια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Pseudonumo Δημοσ. 1 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 1 Ιουνίου 2015 (επεξεργασμένο) GALAXY TAB 2 είναι. Δεν έχει εγγύηση γιατί το έχω εδώ και τρία χρόνια. χμμ δεν είναι από τα φθηνά..........αφού το χεις 3 χρόνια, θα ξέρεις αν στο έκανε παλιά ή όχι. πιθανώς είναι πρόβλημα.Αν δεν στο κανε παλιά, σίγουρα είναι... Επεξ/σία 1 Ιουνίου 2015 από Pseudonumo Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα