Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αφού το σύστημα σου ειναι πολυ δυνατό γιατί δεν περιμένεις μεχρι Σεπτέμβρη να βγουν οι καινούριοι θα πέσουν οι τιμές και θα έχεις περισσότερες επιλογές.

Sent from my iPhone using Insomnia

Εκτως αυτου που εχω υπογραμμισει στα αλλα συμφωνω. ΤΙμες σε επεξεργαστες σπανια εως καθολου πεφτουν.

Δημοσ.

Δεν μιλαω μονο για τις τιμες cpu αλλα μπορει να παει σε ddr4 οπου μπορει να ειναι πιο φτηνες.Αλλα τελοσπαντων το σεπτεμβρη θα εχει περισσοτερες επιλογες.

Δημοσ.

Καλημέρα

Φτάνει η ώρα να κάνω μετα απο χρόνια μια αναβαθμισούλα , το μόνο που χρειάζομαι ειναι αγορά μητρικής και επεξεργαστή ολα τα υπόλοιπα τα έχω . Για επεξεργαστή εχω επιλέξει να πορευθώ / επενδύσω στον Intel Core i7 4790K , το μονο που με προβληματίζει ειναι η motherboard που κοιτάω κατα κύριο λόγο να ειναι gaming σειρά αλλα να έχει και περιθώρια για overclocking και εδώ θέλω τις προτάσεις σας , αυτην την στιγμή ειμαι ανάμεσα στην MSI Z97A GAMING 9 ACK και την GA-Z97X-Gaming G1.

Πείτε μου την γνώμη σας για αυτες τις 2 και οποιαδήποτε αλλη πρόταση που αξίζει σε αυτα τα επίπεδα

Ευχαριστώ

κατσε στ'αυγα σου σπανκυ! τουμπανο ειναι το συστημα

• Like 1
Δημοσ.

Τα υπόλοιπα κομμάτια ειναι στο σύστημα της υπογραφής μου στο οποίο θα αλλαχτεί μονο η μητρική και ο επεξεργαστής στην αναβάθμιση , η κάρτα γραφικών ειναι μια χαρά ακομα για εμένα θα αλλαχτεί καποια στιγμή οταν δεν θα με καλύπτει

η καινουργια σειρα απο τον σεπτεμβρη θα δεχεται και ddr3 και ddr4 οποτε θα σου προτεινα να περιμενεις , καθως το PC σου ειναι ηδη καλο.

Δημοσ.

Όσο αφορά τον επεξεργαστή τραγικό αν σκεφτείτε οτι τον ειχα πάρει τοτε 1000 euro και τώρα στο ebay τον βρίσκω περίπου στα 200 euro :P

• Like 1
Δημοσ.

Έτσι είναι η πολιτική των μεταχειρισμένων, ευτυχώς για τους αγοραστές η χαμηλή τιμή, δυστυχώς για αυτούς που πούλησαν αυτό που κάποιος άλλος αγοράζει σε χαμηλότερη τιμή, μιας και όταν πρωτοκυκλοφόρησε αυτό το κάτι και το αγόρασε εκείνος που το πούλησε έπειτα, το πήρε μια περιουσία. Αυτά, για τα ακριβά πράγματα.

Δημοσ.

Όσο αφορά τον επεξεργαστή τραγικό αν σκεφτείτε οτι τον ειχα πάρει τοτε 1000 euro και τώρα στο ebay τον βρίσκω περίπου στα 200 euro :P

Έτσι είναι τα extreme sockets. Πάντως, μπορείς και τώρα να τo δώσεις σε αξιοπρεπή τιμή το combo σου.

Πάνε σε 4790Κ, αλλά δεν χρειάζεται μητρική των 300€. Ελάχιστα έως καθόλου παραπάνω δεν θα σου προσφέρει σε σχέση με μια καλή μητρική των 150-200€. Προσωπικά, όταν έψαχνα για Ζ97 κάποια στιγμή (αλλού κατέληξα τελικά, γιατί βρήκα ευκαιρία στα μεταχειρισμένα) ήμουν κάπου μεταξύ των δύο:

1. http://www.skroutz.gr/s/4985418/Gigabyte-Z97X-UD5H-BK.html(5 χρόνια εγγύηση και 12 vrm phases)

2. http://www.skroutz.gr/s/4874803/Asus-Z97-Pro.html(10 vrm phases)

Σαν πιό οικονομικές λύσεις, αλλά αξιοπρεπείς και για oc και τα λοιπά θεωρούσα τις:

1. http://www.skroutz.gr/s/5730161/Asus-Z97-Pro-Gamer.html(που είναι εξαιρετικό vfm κατά την γνώμη μου) και,

2. http://www.skroutz.gr/s/5113600/Gigabyte-Z97X-UD3H-BK.html 

Δημοσ.

Η καλύτερη δυνατή επιλογή και συνάμα δοκιμασμένη από κατόχους i7 4790k είναι η maximus vii hero. Μακράν η καλύτερη μητρική για overclock σε αυτά τα λεφτά και με φοβερή κάρτα ήχου και είναι και κόκκινη :P. Πιστεύω πως με την hero σε αντίθεση ας πούμε σε αυτά τα λεφτά με την gigabyte z97x udb5h bk θα πάρεις το καλύτερο δυνατό oc από τον επεξεργαστή σου, μιας και η asus τα πάει καλύτερα σε αντίθεση με την gigabyte στον τομέα του overclock. Η άτιμη η gigabyte όμως είναι κούκλα, ειδικά αυτό το λογότυπο στις gigabyte το ultra durable είναι φοβερό.

http://www.skroutz.gr/s/4853359/Asus-Maximus-VII-Hero.html

Δημοσ.

Δεν ισχύει αυτό που λές για το oc. Κορυφαίες είναι και οι δύο εταιρείες στο θέμα αυτό. Ας μη ξεχνάμε ότι τα τωρινά παγκόσμια ρεκόρ με Gigabyte SOC έχουν γίνει. Ως προς το oc potential, το ίδιο έχουν και μητρικές των 130€. Οι διαφορές αλλού είναι, και αν μιλάμε και για ROG ειδικότερα, στο marketing. Και το λέω ως κάτοχος ROG.

Όσο για την Hero, δεν θα έσκαγα 210€ για μητρική χωρίς m.2 σήμερα. 

• Like 1
Δημοσ.

Καλημέρα

Φτάνει η ώρα να κάνω μετα απο χρόνια μια αναβαθμισούλα , το μόνο που χρειάζομαι ειναι αγορά μητρικής και επεξεργαστή ολα τα υπόλοιπα τα έχω . Για επεξεργαστή εχω επιλέξει να πορευθώ / επενδύσω στον Intel Core i7 4790K , το μονο που με προβληματίζει ειναι η motherboard που κοιτάω κατα κύριο λόγο να ειναι gaming σειρά αλλα να έχει και περιθώρια για overclocking και εδώ θέλω τις προτάσεις σας , αυτην την στιγμή ειμαι ανάμεσα στην MSI Z97A GAMING 9 ACK και την GA-Z97X-Gaming G1.

Πείτε μου την γνώμη σας για αυτες τις 2 και οποιαδήποτε αλλη πρόταση που αξίζει σε αυτα τα επίπεδα

Ευχαριστώ

+1 για την hero μονο και μονο για το ευκολο oc μιας και την εχω και την γνωριζω.Τωρα αναμεσα στις δυο που προτεινεις giga απο μενα.Βεβαια αν σε παιρνει περιμενε και τους νεους CPU (απο Σεπτεμβρη λενε) σε τι τιμες θα ερθουν και επειτα αποφασιζεις.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...