Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ξέρω πως μάλλον δεν υπάρχει και περισσότερο ανοίγω το θέμα για να πω τον πόνο μου.

Στη δουλειά,ακούω ραδιόφωνο για 8-9 ώρες.Έχω σαφή προτίμηση στο ροκ και οι δύο επιλογές που έχω-red/rock fm-,εμένα προσωπικά,με κάνουν να θέλω να σπάσω τη συσκευή(γι αυτό και πλέον δεν τους ακούω).

Κάθε μέρα,σχεδόν την ίδια ώρα,τα ίδια ακριβώς τραγούδια.Τεράστιο κομμάτι το Stairway to heaven ή το Whole lotta Love αλλά οι Zeppelin έχουν κι άλλα κομμάτια.Πολύ καλο το Satisfaction των Rolling Stones αλλά πόσες φορές να το ακούσεις χωρίς να το σιχαθείς με αποτέλεσμα να στραβώνεις από τις πρώτες νότες.Καλό το Εvery you and every me,αλλά φτάνει πια,τόσα τραγούδια έχουν οι Placebo.

Το ροκ,εχει άπειρες επιλογές και σε συγκροτήματα,αλλά και σε τραγούδια.Δε γίνεται να θεωρεισαι ροκ ραδιόφωνο και να περιοριζεσαι σε 10-15 σχηματα και σε 50-100 τραγουδια.Δε γίνεται στην playlist σου,να μην υπαρχουν οι Jethro Tull,Tim Buckley,Yardbirds,Wishbone Ash,Dropkick Murphys,Eloy και ενα σωρο άλλοι.

Θεωρώ επίσης απαράδεκτο να μην έχουν φωνή τα αξιόλογα ελληνικά συγκροτήματα και να περιμένω να τα μάθω τυχαία από το ινσομνια(τους gravitysays_i τους ακουσα πρωτη φορά στο "ποιο τραγουδι ακούτε τωρα).

Δηλαδή,αυτά τα κομματια,γιατί δεν μπορούν να ακουστούν σ'ενα ροκ ραδιόφωνο;

Έχω καταλήξει,να ακουω μονο Pepper 96.6 στη δουλεια.Δεν ειναι αμιγώς ροκ,αλλα παιζει πολύ καλή μουσική και έπειτα από χρόνια στα ίδια και στα ίδια,με ανάγκασε να ψάξω για τραγούδια που ακουσα για πρώτη φορά σε ραδιοφωνο.

Εσείς που ακούτε ροκ,ακούτε αυτούς τους δυο σταθμούς-red/rock- ,ή μηπως είναι υπερβολικά αυτά που λέω?

Επεξ/σία από yiannis72
Δημοσ.

Δεν είναι υπερβολικά αυτά που λες. Για αυτό το λόγο δεν ακούω κανένα rock ραδιόφωνο εν Ελλάδι. Έχουν μια playlist και την επαναλαμβάνουν συνέχεια με πολύ λίγες αλλαγές. Μην μιλήσω για την υπερβολική αγάπη για συγκεκριμένα συγκροτήματα που τα τραγούδια τους έχουν γίνει σούπα σε rock σταθμούς (placebo, scorpions κτλ). Hell ακούς συνέχεια τα ίδια και τα ίδια τραγούδια απο συγκροτήματα που έχουν πολύ καλύτερα ποιοτικά τραγούδια και αυτοί βάζουν μόνο τα πιο διάσημα κομμάτια. Μηδέν πρωτοτυπία.

Αυτό το πρόβλημα υπάρχει και σε σταθμούς στο εξωτερικό αλλά όχι τόσο όσο εδώ πέρα. Εκεί βέβαια έχει και σταθμούς ειδικά για να ανακαλύπτεις νεα συγκροτήματα και τα προβάλουν με ειδικά sessions (πχ kexp).

• Like 3

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...