Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εδώ και λίγες μέρες ο υπολογιστής μου όταν κάνω τερματίζω δεν τερματίζει ουσιαστικά ποτέ, απλά φορτώνει η διαδικασία τερματισμού και έτσι αναγκάζομαι να τον κλείσω μόνος! Ξέρω πως υπάρχει κάποιος τρόπος να εμφανίζονται κατά τον τερματισμό οι διεργασίες που τερματίζουν μια μια έτσι ώστε να δώ σε ποια διεργασία κολλάει ο υπολογιστής και να την διορθώσω. Σε ασφαλή λειτουργία ο υπολογιστής τερματίζει σωστά. Εκτέλεσα και system restore αλλα το πρόβλημα δεν λύθηκε. Τώρα εάν έχετε κάποια άλλη ιδέα είμαι όλο αυτιά γιατί πρόκειται για τον Server της εταιρίας.

Δημοσ.

Μπορεις εναλλακτικα να χρησιμοποιησεις αυτο εδω το προγραμμα: http://amp-winoff.en.softonic.com/

Μπαινεις options-τσεκαρεις το κουτακι force shutdown και θα κλεισει οτι και να συμβει.

φίλε μου το θέμα είναι να λύσουμε το πρόβλημα, αυτό που μου πρωτεΐνης ναι μεν θα κάνει δουλειά αλλά δεν είναι λύση. 

Ευχαριστώ πάντως

Δημοσ.

Είχα ένα παρόμοιο πρόβλημα κ μετά από αρκετά system restore,αλλαγή/update/downgrade bios, ρύθμιση του χρόνου shut down κλπ ο φταίχτης ήταν μια συσκευή usb 2 σε θύρα usb 3 -ο αντάπτορας που χρησιμοποιώ για να παίζει η τρίτη οθόνη στα 120hz-.

Μήπως έχεις προσθέσει κάποια συσκευή κ αυτή δεν επιτέπει τον τερματισμό?

Έχεις δοκιμάσει το load optimised settings του bios?Καλού κακού κάνε κ ένα reset στο bios.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...