Vanguard13 Δημοσ. 30 Μαΐου 2015 Δημοσ. 30 Μαΐου 2015 Καλησπερα σας.Ανεκαθεν χρησιμοποιουσα Android κινητα τηλεφωνα. Προσφατα, μετα απο ενα χρονο που εχω το κινητο μου αντιμετωπιζω προβληματα, τα κλασικα που παρουσιαζουν τα Android τηλεφωνα μετα απο ενα χρονικο διαστημα. Σκεφτομαι μπας και κανω το αλμα για πρωτη φορα και παω για iPhone. και συγκεκριμενα το iPhone 6.Ειμαι λιγο επιφυλακτικος και φοβισμένος να κανω την αλλαγη. Εχω δουλεψει για λιγο iPad και εχω αντιλιφθει ποσο ενοχλητικο ειναι το iTunes. ποσο περιορισμενο ειναι ακομα και να βαλεις μια ταινια να δεις. Δεν ξερω τι περιορισμους θα συναντησω μπροστα μου. Δεν ξερω ποσο θα επιρρεασουν την καθημερινοτητα μου. Ατομα που εχουν κανει αυτη την αλλαγη μπορουν να δωσουν τα φωτα τους? Ευχαριστω.
StigmaX Δημοσ. 30 Μαΐου 2015 Δημοσ. 30 Μαΐου 2015 Δεν μας είπες τι συσκευή έχεις... Αλλά πέρα από αυτό μην πιστεύεις ότι δεν θα δεις προβλήματα και περίεργα να συμβαίνουν στο ios. Από τα λίγα που αναφέρεις, αν σε ενδιαφέρει να κατεβάσεις ταινίες, comic κτλ κτλ, το ios θα σε ταλαιπωρισει πάρα πολύ μιας και είναι δυσχρηστο στον τομέα αυτόν.
mp44christos Δημοσ. 30 Μαΐου 2015 Δημοσ. 30 Μαΐου 2015 Αν χρησιμοποιείς εφαρμογές και υπηρεσίες της google τοτε η αλαγη θα εινια δυσβάσταχτη. Επιπλέον ειναι μαρτύριο να περάσεις ακομα και ταινιες... Α και μια συμβουλή μην παρεις το μοντελο με 16γβ γτ θα εχεις θεματα με τις ενημερώσεις λογο τον αχρείαστων πραγμάτων που σε αναγκάζει η απλε να εγκαταστήσεις (πχ εφαρμογες για το applewatch). btw google now ftw
KwstasXt Δημοσ. 31 Μαΐου 2015 Δημοσ. 31 Μαΐου 2015 Σκεφτηκες να πας σε Windows; Αν αναφερεσαι σε lag στο android smartphone σου να ξερεις οτι και τα lumia τρεχουν νερακι σαν και το iphone αλλα αυτα ειναι ανοικτα στο θεμα του τι του περνας μεσα.Αμα το συνδεσεις στον υπολογιστη σου το βλεπει σαν χωρο αποθηκευσης και του περνας οτι θες. 2
Papakaliati Δημοσ. 31 Μαΐου 2015 Δημοσ. 31 Μαΐου 2015 Αν χρησιμοποιείς εφαρμογές και υπηρεσίες της google τοτε η αλαγη θα εινια δυσβάσταχτη. Επιπλέον ειναι μαρτύριο να περάσεις ακομα και ταινιες... Α και μια συμβουλή μην παρεις το μοντελο με 16γβ γτ θα εχεις θεματα με τις ενημερώσεις λογο τον αχρείαστων πραγμάτων που σε αναγκάζει η απλε να εγκαταστήσεις (πχ εφαρμογες για το applewatch). btw google now ftw Αφου και τις υπηρεσιες τις google μπορεις να εχεις στο αιφον, και συγκεκριμενα το google now, ελαφρος κουτσουρεμενο. Δεν εχει στο αιφον το where i parked my car που ειχα στο ανδροιντ, αν και εκει δεν ητανε παντα αξιοπιστο, με την εννοια οτι μερικες φορες που ηθελα δεν με εβγαζε την καρτελα.
mp44christos Δημοσ. 31 Μαΐου 2015 Δημοσ. 31 Μαΐου 2015 ελαφρος κουτσουρεμενο. Κουτσουρεμενο κανονικοτατα... Ειδικα αν εχεις συνηθίσει τον google now launcher. @Vanguard13 Δες και αυτα τα βιντεακια παιζει να σε ενδιαφερουν https://www.youtube.com/watch?v=6TxYR19zl14 https://www.youtube.com/watch?v=__PCRXvf-cU
Papakaliati Δημοσ. 31 Μαΐου 2015 Δημοσ. 31 Μαΐου 2015 Κουτσουρεμενο κανονικοτατα... Ειδικα αν εχεις συνηθίσει τον google now launcher. @Vanguard13 Δες και αυτα τα βιντεακια παιζει να σε ενδιαφερουν https://www.youtube.com/watch?v=6TxYR19zl14 https://www.youtube.com/watch?v=__PCRXvf-cU Γιατι, τι σου προσφερει παραπανω ο google now launcher; Ουτε καν στο αντροιντ μου δεν τον ειχα, δεν μπορω να πω οτι μου λειπει τωρα Καλησπερα σας. Ανεκαθεν χρησιμοποιουσα Android κινητα τηλεφωνα. Προσφατα, μετα απο ενα χρονο που εχω το κινητο μου αντιμετωπιζω προβληματα, τα κλασικα που παρουσιαζουν τα Android τηλεφωνα μετα απο ενα χρονικο διαστημα. Σκεφτομαι μπας και κανω το αλμα για πρωτη φορα και παω για iPhone. και συγκεκριμενα το iPhone 6. Ειμαι λιγο επιφυλακτικος και φοβισμένος να κανω την αλλαγη. Εχω δουλεψει για λιγο iPad και εχω αντιλιφθει ποσο ενοχλητικο ειναι το iTunes. ποσο περιορισμενο ειναι ακομα και να βαλεις μια ταινια να δεις. Δεν ξερω τι περιορισμους θα συναντησω μπροστα μου. Δεν ξερω ποσο θα επιρρεασουν την καθημερινοτητα μου. Ατομα που εχουν κανει αυτη την αλλαγη μπορουν να δωσουν τα φωτα τους? Ευχαριστω. Προσωπικα ταινιες απο το ipad βλεπω ονλαιν μονο, οχι κατεβασμενες. Βεβαια το ipad ειχε 3 φορες την μπαταρια που ειχε το Nexus 10 που ειχα πριν, οποτε δεν υπηρξε καμια συγκριση στις δυο συσκευες. Την μουσικη που ειχα σε mp3 στο αντροιντ μου μια χαρα την περασα στο αιφον, οχι το ιδιο γρηγορα βεβαια με το αν ειχα android phone, αλλα ανωδυνα. Μπαταρια το 6 εχει παρομοια η λιγο καλυτερη απο το απο το HTC One που ειχα, και φορτιζει εξαιρετικα γρηγορα. Στο αμαξι μου σε μια ωρα απο 15 % πηγε 90%. Το One αντε να πηγαινε στο 50% στο ιδιο διαστημα. Δεν το μετανειωσα που πηγα σε Iphone, αν μην τι αλλο για να μπορω να τα συγκρινω. PS: Το trusted network που αναφερει ειναι πιπα για μενα, το touch unlock ειναι εξισου γρηγορο χωρις να χρειαζεται να εχεις το κινητο σου ξεκλειδωτο. Απλα δεν μπορουν να συγκριθουνε.
thephotoshoped Δημοσ. 1 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2015 Έχεις το G2 και μιλάς για προβλήματα σε android; Τότε κάτι δεν κάνεις καλά.. Είμαι ένας από τους ευτυχισμένους κατόχους του. Το κινητό αυτό είναι ό,τι καλύτερο έχει περάσει από τα χέρια μου, μετά τη μετάβαση από iphone 5αρι. Πες μας τι σε ενοχλεί και πίστεψε με θα λυθεί. 1
mp44christos Δημοσ. 1 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2015 To LG G2 Εγκατεστισε το sd maid και το greenify.
qsis Δημοσ. 1 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2015 Απο g2 θα πας σε iPhone.. Ετοιμάσουν να κλάψεις με την αυτονομία 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα