ilouko Δημοσ. 30 Μαΐου 2015 Δημοσ. 30 Μαΐου 2015 Δεν ξέρω αλλά νομίζω ότι 10 λεπτά σερφάρισμα το πολύ με το 6αρι (χωρίς θήκη, χωρίς jb) αρκεί για να πάρει "φωτιά" και να καίει αρκετά. Ειδικά απο την μέση και πάνω , μπρος και πίσω. Υπάρχει τρόπος να το αποτρεπψω αυτό ; Ειναι λιγάκι ενοχλητικό. Να το φυσάω )
russianpa50 Δημοσ. 31 Μαΐου 2015 Δημοσ. 31 Μαΐου 2015 Δυστυχώς λεπτό αλουμινίου και μεγάλο σε ίντσες με μια μπαταρία τέρας (σε μέγεθος ) απο πίσω που ειναι η παλάμη , λογικό μου φαίνεται ...όλα ζεσταίνονται (δεν ξέρω για 10') αλλά κάτοχος 1-2 3 3GS 4 4s 5 iPad mini και τώρα 5s το ίδιο , με λίγη ώρα έντονη χρήση Sent from my iPhone using Insomnia
Expertr Δημοσ. 31 Μαΐου 2015 Δημοσ. 31 Μαΐου 2015 Δεν ξέρω αλλά νομίζω ότι 10 λεπτά σερφάρισμα το πολύ με το 6αρι (χωρίς θήκη, χωρίς jb) αρκεί για να πάρει "φωτιά" και να καίει αρκετά. Ειδικά απο την μέση και πάνω , μπρος και πίσω. Υπάρχει τρόπος να το αποτρεπψω αυτό ; Ειναι λιγάκι ενοχλητικό. Να το φυσάω )Σε 3g?
basilis5 Δημοσ. 31 Μαΐου 2015 Δημοσ. 31 Μαΐου 2015 δεν ειναι φυσιολογικο να ζεσταθει τοσο πολυ με απλο σερφαρισμα. καλο ειναι να το πας για ενα ελεγχο. 2
nikolas_kriti Δημοσ. 31 Μαΐου 2015 Δημοσ. 31 Μαΐου 2015 Σε μένα το 6αρη με 3G κιόλας τόσο πολύ δεν καίει και να το λιώνω μια ώρα ΚΑΙ έτσι..??Μήπως να το κοιτάξεις?
ramarg Δημοσ. 1 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2015 Μήπως υπερβάλεις ? Και σε εμάς ζεσταίνεται αλλά φούρνος δεν γίνεται.Και να το ζορίσω,απτικά δεν πάει παραπάνω από θερμοκρασία χλυαρού. Εκτός των άλλων εαν υπάρξει υπερθέρμανση βλέπεις την φωτεινότητα να πέφτει ένα τόνο μόνη της για λίγο,μέχρι να επανέλθει η θερμοκρασία.Παρατήρησες κάτι τέτοιο ? Ελεγξε το cellular,κλείστο και βάλε την ομιλία σε 2G.Αμα τα είχες όλα ανοιχτά λογικό. Ειδικά 3g και wifi ταυτόχρονα ο συνδυασμός που σκοτώνει εαν το ξεχάσεις ανοιχτό το cellular ενώ είσαι σε wifi..
Unabomber Δημοσ. 1 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2015 Σε 6plus με 4G παντως, πρεπει να το ζορισω αρκετα για να πω οτι ζεσταθηκε. Καντο ενα reset, και ξαναδοκιμασε… αν συνεχισει την ιδια συμπεριφορα τοτε μια επισκεψη στο service δεν θα ηταν κακη ιδεα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα