Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχω μια ερώτηση. Σκοπεύω να αγοράσω καινούριο pc μέσα στον χρόνο. Λέω αντί για οθόνη να αγοράσω TV. Πιο συγκεκριμένα την Samsung UE32H5000. Το Pc θα το φτιάξω για gaming. Λέτε να είναι καλύτερα έτσι ?

Δημοσ.

Καλύτερα δεν θα είναι, αν έχεις σκοπό όμως μα βλέπεις και τηλεόραση στον ίδιο χώρο που και που, γιατί όχι.

Δημοσ.

Καλύτερα δεν θα είναι, αν έχεις σκοπό όμως μα βλέπεις και τηλεόραση στον ίδιο χώρο που και που, γιατί όχι.

Τι θα με πρότεινες εσύ ?

Δημοσ.

Σαν Τν ειναι πολυ καλη. Και σαν μονιτορ στο πισι καλα θα ναι για τα λεφτα της 260 ευρω. Αν πας σε 32" μονιτορ για πισι πρεπει να δωσεις γυρω στα 600 ευρω και δεν θα ειναι και Τν. Οπως σου ειπε και ο φιλος πιο πανω, προχωρα γτ οχι

Τι Budget βαζεις βασικα;

Δημοσ.

Άμα στο PC το μόνο που θα κανεις είναι να παίζεις και να βλέπεις ταινίες προχώρησε αν όμως θέλεις και δουλειά γραφειου- ιντερνετ τότε ξεχνα την τηλεόραση θα σου βγάλει τα μάτια.

Υπάρχει λόγος που τα 32αρια μόνιτορ έχουν 600€

Δημοσ.

Το PC θα το έχω για gaming, ταινίες και internet. Budget θα βάλω 1200 euro για κουτί, cpu, mobo, ram, hard drive και ram. Μετά από αυτό, βλέπουμε .

Δημοσ.

Μια χαρά είσαι τότε, δεν θες κάτι παραπάνω φαντάζομαι...Γλιτώνεις χώρο και από τα ηχεία. Προσωπικά έτσι είμαι και γω τώρα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...