Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας .Θέλω να στοιχηματίσω σε έναν αγώνα που αρχίζει αύριο στο site bet365.gr

Γράφει στο site ότι στην πρώτη εγγραφή με κατάθεση 10€ σου δίνουν μπόνους έως 100€

Αυτά τα 100 € είναι όντως 100 ή είναι λιγότερα με την κατάθεση των 10€?

Επίσης αν είναι 100€ ,μπορώ τα 100 € του μπόνους να στοιχηματίσω σε έναν αγώνα ή πρέπει να τα μοιράσω σε 3 αγώνες πχ?

Δημοσ.

Κρίμα. Ευχαριστω για την απάντηση.Μια τελευταία.

Αν βάλω 30€ κατάθεση και πάρω μπονους 30€.

Θα χω σύνολο 60€ 

Μπορώ αυτά τα 60€ να τα στοιχηματίσω σε έναν μόνον αγώνα? πχ... X (ημιχρονο) (2 τελικό)?

Επίσης  Αυτό που γραφει εδω απο το bet365.gαr έιναι"

Για να στοιχηματίσετε με το μπόνους, απλά παίξτε το ποσό της κατάθεσής σας μια φορά σε αθλήματα και αγορές της επιλογής σας. Θα χρειαστεί να έχετε διευθετημένα στοιχήματα αξίας τρεις φορές την κατάθεσή σας και το μπόνους, πριν κάνετε κάποια ανάληψη."

Τι σημαίνει με απλά λόγια ,γιατί δε κατάλαβα

Δημοσ.

Να χεις κανει τζιρο σε στοιχηματα 3Χ60€=180€.

Οχι αναγκαστικα να ριχνεις 60αρια βεβαια καθε φορα.

Γιατι αλλιως θα εκανε ο καθενας εγραφη θα επαιρνε μπονους

π.χ 100€ θα το παιζε σε καναν ευκολο ασσο του 1.10 θα τσεπωνε την αρχικη καταθεση και το μπονους.

Δημοσ.

οπότε το μπονους έιναι σαν μην υπάρχει για μένα.

ΟΚ αν δε θέλω να χρησιμοποιησω το μπονους .μπορω να κάνω με την εγγραφη μου μια κατάθεση 50€ και να τα παίξω με την πρώτη μου φορά σε έναν αγώνα αυτα τα 50€?

Δημοσ.

Λογικα θα σου δωσει καποιον κωδικο για το μπονους τον οποιο

μπορεις απλα να μη χρησιμοποιησεις οποτε εισαι κομπλε.

Εγω ομως παιζω σε αλλη εταιρια και δεν ξερω μηπως στο

βαλει αυτοματα και φας πακετο.Αν παιζει καποιος στη

συγκεκριμενη ας απαντησει.

50€ σε ημιχρονο\τελικο?

Αμα ψηνεις πες και εδω τι βλεπεις μηπως το ριξουμε.

Εχεις κλειστα τα pm's θενκς

• Like 1
Δημοσ.

<p>Παει.νιωθω διαλυμένος.μόλις έχασα 65€ στο στοιχημα.θα κερδιζα αμα το πιανα 910 ευρω :-(</p>

Δεν παίζουμε τέτοια ποσά σε και καλά στημένα τυχαίων ανθρώπων..

Δημοσ.

θα παίξω κι αλλες 3-4 φορές και αμα δεν κερδίσω σε κανένα το παρατάω το αθλημα

Το στοίχημα είναι για διασκέδαση..Και όλες οι διασκεδάσεις κοστίζουν.

Αν παίζεις με σκοπό να βγάλεις χρήματα κόφτο απο τώρα.

Δημοσ.

Κρίμα. Ευχαριστω για την απάντηση.Μια τελευταία.

Αν βάλω 30€ κατάθεση και πάρω μπονους 30€.

Θα χω σύνολο 60€ 

Μπορώ αυτά τα 60€ να τα στοιχηματίσω σε έναν μόνον αγώνα? πχ... X (ημιχρονο) (2 τελικό)?

Επίσης  Αυτό που γραφει εδω απο το bet365.gαr έιναι"

Για να στοιχηματίσετε με το μπόνους, απλά παίξτε το ποσό της κατάθεσής σας μια φορά σε αθλήματα και αγορές της επιλογής σας. Θα χρειαστεί να έχετε διευθετημένα στοιχήματα αξίας τρεις φορές την κατάθεσή σας και το μπόνους, πριν κάνετε κάποια ανάληψη."

Τι σημαίνει με απλά λόγια ,γιατί δε κατάλαβα

Μπορεις απλα να παιξεις το στοιχημα που θελεις 2 φορες. Δηλαδη αντι να παιξεις ενα παιχνιδι που θελεις π.χ 60 ευρω,θα το παιξεις απο 30 ευρω καθε φορα. Σαν να το "σπας" σε 2 δελτια δηλαδη.

Τωρα οσο αφορα τον 3πλασιασμο,αυτο αναφερεται σε περιπτωση αναληψης. Δηλαδη αν καταθεσεις 50 ευρω και παρεις μπονους εγγραφης αλλα 50,αν πας να κανεις καποια αναληψη,θα σε "αφησει" να σηκωσεις μονο 50 ευρω και οχι και τα υπολοιπα 50 που πηρες ως μπονους. Για να μπορεσεις δηλαδη να "σηκωσεις" το εξτρα 50αρικο της εγγραφης σου,θα πρεπει να κανεις τζιρο σε στοιχηματα συνολικου υψους 300 ευρω (50τα δικα σου+50 bonus x 3 φορες)

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Mπορειτε να μου πειτε πως βγαινουν δε δεκαδικο οι αποδοσεις των ξενων οπως 1/2, 1/3, 2/1, 6/4 κλπ ?

Κάνεις τη διαίρεση και προσθέτεις 1... πχ το 1/2 είναι   0,5+1= 1.5

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...